O temacie
Autor Sryncu
Zaczęty 10.10.2014 roku
Wyświetleń 3791
Odpowiedzi 13
Sryncu
MajkeI
Fabio The Modders
Remix
Chaotyczne? Po prostu, nie było podziału na pojedyncze "sekcje", ale wszystko było ułożone i szło zgodnie z ustaloną sekwencją: broń, pancerze, zaklęcia, mikstury, reszta (chyba)...
Maciej
Razakel Quest Pack Team
chicken RaveN Studio
Odpowiedź jest prosta, klimatu i fabuły tak dobrej jak w gothic 1. Wszystko inne jest idealne w gothic 2.No może poza grafiką
Jeśli jednak np. ktoś napisze "Brakuje mi klimatu z Gothica 1". To proszę niech rozwinie swoją wypowiedź.
Kravis
Mi osobiście brakowało rozmaitych stylów walki. Dark Saga uzupełniła to o duale, orkową broń i tarcze, ale nadal mi brakuje innej walki samym sztyletem, walki miecz+sztylet, skrytobójstwo też byłoby spoko, skradanie miałoby więcej zastosowań niż okradanie domów.
A tak w ogóle to denerwujące jest noszenie 150 mieczy i 8 zbroi w kieszeni, czyż nie?Coś w stylu "plecak" to też moje marzenie
Sawik Moderator działu
Moim też. Zawsze chciałem chować część rzeczy do skrzyń(tak jak w Skyrim). Tylko po co to robić kiedy można nosić WSZYSTKO w kieszeni.
CytujMoim też. Zawsze chciałem chować część rzeczy do skrzyń(tak jak w Skyrim). Tylko po co to robić kiedy można nosić WSZYSTKO w kieszeni.No to ogranicz to...