[G2NK] Z życia złodzieja/Aus dem Leben eines Diebes PL 201910 346

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 17.08.2014 roku

Wyświetleń 201910

Odpowiedzi 346

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zadanie"Przeszpiegi" - jak wejśc na dom Jespera? próbowałem ze wszytskich stron i spadam po wejściu na wystającą krawedź(było ich kilka).

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
pawbuj:

Spoiler
Wchodzisz do domu Jaspera, następnie wchodzisz na górę i masz to takie przejście zabite deskami. Musisz w to kliknąć i zostanie wykonana animacja (rozwalisz to) no i jak to zrobisz to musisz przeskoczyć na daszek.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
pawbuj:

Spoiler
Wchodzisz do domu Jaspera, następnie wchodzisz na górę i masz to takie przejście zabite deskami. Musisz w to kliknąć i zostanie wykonana animacja (rozwalisz to) no i jak to zrobisz to musisz przeskoczyć na daszek.
nie działa,klikam na te dechy ,ale bez efektu.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pawbuj:

Spoiler
nie działa,klikam na te dechy ,ale bez efektu.

A robisz to w nocy? Bo Jesper ci mówił żebyś łaził po dachach nocą. W dzień pewnie się nie da.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jasper*.

To zadanie robi się wieczorem/nocą nie za dnia. Nie wiem czy jest wtedy blokada (za dnia), ponieważ zwykle robiłem to nocą. Spróbuj się przespać i sprawdzić.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jasper*.

To zadanie robi się wieczorem/nocą nie za dnia. Nie wiem czy jest wtedy blokada (za dnia), ponieważ zwykle robiłem to nocą. Spróbuj się przespać i sprawdzić.
próbowałem w godzinach od 20-3 rano, nic nie daje. może nie mówimy o tym samym budynku? wchodzę do domu zaraz za stoiskiem Jespera.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Raczej mówisz o tym domu. Na samej górze on jest i jest tam taka dziura zabita dechami. Wykonaj co trzeba i tyle, trudne to nie jest.. :P

Edit: Dodaj ssa.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Raczej mówisz o tym domu. Na samej górze on jest i jest tam taka dziura zabita dechami. Wykonaj co trzeba i tyle, trudne to nie jest.. :P

Edit: Dodaj ssa.

proszę ss

http://ifotos.pl/zobacz/thiefJPG_eqpqepe.JPG/

co mam wykonać? waliłem w te dechy, ale się nie rozpadają. niekiedy uda się przez nie wyskoczyć (bardziej trickiem) , ale nie wskakuję na dach sąsiedniej chaty.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To nie powinno być walenie w sensie ataku tylko wykonana animacja. Na przykład tak jakbyś otwierał drzwi.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To nie powinno być walenie w sensie ataku tylko wykonana animacja. Na przykład tak jakbyś otwierał drzwi.

ok, oglądałeś ssa?
to ta dziura zabita dechami?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tak, to raczej ta :D. Na pewno masz się tam teraz udać? Ogólnie na pewno nie jest nic skopane, jakoś dało radę. Gdybym posiadał moda to sam sprawdziłbym jak to konkretnie było.. :D

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tak, to raczej ta :D. Na pewno masz się tam teraz udać? Ogólnie na pewno nie jest nic skopane, jakoś dało radę. Gdybym posiadał moda to sam sprawdziłbym jak to konkretnie było.. :D
wszedłem tam tylko na kodach SPRAWDZAŁEM TEŻ od nowej gry. czy komus jeszcze przydarzył się podobny problem?a juz tak wychwaliłem tego moda....

druga sprawa - czy to normalne ,że po oddaniu listu z mokra kartką do Ortofa w zadaniu "Problem z dostawami" Alexander znika?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Co do drugiej sprawy - Tak, jest to naturalnie normalne. Ma to swoje wytłumaczenie fabularne ;)

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
co do twojej rady odnosnie przebicia się przez te dechy- udało się "przeniknąć " (animacji oczywiście nie było) bez kodów za pomocą napoju szybkości. domyslam się, że to nie jest właściwy sposób, w jaki twórca chciał, aby ten quest przejść? 

w sumie Orcades też miał jeden bug utrudniający przejście , więc jedna wpadka jest dopuszczalna.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jak mówiłem, nie jest to błąd. Da się to przejść normalnie wszyscy, którzy go przeszli raczej zrobili tak jak ja. Czyli po prostu rozwalili te dechy wykonując odpowiednią animację.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
ok, dobra może robię coś nie tak. uruchamiam animację biegnąc na te deski i klikając jakbym chciał wejść w interakcję z mobem? nie wiem, może potrzeba jakiegoś itemu , aby rozwalić te deski?

generalnie żadnych problemów poza wymienionym z tym modem nie mam. te deski wyglądają jak vob, który jest tylko przeszkodą.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Pawbuj możliwe, że nie pogadałeś z wszystkimi. Pobiegaj i upewnij się, że z nimi pogadałeś (Mowa tu bardziej o Remwie, mieście).

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1624
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Pawbuj możliwe, że nie pogadałeś z wszystkimi. Pobiegaj i upewnij się, że z nimi pogadałeś (Mowa tu bardziej o Remwie, mieście).

OK, tak czy siak - przeskoczyłem przez te dechy, tyle że nie rozpirzyłem ich.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Czy TYLKO ja mam problem, że avast podczas pobierania i instalacji moda wykrywa "podejrzane oprogramowanie", przez co instalacja moda jest niemożliwa bez wyłączenia antywirusa? (co nie jest mądrym pomysłem)

PS. Dodam, że chodzi o wersję z dubbingiem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry