Tak może być. Ale jeszcze jakby były wybory zakończeń.
Post połączony: 2015-06-30, 19:46
Ja bym dał taką koncepcje.
Bagien już nie ma. Jest za to piękny las.
Dodanie odpowiednika wilka. Nowa nazwa dla rasy i tekstura. (Takie coś jak np. Cerber z ZW)
Dużo jest ruin. Zamieniło by się w piękne prastare budowle.
Tam nawet jak nie było. To można dodać.
Brak magii runicznej. Za to nauka regeneracji.
Nowe miecze.
Odpowiednik paladyna to będzie Strażnik Adanosa. W zbroi Kruka.
itp.
Hmmm, taka koncepcja nie jest zła, ale trochę bym zmienił pomysł z tym Strażnikiem Adanosa, mógłby być w zbroi kruka, ale w niebieskiej! Taka zbroja by wyglądała wg. mnie doskonale, mam również pomysł na pewną gildię, która dałaby trochę niebezpieczeństwa w Jarkendarze, a mianowicie byliby to orkowie, oczywiście zarówno jako wrogowie, lub jako gildia, zależałoby to od tego, do kogo byśmy chcieli dołączyć, a ich dowódcą wcale nie musiałby być ork, mógłby to być też człowiek.
Poza tym kilka nowych potworów, przedmiotów i zbroi, no i jeszcze sensowna fabuła...
Ja tak widziałbym tego moda, ale wątpię by ktoś się za to zabrał, ponieważ sama przemiana Jarkendaru w pełny życia i niebezpieczeństw świat, zajęłaby bardzo dużo czasu, potem stworzenie miasta\obozu dla tych wszystkich kast, to wszystko wymagałoby czasu, którego raczej nikt nie ma w nadmiarze...
Zawsze chciałem zobaczyć jak to wyglądało, gdy Jarkendar zalała wielka lawina wody
.