Na początku pochwalę decyzję o zmianie mesha świata. Jest o niebo lepiej niż w starej wersji. Jednak muszę się przyczepić do dwóch elementów które rzuciły mi się w oczy. Po pierwsze, mieszanie vobów. Te drzewa z Jharkendaru źle wyglądają obok tych z newworld. Po prostu stylistyka jest zbyt różna. Lepiej wyjdziecie jak wymienicie je na typowe drzewa z Khorinis, albo jeszcze lepiej, dorzucicie dwa, trzy nowe modele. Nowe modele roślinności są zawsze na plus. Druga sprawa to wygląd miasteczka portowego. Patrząc na screeny mam wrażenie, że całość dzieli się na dwie odrębne części, które stylistycznie ze sobą niezbyt współgrają. Sam port jest żywcem wyjęty z Khorinis jeśli chodzi o stylistykę, a ta górna część miasteczka to typowa wioska. Moją propozycją jest urozmaicenie dachów w całym miasteczku bo to głównie razi w oczy. Wystarczy zmienić na kilku domach w tej części portowej i górnej zadaszenie. Niech w przystani też będą domy ze strzechą, a kilka chat nad przystanią zyska dachówkę jaka dominuje w porcie. Dzięki temu nie będzie widać takiej różnicy między "dzielnicami" i całość zyska bardziej organiczny wygląd. No ale poza tym jest dobrze i trzymam kciuki.