Wujek Marvin 65312 232

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 11.05.2014 roku

Wyświetleń 65312

Odpowiedzi 232

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Skoro się nie zgadzacie to przynajmniej okazujcie to w sposób cywilizowany. A nie jeden drugiego od idiotów ciśnie. To jest hejtowanie. 

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Czemu tylko te same osoby piszą fhuj suche posty ? Nie podoba się mod ? Jak już mówiłem, cieszymy się, idźcie sobie grać w coś innego, tym mniej postów typu wyrzuciłem miecz nwm jak go podnieść tym lepiej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No tak, ale to Memorius pierwszy zaczął obrażać. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale miał rację, a oni w ramach odwetu świadomie piszą propozycję i zdania, które zostały uznane za głupie i odrzucone.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Wujek Marvin
#184 2014-05-22, 15:38(Ostatnia zmiana: 2014-05-22, 15:46)
Ale miał rację, a oni w ramach odwetu świadomie piszą propozycję i zdania, które zostały uznane za głupie i odrzucone.

Kolejny raz! :lol2:

EDIT:

@DOWN: Wlasnie teraz, znow, kolejny raz okazujesz jakim debilem jesteś, do tego wykazujesz sie skrajną nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem.

Doktor: Tu nikt nie obraza nikogo od idiotow. Memorius po prostu nie potrafi uszanowac zdan innych graczy - ok, da sie zrozumiec. Nie nazwe go debilem.
Tituf, Ahnbael, Chicken oraz inni czlonkowie teamu Druzyna Spolszczenia - tez ich nie nazwe debilami ani idiotami. Sami wiele razy mi juz pomogli, wykazujac sie wlasnie nie tylko checia pomocy, a też sporą dawką inteligencji i tolerancji.

Co do przemka - to nie byla obraza, tylko diagnoza. I to nie tylko ja tak uwazam. Uwierz mi, ze on to udowadnia nie tylko w tym temacie, juz wczesniej taka diagnoze wystawilem, duzo wczesniej, po wielu innych tematach w ktorych on sie wypowiadal.

EDIT2: "Niech przestana pisac biblie tepoty" - wystarczy, ze wyjdziesz z tego wątku i przestaniesz tu pisac, a tępota zmaleje proporcjonalnie do wzrostu wartosci merytorycznej w tym momencie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przemek273

Wujek Marvin
#185 2014-05-22, 15:39(Ostatnia zmiana: 2014-05-22, 15:47)
Napisać jeszcze raz ? Gówno w temacie urosło jak przyszedłeś. Jak to mówią drzewo najlepiej niszczyć od korzenia(ciebie werewolf).

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Oj Przemku, Przemku daj sobie lepiej siana, serio :lol2:

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, postaram się wyluzować, tylko niech przestaną pisać tu biblię tępoty.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wypuście wersje dla inteligentnych inaczej, z samą walką finałową ze smokiem, oczywiście postać z 1000 siły, problem konsoli zostanie rozwiązany :ok: A tak bardziej na poważnie, ludzie jeżeli macie problem z przeczytaniem kilku dialogów i wpisów w dzienniku to zaprzestańcie grania w Gothica, nie chodzi już tutaj stricte o tego moda ale o całą sagę i wszelakie mody, nie oczekujcie od tej gry SPRAWNIE działających duali, tarcz czy celownika z łuku, możecie również zapomnieć o mieczach świetlnych czy dinozaurach no dobra te dwa da się zrobić :lol2:. Co niektórzy niech wpierw przejdą zwykła przygodę z nocą kruka bez wspomagaczy, bo później powstają inteligenci twierdzący. ze przeszli jarkendar ale nie mogą wejść do grobowca Quarhodrona. Konsola jest potrzebna w razie nieznośnego buga bo to jest często kwestia indywidualna dla każdego. Co do fabuły i zadań, nie podoba wam się? To po co gracie i hejtujecie? mi np. zupełnie sie nie spodobał Czas Zapłaty czy Złote Wrota, więc po prostu je odinstalowałem bez głupiego hejtowania twórców, że są tacy i owacy. Opinie o modzie może napisać każdy, ale nie widzę sensu w obrażaniu jej twórców, oni widza to tak. Wy widzicie to inaczej? Zróbcie coś swojego lub zaproponujcie to na forum Globala, będzie ciekawe to zapewniam was, że twórcy się tym zainteresują i to przemyślą. Pozdrawiam .

