No ja już mówiłem, że mam świetny pomysł na innego moda. Nie wiem czy innym by się podobało, dlatego proszę wszystkich o opinie. Czy taki mod by się wam podobał:
Jarkendar w przeszłości. Czasy gdy żył tam lud budowniczych, podzielony na kasty. Rządzący Quahodron, magowie wielbiący Adanosa - silny, zorganizowany naród. Tyle w Noc Kruka było o tym mowy, lecz wszystko było w przeszłości. Zawsze mnie interesowało takie życie tych dawnych, bardzo rozwiniętych cywylizacji. Gdyby zrobić takiego moda, gdzie te ruiny które są w Jarkendarze były by oakzałymi budowlami z mieszkańcami, a cały Jarkendar byłby w pełni życia. Można by było wejść w rolę jakiegoś zwykłego mieszkańca tej krainy, który jak to przystało wykonywał by misje dla mieszkańców, potem np. wszedł by w szeregi jakiejś kasty (do wyboru) i tak dalej A potem czasy kiedy Adanos został zdenerwowany czymś i zesłał tą plagę beliara czy jakoś tak, a nasz bohater albo zginął albo udało mu się gdzieś schować i jako jedyny ocalał żyjąc w zaciszu gdzie nikt go nie mógł znaleźć, nawet w czasach gdy bezi przyszedł do Jarkendaru... Ale się rozmażyłem xD Naprawdę chętnie bym w coś takiego pograł.
Czy taka koncepcja podoba się jeszcze komuś oprócz mnie? Jeśli tak to mógłbym trochę bardziej się rozwinąć na ten temat. Bo mnie zawsze ciekawiły dzieje Jarkendaru i bardzo podobał mi się klimat tam panujący. Każda chwila w nim sprawiała mi przyjemność. I zawsze chciałem aby powstał taki mod z przeszłości Jarkendaru. Jak "powstają" dzieje khorinis o przeszłości myrtany. Myślę że można by było zrobić takiego moda, nawet bez jakichś innowacji, ale stworzyć tekstury budynków i osad i fajny był by taki mod, przynajmniej dla mnie. A co wy o tym sądzicie?