Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION 555719 1517

Ankieta

Podoba Ci się nowa koncepcja Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION?

Tak, może wyjść z tego ciekawy mod graficzny.
67 (76.1%)
Nie, nic dobrego z tego nie wyjdzie.
10 (11.4%)
Nie mam zdania.
11 (12.5%)

Głosów w sumie: 88

O temacie

Autor Halk_Hogan_PL

Zaczęty 25.05.2014 roku

Wyświetleń 555719

Odpowiedzi 1517

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Jeśli komuś się nie chce otwierać spoilerów to tutaj jest pokaz zdjęć: http://www.fmix.pl/my_slideshow/40006/113544/gothic-2-reworked-mod.html

Link nie działa, wyskakuję: ,, Brak zdjęć. Zdjęcia są prywatne bądź zostały usunięte"

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Jeśli komuś się nie chce otwierać spoilerów to tutaj jest pokaz zdjęć: http://www.fmix.pl/my_slideshow/40006/113544/gothic-2-reworked-mod.html

Link nie działa, wyskakuję: ,, Brak zdjęć. Zdjęcia są prywatne bądź zostały usunięte"
http://www.fmix.pl/slideshow/40006/113544/gothic-2-reworked-mod.html?privgal=ea93ae19d6787bbe492921c01216b9dc
Teraz?

EDIT:
No to spoko. :)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ok, teraz widać.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyglada kozacko. W koncu wszystko zaczyna wygladac jak powinno.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Śledzę temat od początku, propsy Hulk i mam nadzieję, że projektu nie porzucisz :D Taki refresh dla Gothiczka to będzie coś pięknego :lol:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jeśli mogę podrzucić pomysł, to niebo najlepiej zrób w kolorach jak niebo w g1  :cool:

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Całkiem spoko

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Halk_Hogan_PL

Gothic 2 Reworked Mod
#1307 2014-10-19, 17:30(Ostatnia zmiana: 2014-10-19, 18:07)
Witam.

Śledzę temat od początku, propsy Hulk i mam nadzieję, że projektu nie porzucisz :D Taki refresh dla Gothiczka to będzie coś pięknego :lol:
Na pewno nie porzucę  :)

Jeśli mogę podrzucić pomysł, to niebo najlepiej zrób w kolorach jak niebo w g1  :cool:
Niebo jest zmienione, dużo bardziej szare niż w oryginale. Nie wiem czy nie będzie zbyt szaro jeśli zrobię tak jak w górniczej dolinie jest. Zobaczę później. :P

A tak poza tym to zapraszam do pobierania i testowania nowej wersji patcha.  :D

http://modbase.pl/download/mody-gothic-2-noc-kruka/pobieranie-gothic-2-reworked-mod-pobieranie

Modyfikacja się rozrasta i waży teraz 188mb, po rozpakowaniu 318mb (wcześniej miała tylko 100mb).

Otwieram również nową ankietę odnośnie Waszych wrażeń z patcha. Zapraszam do głosowania! :)

Pozdro

EDIT:
@DÓŁ:
Wszystko jest zrobione jak trzeba, jest 1 plik, nie ma już opcjonalnego wyboru tekstur podłoża.

gothic1210
  • Gość
Spakowałeś poprawnie czy znowu 2 wersje? 

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Spoiler
Jak na to patrzę to żal mi takich jebniętych ludzi, którzy nawet nie ściągnęli i nie zagrali a oceniają moda (widzę po ilości pobrań). :facepalm:

Ale ok jeśli tak, no to widzę że nie ma sensu tracić czas i pierdolić się z tym jak i tak dla innych to co robię to wodorosty.
Na razie wstrzymuję pracę nad modem i chuj, pierdolę to. Zacznę zagrywać w jakieś gry, szkoda tracić czasu na dno.

pzdr, spierdalać

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Mogłeś dać opcje w ankiecie, nie pobieram, problem by się rozwiązał przynajmniej wiedziałbyś czy w ogolę jest zainteresowanie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

DonLoren

DonLoren

Użytkownicy
posty23
Propsy16
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Halk, oni robią to po to, żebyś spinał dupe i była "beka". Olej ich i rób dalej swoje, bo dobrze Ci to wychodzi  :ok:

"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż, że się mylili."

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie przerywaj prac, imo to najlepszy texture pack do g2. Nie dośc że halk robi nowe textury i modele w lepszym mrocznym klimacie, a do tego nowe animacje i dźwięki. Płomień tak zajebiście wygląda jakby to była gra w 2010 roku. Ja wciąż czekam na mod, i inne osoby pewnie też  :ok:
Zobacz halk ile było hejterów w złotych wrotach, a robią już 2 część :P Nie ma co się przejmować nimi, bo szkoda nerwów  :ok: :cool:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Mogłeś dać opcje w ankiecie, nie pobieram, problem by się rozwiązał przynajmniej wiedziałbyś czy w ogolę jest zainteresowanie :P
Nie pobieram = nie głosuję. Jasno jest napisane, no ale dzieciaczki nawet nie przeczytają nagłówka a już klikają na głosowanie.

