Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION 555662 1517

Ankieta

Podoba Ci się nowa koncepcja Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION?

Tak, może wyjść z tego ciekawy mod graficzny.
67 (76.1%)
Nie, nic dobrego z tego nie wyjdzie.
10 (11.4%)
Nie mam zdania.
11 (12.5%)

Głosów w sumie: 88

O temacie

Autor Halk_Hogan_PL

Zaczęty 25.05.2014 roku

Wyświetleń 555662

Odpowiedzi 1517

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Halk_Hogan_PL

Gothic 2 Reworked Mod
#1320 2014-10-19, 20:17(Ostatnia zmiana: 2014-10-19, 20:23)
Ja i tak cię podziwiam, że dla tych burasów robisz mod i prowadzisz temat od 66 stron. Przecież tu jest największa stajnia w internecie,
ludzie którzy chcą cię nauczyć modować wolą szukać "prywatnych
nauczycieli", bo jakieś Sawiki czy inne wieśniaki z internetem od
Sołtysa pocisną ich dla własnej zabawy.
Rób dalej, na pewno ci to daje satysfakcje, poza tym, serio wiele osób na to czeka, ale nie każdy
to komentuję (np. ja, jesteś dla mnie bogiem, ale nie piszę tego na
każdej stronie, co nie oznacza, że nie podziwiam twojej pracy.), a
kretynów zawsze zleci się więcej. Jest takie przysłowie o dzwonie.
Poza tym, mam coś co ci się może przydać, co powstało przy okazji moich prac nad innym modem Jeszcze się z tobą skontaktuję.
Tak halk jesteś naszym bogiem, dziękujemy ci za te ujebane gównem tekstury.
Powinieneś sie leczyć koleś masz nasrane w bani
.Komuś może sie nie podobać jego praca i tyle.Nie mówie że wszystkie prace są słabe ale jako całość nie przemawia do mnie to.Pare stron wcześniej pisałem o brzydkiej "texturze" podłoża w odpowiedzi dostałem tylko pytanie jakbyś udawał głupka i na siłe próbował stawiać w lepszym świetle wszystkie swoje prace.Twój mod/texturespack na pewno nie byłby tak krytykowany gdybyś od samego początku przyjął inną forme prezentacji moda, przemyślał wszystko to co wrzucasz do tematu zrobił odsiew i nie wrzucał co drugi dzień "postępów" z prac nad modem takie coś jest jak dla mnie błędem pokazujesz brak profesjonalizmu we wkładaną prace to nie temat z modelami 3d czy gameart tutaj nie powinieneś wrzucać czegoś takiego i oczekiwać cały czas porad co robić albo propsów.Reasumując dla starszych userów stałeś sie niedouczonym moderem , który wyzywa wszystkich którzy krytykują.
Pierdolnij się w dyńkę. To jest mój temat i mogę robić co tylko chcę, wrzucać nawet po 100 screenów dziennie, Ciebie to powinno chuj obchodzić. Żegnam.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No moda robi się raczej w ramach wolnego czasu, hobby... a publikując chcesz się tym podzielić. Ale nie przyjmując krytyki na klatę, tylko obrażając się jak mała dziewczynka, najlepiej w ogóle nic nie pokazywać. Nie liczy się ilość tych ssów, to jak są wrzucane często (i żeby nie było tutaj przytoczenia do innych modyfikacji, gdzie ss jest wrzucany raz na ruski rok), a to jakiej są jakości. Wielokrotnie przez te 60 parę stron po każdej krytyce obrażał każdego dookoła, i twierdził, że pierdoli wszystkich i nic nie pokaże... do czasu. Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jest już na tym forum prawie pół roku, a nadal nie  czai co tu się wyrabia. Mówiąc, że krytyka jest zbędna jest się w błędzie. Gdyby każdy zapowiadany mod (teraz jest ich coraz mniej, ale wiadomo jak było kiedyś) był wychwalany pod niebiosa, to osoba nie zauważyłaby błędu i popełniała go cały czas. I tyle.

@UP To, że to jest twój temat nie oznacza, że nie mogą wypowiadać się inne osoby. Dla siebie go chyba nie zapowiedziałeś..

DonLoren

DonLoren

Użytkownicy
posty23
Propsy16
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Zgadzam się, ale to nie zmienia faktu, że zaznaczenie w ankiecie opcji: "Dno totalne", nawet nie ściągając moda, nie jest konstruktywną krytyką i nie wytyka błędu :F

"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż, że się mylili."

