O temacie
Autor Maliksoft
Zaczęty 19.01.2015 roku
Wyświetleń 253209
Odpowiedzi 462
MrBenson1703
Kogaan
Halk_Hogan_PL
Mam taką proźbę czy mógłbyś przemalować na żułto ciężką zbroje najemnika i zbroję najemnika z gothic 1?
Cytat: Kaco99 w 2016-01-04, 22:59Mam taką proźbę czy mógłbyś przemalować na żułto ciężką zbroje najemnika i zbroję najemnika z gothic 1?A ja mam prośbę czy mógłbyś zasięgnąć do słownika i trochę pouczyć się ortografii? Aż oczy od tego bolą jak się to czyta.
Maliksoft
Robisz świetne textury mała prośba, czy mógłbyś coś zrobić z texturą pancerza z magicznej rudy do gothic 1 ? Nagrywam serie ze zmodyfikowanymi texturami i tej nie było w paczce a oryginalna wygląda okropnie...EditPróbowałem coś sam posklejać ale jakoś zabrakło więcej pomysłów, jak chcesz to możesz skożystać z mojej pracy:
Maciej
Za pomocą blednera + asc zbroi (można ściągnać z neta) możesz zrobić render zbroi bez gothica.
Jakub91
Werewolf
Cytat: Mac Dun w 2016-01-10, 13:48Za pomocą blednera + asc zbroi (można ściągnać z neta) możesz zrobić render zbroi bez gothica.Nie wiedziałem Dodam jeszcze Ciężki pancerz cienia:
Cytat: Maliksoft w 2016-01-10, 13:51Cytat: Mac Dun w 2016-01-10, 13:48Za pomocą blednera + asc zbroi (można ściągnać z neta) możesz zrobić render zbroi bez gothica.Nie wiedziałem Dodam jeszcze Ciężki pancerz cienia:O kurwa. Ten jest zajebisty. @gothic1210 Out zatrudniaj go
Gura mogła by być bardziej czerwona ifajnie by wyglądał struj kopacza na modelu stroju rolnika bo jak się przyjżałem spodniom tego stroju to są takie same jak lekkie spodnie kopacza.
Cytat: Kaco99 w 2016-01-10, 17:01Gura mogła by być bardziej czerwona ifajnie by wyglądał struj kopacza na modelu stroju rolnika bo jak się przyjżałem spodniom tego stroju to są takie same jak lekkie spodnie kopacza.Weż lepiej ogarnij jakiś słownik bo rzygać mi się chce jak patrzę na to co piszesz. "Gura" "struj" "przyjżałem"
Draquer
Splash Moderator
Zucklov Quest Pack Team
Tak naprawde polski jest głupim językiem przez ortografie co to za rużnica cz jest u czy ó?