Ale miał rację, a oni w ramach odwetu świadomie piszą propozycję i zdania, które zostały uznane za głupie i odrzucone.
Kolejny raz!

EDIT:
@DOWN: Wlasnie teraz, znow, kolejny raz okazujesz jakim debilem jesteś, do tego wykazujesz sie skrajną nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem.
Doktor: Tu nikt nie obraza nikogo od idiotow. Memorius po prostu nie potrafi uszanowac zdan innych graczy - ok, da sie zrozumiec. Nie nazwe go debilem.
Tituf, Ahnbael, Chicken oraz inni czlonkowie teamu Druzyna Spolszczenia - tez ich nie nazwe debilami ani idiotami. Sami wiele razy mi juz pomogli, wykazujac sie wlasnie nie tylko checia pomocy, a też sporą dawką inteligencji i tolerancji.
Co do przemka - to nie byla obraza, tylko diagnoza. I to nie tylko ja tak uwazam. Uwierz mi, ze on to udowadnia nie tylko w tym temacie, juz wczesniej taka diagnoze wystawilem, duzo wczesniej, po wielu innych tematach w ktorych on sie wypowiadal.
EDIT2: "Niech przestana pisac biblie tepoty" - wystarczy, ze wyjdziesz z tego wątku i przestaniesz tu pisac, a tępota zmaleje proporcjonalnie do wzrostu wartosci merytorycznej w tym momencie.