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
No moda robi się raczej w ramach wolnego czasu, hobby... a publikując chcesz się tym podzielić. Ale nie przyjmując krytyki na klatę, tylko obrażając się jak mała dziewczynka, najlepiej w ogóle nic nie pokazywać. Nie liczy się ilość tych ssów, to jak są wrzucane często (i żeby nie było tutaj przytoczenia do innych modyfikacji, gdzie ss jest wrzucany raz na ruski rok), a to jakiej są jakości. Wielokrotnie przez te 60 parę stron po każdej krytyce obrażał każdego dookoła, i twierdził, że pierdoli wszystkich i nic nie pokaże... do czasu. Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jest już na tym forum prawie pół roku, a nadal nie  czai co tu się wyrabia. Mówiąc, że krytyka jest zbędna jest się w błędzie. Gdyby każdy zapowiadany mod (teraz jest ich coraz mniej, ale wiadomo jak było kiedyś) był wychwalany pod niebiosa, to osoba nie zauważyłaby błędu i popełniała go cały czas. I tyle.
Czaisz w ogóle temat? Chyba nie...

Zgadzam się, ale to nie zmienia faktu, że zaznaczenie w ankiecie opcji: "Dno totalne", nawet nie ściągając moda, nie jest konstruktywną krytyką i nie wytyka błędu :F
No właśnie o to mi chodzi. Dziecinność i idiotyzm niektórych po prostu mnie powala... :facepalm:

@UP To, że to jest twój temat nie oznacza, że nie mogą wypowiadać się inne osoby. Dla siebie go chyba nie zapowiedziałeś..
Tak, ale to oznacza że mogę sobie wrzucać dziennie po 100 zdjęć, filmików i innych pierdół i nikt mi tego nie zabroni.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No ludzie, ale kto mu kazał to dać? Mógł dać przynajmniej coś takiego jak proponował wcześniej Tizgar, i po sprawie..

@UP Halk, to czekam oświeć mnie czego nie czaję.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Halk, wrzuciłbyś swojego moda jako plik .vdf? Niechce mi sie instalować nk  :ayfkm:

EDIT: Fabiosek, ty to powinieneś zamknąć się już, bo tylko hejtujesz.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Halk, wrzuciłbyś swojego moda jako plik .vdf? Niechce mi sie instalować nk  :ayfkm:
Ściągnij archiwum rar i rozpakuj, tam jest plik .vdf.

No ludzie, ale kto mu kazał to dać? Mógł dać przynajmniej coś takiego jak proponował wcześniej Tizgar, i po sprawie..
Chyba jest jasno napisane, że jeśli nie grałeś to NIE głosuj. Nie widzę sensu tworzenia opcji "nie testowałem".

@UP Halk, to czekam oświeć mnie czego nie czaję.
Zaczynasz pierdolić o jakiejś krytyce a tu chodzi o to, że ktoś nawet nie tknął moda a już ocenia i to na 0. To jest jak powiedział MacDun - skurwysyństwo.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Mac dun, nie wtrącaj się, byś ukończył szkołę a nie. Ty wiesz o czym ja mówię..  :lol2:

Halk, nie napisałem, że zostanie ci to zabronione. Tak w ogóle, ty też nie możesz zabronić krytyki innym osobom na temat twoich prac, często mają racje a ty tego nie dostrzegasz.

@UP Skąd masz pewność, że nie tknął tego moda?

Ale dobra, ja kończę tą dyskusję, bo potem nabije się 10 stron spamu.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Gothic 2 Reworked Mod
#1329 2014-10-19, 20:37(Ostatnia zmiana: 2014-10-19, 20:42)
To zdradź nam Fabiosek czy ty tknąłeś moda? Czekamy  :hmmm:

EDIT: Tutaj mnie zaskoczyłeś Fabiosek, bo myślałem że nawet nie zamierzasz tego ściągać  :lol2:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Mac dun, nie wtrącaj się, byś ukończył szkołę a nie, ty wiesz o czym ja mówię..  :lol2:

Halk, nie napisałem, że zostanie ci to zabronione. Tak w ogóle, ty też nie możesz zabronić krytyki innym osobom na temat twoich prac, często mają racje a ty tego nie dostrzegasz.
Dalej nie czaisz tematu  :lol2: - czy ja coś napisałem że zabraniam krytyki? No chyba nie..., wręcz przeciwnie, chętnie mogę poczytać jakąś krytykę no ale jak widać każdy woli skrycie działać oceniając na 0 nic nie pisząc.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
" no ale jak widać każdy woli skrycie działać nic nie pisząc." - Po to właśnie są ankiety.
@Mac dun, zdziwisz się, bo tak, pobrałem :P.
 To tyle.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
" no ale jak widać każdy woli skrycie działać nic nie pisząc." - Po to właśnie są ankiety.
@Mac dun, zdziwisz się, bo tak, pobrałem :P.
 To tyle.
Jeśli głosuje się na 5,4 czy nawet 3 to raczej oczywiste że jest ok, nie ma zastrzeżeń i mam trzymać się dalej tego co jest.
Ale oceniając tak na 0 to jakieś wyjaśnienie by się przydało dlaczego taka ocena.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Halk jeżeli przerwiesz swoją prace będzie to znaczyć, że hejterzy wygrali. Nie daj im tej satysfakcji i twórz dalej. Wielu ludziom, w tym mnie podoba się twoja praca więc nie masz powodów aby przestawać się w to bawić.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje słowa się sprawdzają :lol2::lol2:, rolftam, mówiłem xd