Halk, oni robią to po to, żebyś spinał dupe i była "beka". Olej ich i rób dalej swoje, bo dobrze Ci to wychodzi  :ok:
Nie trawię takich dziecinnych złośliwych zachowań, na razie mam już dość i pierdolę to.
Zrobię sobie przerwę od modowania, potem pomyślę co dalej.
Żegnam dzieci i normalnych ludzi, dalej liżcie dupę Markowi (bez obrazy Mark ale taka prawda). :pokerface:

Pozdro  :)

Rejmen

Rejmen

Użytkownicy
(Gordon)
posty66
Propsy16
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • (Gordon)
Ja i tak cię podziwiam, że dla tych burasów robisz mod i prowadzisz temat od 66 stron. Przecież tu jest największa stajnia w internecie, ludzie którzy chcą cię nauczyć modować wolą szukać "prywatnych nauczycieli", bo jakieś Sawiki czy inne wieśniaki z internetem od Sołtysa pocisną ich dla własnej zabawy.
Rób dalej, na pewno ci to daje satysfakcje, poza tym, serio wiele osób na to czeka, ale nie każdy to komentuję (np. ja, jesteś dla mnie bogiem, ale nie piszę tego na każdej stronie, co nie oznacza, że nie podziwiam twojej pracy.), a kretynów zawsze zleci się więcej. Jest takie przysłowie o dzwonie.
Poza tym, mam coś co ci się może przydać, co powstało przy okazji moich prac nad innym modem :D Jeszcze się z tobą skontaktuję.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak dla mnie jest po prostu żałosne że ludzie nie lubią halka, i specjalnie dają najniższe oceny aby mu dokuczyć, zwykłe skurwysyństwo i tyle. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja i tak cię podziwiam, że dla tych burasów robisz mod i prowadzisz temat od 66 stron. Przecież tu jest największa stajnia w internecie, ludzie którzy chcą cię nauczyć modować wolą szukać "prywatnych nauczycieli", bo jakieś Sawiki czy inne wieśniaki z internetem od Sołtysa pocisną ich dla własnej zabawy.
Rób dalej, na pewno ci to daje satysfakcje, poza tym, serio wiele osób na to czeka, ale nie każdy to komentuję (np. ja, jesteś dla mnie bogiem, ale nie piszę tego na każdej stronie, co nie oznacza, że nie podziwiam twojej pracy.), a kretynów zawsze zleci się więcej. Jest takie przysłowie o dzwonie.
Poza tym, mam coś co ci się może przydać, co powstało przy okazji moich prac nad innym modem :D Jeszcze się z tobą skontaktuję.

Mam takie jedno pytanie. Co ma do tego Sawik?  :lol2:

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja i tak cię podziwiam, że dla tych burasów robisz mod i prowadzisz temat od 66 stron. Przecież tu jest największa stajnia w internecie,
ludzie którzy chcą cię nauczyć modować wolą szukać "prywatnych
nauczycieli", bo jakieś Sawiki czy inne wieśniaki z internetem od
Sołtysa pocisną ich dla własnej zabawy.
Rób dalej, na pewno ci to daje satysfakcje, poza tym, serio wiele osób na to czeka, ale nie każdy
to komentuję (np. ja, jesteś dla mnie bogiem, ale nie piszę tego na
każdej stronie, co nie oznacza, że nie podziwiam twojej pracy.), a
kretynów zawsze zleci się więcej. Jest takie przysłowie o dzwonie.
Poza tym, mam coś co ci się może przydać, co powstało przy okazji moich prac nad innym modem Jeszcze się z tobą skontaktuję.
Tak halk jesteś naszym bogiem, dziękujemy ci za te ujebane gównem tekstury.
Powinieneś sie leczyć koleś masz nasrane w bani
.Komuś może sie nie podobać jego praca i tyle.Nie mówie że wszystkie prace są słabe ale jako całość nie przemawia do mnie to.Pare stron wcześniej pisałem o brzydkiej "texturze" podłoża w odpowiedzi dostałem tylko pytanie jakbyś udawał głupka i na siłe próbował stawiać w lepszym świetle wszystkie swoje prace.Twój mod/texturespack na pewno nie byłby tak krytykowany gdybyś od samego początku przyjął inną forme prezentacji moda, przemyślał wszystko to co wrzucasz do tematu zrobił odsiew i nie wrzucał co drugi dzień "postępów" z prac nad modem takie coś jest jak dla mnie błędem pokazujesz brak profesjonalizmu we wkładaną prace to nie temat z modelami 3d czy gameart tutaj nie powinieneś wrzucać czegoś takiego i oczekiwać cały czas porad co robić albo propsów.Reasumując dla starszych userów stałeś sie niedouczonym moderem , który wyzywa wszystkich którzy krytykują.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Lol nie wiedziałem ze ktoś moda robi dla kogoś, to zawsze robi się dla samego siebie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

DonLoren

DonLoren

Użytkownicy
posty23
Propsy16
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
W takim razie po co w ogóle go publikować i narażać się tym samym na zbędną krytykę?

"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż, że się mylili."

0 użytkowników
Do góry