Nie trawię takich dziecinnych złośliwych zachowań, na razie mam już dość i pierdolę to.
Zrobię sobie przerwę od modowania, potem pomyślę co dalej.
Żegnam dzieci i normalnych ludzi, dalej liżcie dupę Markowi (bez obrazy Mark ale taka prawda).
Zazdrosny. Marka krytykują i nie ma o to problemów, poprawia, ewentualnie tłumaczy skąd taka zmiana. Jesteś słaby, tak psychicznie, nie jako grafik.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Halk_Hogan_PL

Gothic 2 Reworked Mod
#1335 2014-10-19, 20:47(Ostatnia zmiana: 2014-10-19, 20:52)
Moje słowa się sprawdzają :lol2::lol2:, rolftam, mówiłem xd

Nie trawię takich dziecinnych złośliwych zachowań, na razie mam już dość i pierdolę to.
Zrobię sobie przerwę od modowania, potem pomyślę co dalej.
Żegnam dzieci i normalnych ludzi, dalej liżcie dupę Markowi (bez obrazy Mark ale taka prawda).
Zazdrosny. Marka krytykują i nie ma o to problemów, poprawia, ewentualnie tłumaczy skąd taka zmiana. Jesteś słaby, tak psychicznie, nie jako grafik.
Nie zazdrosny, po prostu śmieszy mnie to czasami. Dalej jesteście w tyle, obecnie ja również poprawiam, tłumaczę itp. jeśli ktoś coś skrytykuje sensownie. Problem w tym, że nikt tego nie robi w normalny, kulturalny sposób jak u Marka. To mnie dziwi i nawet śmieszy - prymitywność i dziadostwo niektórych ludzi.

Po prostu zapomnijcie to co było i żyjcie teraźniejszością. Ja chcę jak najlepiej dla modyfikacji ale widzę że chyba wychodzi na gorzej.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie zazdrosny, po prostu śmieszy mnie to czasami.
Ale co może cię tutaj śmieszyć? Znaczy, generalnie taka kolej rzeczy jest żałosna, w sensie oceniania. Zasłużyłeś sobie na to u niektórych ludzi zachowaniem, samo niesłuszne skrytykowanie czy owe oceny bez pokrycia są poniekąd twoją zasługą, i nie chodzi tu już o pojedyńcze "zabawne" jednostki, tylko, tak ogólnie ludzie lubią być responsywni.
Poziom pracy nie ma tu znaczenia. Jest dobry.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie zazdrosny, po prostu śmieszy mnie to czasami.
Ale co może cię tutaj śmieszyć? Znaczy, generalnie taka kolej rzeczy jest żałosna, w sensie oceniania. Zasłużyłeś sobie na to u niektórych ludzi zachowaniem, samo niesłuszne skrytykowanie czy owe oceny bez pokrycia są poniekąd twoją zasługą, i nie chodzi tu już o pojedyńcze "zabawne" jednostki, tylko, tak ogólnie ludzie lubią być responsywni.
Poziom pracy nie ma tu znaczenia. Jest dobry.
To zjawisko ma nazwe - hejterstwo. Wszędzie w internecie mamy z nim do czynienia. Wystarczy wejść na jakąkolwiek strone, forum, temat, itp.

Psalm 19

gothic1210
  • Gość
Wiesz kto zagłosował, że wysuwasz takie wnioski? Jesteś po prostu zazdrosny. Żałosne. Znowu zachowujesz się jak dzieciak. Ja osobiście nie głosowałem. Mam w dupie takie ankiety i robienie pod publiczkę, ale to co teraz odwalasz to dno.

Jak dla mnie jest po prostu żałosne że ludzie nie lubią halka, i specjalnie dają najniższe oceny aby mu dokuczyć, zwykłe skurwysyństwo i tyle.
Mało w życiu widziałeś skoro dla ciebie gównożarty w necie to skurwsyństwo. Poznasz ludzi w prawdziwym życiu którzy ci dadzą w kość to dopiero wtedy się dowiesz co to jest skurwysyństwo.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mało w życiu widziałeś skoro dla ciebie gównożarty w necie to skurwsyństwo. Poznasz ludzi w prawdziwym życiu którzy ci dadzą w kość to dopiero wtedy się dowiesz co to jest skurwysyństwo.

Przykro mi że cię zawiodę, ale już doświadczyłem  ^^

0 użytkowników
Do góry