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kuken - Nie no, hit! Tego jeszcze nie bylo. Temat o konsoli, klotnie na temat konsoli, decyzje o konsoli, a kolezka przychodzi i zaczyna gadac o postaci z 1000siły, o mieczach swietlnych, dinozaurach. Ale jakby nie patrzeć - z tym postem zgadzam sie po calosci, w 100%.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
mi np. zupełnie sie nie spodobał Czas Zapłaty czy Złote Wrota, więc po prostu je odinstalowałem bez głupiego hejtowania twórców, że są tacy i owacy. Opinie o modzie może napisać każdy, ale nie widzę sensu w obrażaniu jej twórców, oni widza to tak.
Tutaj zrobię zabawne odniesienie, całkowity offtop, że napisałem kulturalną recenzję Złotych Wrót, a zostałem nazwany kretynem (ogółem cała Drużyna Spolszczenia została) przez jednego z członków teamu, po czym przedstawiłem mu swoje rację, a on zignorował wszystkie posty i nie raczył nawet przeprosić. Ani twórcy, ani hejterzy nie są lepsi :)

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Lepszy jest tylko Doktor! :D

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Wujek Marvin
#192 2014-05-22, 16:24(Ostatnia zmiana: 2014-05-22, 16:54)
Niemal wszystkie posty powyżej zawierają w sobie wiele prawdy. Gdyby tak usunąć obelgi, wyzwiska i wulgaryzmy, to dochodzimy do wniosku, że konsola powinna pozostać. A Revisited w przyszłości, nawet jako mod bezbłędny, nie będzie potrzebował opinii i zainteresowania graczy marvinowców bez których, niestety, każdy projekt się nie obejdzie.

#edit: Tyle czczej gadki, żeby dojść do tak banalnych wniosków! :ok:

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Niech będzie więc tak:
Konsola niech sobie zostanie, z tym że będziemy przestrzegać by nie używać jej, gdy nie jest to konieczne. Wersji 1.8 nie damy dopóki nie będzie dopięta na ostatni guzik, bez denerwujących błędów czy bugów. - oczywiście wiadomo że Gothic to Gothic i nie wszystko da się naprawić. Mam nadzieje że to zakończy cały spór. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Tizgar

Wujek Marvin
#194 2014-05-22, 18:25(Ostatnia zmiana: 2014-05-22, 19:32)
Ze co kurwa Przemek serio? znowu udowodniłeś ze myślenie to rzecz jeszcze ci nieznana.

Skoro ja przymuszam do swoje woli, to ciekawe co robi memorius:
- Cała akcja na temat konsoli, to jego pomysł bo mu się to nie podoba i tak nie można
- skipowac dialogów tez nie można, w ogóle nie mozna grac inaczej niż memorius
- losowość nie można wyłączyć bo memorius wielbi rosjan jak bogów

mógłbym jeszcze kilka przekładów wymieniać

Ty pierw sie zastanów co pierdolisz a potem pierdol, bo jak narazie to częśc teamu DS chce ze wszelka cenę zmusić ludzi do gry tak jak oni czyli czcijmy fabułę w czuwajmy się w klimat i chuj wie co jeszcze

Posta bym nie napisał ale przemus jak zawsze sprowokował.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
ogólnie to chwale sobie TDS za to że nie ma tam konsoli  ale czy  będzie czy nie w sumie to nie ma najmniejszego znaczenia :P osoba która lubi iść na łatwiznę może wykorzystać łatwy w obsłudze programik (trzeba użyć trochę  " musku ")  który " wykoksuje "  naszą postać do granic możliwości + chyba żadnych bugów nie powoduje ^^

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God

grekoimper

Wujek Marvin
#196 2014-05-22, 20:03(Ostatnia zmiana: 2014-05-22, 20:11)
ogólnie to chwale sobie TDS za to że nie ma tam konsoli  ale czy  będzie czy nie w sumie to nie ma najmniejszego znaczenia :P osoba która lubi iść na łatwiznę może wykorzystać łatwy w obsłudze programik (trzeba użyć trochę  " musku ")  który " wykoksuje "  naszą postać do granic możliwości + chyba żadnych bugów nie powoduje ^^
i  piszesz  o  tym  zeby sie  pochwalic jaki  to  jestes  sprytny?bo  na  pewno  nic  nie  wnosisz  wypowiedzią  :lol:

Post połączony: 2014-05-22, 20:07
Grekoimper nigdy nie mówiliśmy o uproszczaniu fabuły. To, że nam to zarzucasz śmierdzi brakiem zdolności czytania ze zrozumieniem. Mówię tutaj o rozwiązaniu kwestii wszystkich questów i niedoróbek jakie pojawiły się w modzie i po tym dopiero zablokujemy konsolę, by nie było mowy o tym, że jedynym sposobem są kody, gdy wszystko będzie dokładnie zapiete na ostatni guzik :)
smierdzi  to  tobie z ... ty baranie naucz  sie  czytac ze  zrozumieniem( a  wgl to  nie pisz  ani  do  mnie  ani  na moje posty)  ja  nikomu  nic  nie  zarzucam a  tylko  napisalem  opinie ze jednym  z powodow dlaczego  uzywa  sie  konsoli  jest  to ze fabuła jest  za trudna
jebany  koles  od  paru  dni  tester  a  juz  wszystko  wie i  wypowiada  sie  za  wszystkich..

Post połączony: 2014-05-22, 20:09
Skoro się nie zgadzacie to przynajmniej okazujcie to w sposób cywilizowany. A nie jeden drugiego od idiotów ciśnie. To jest hejtowanie.
no  jezeli  uwazasz  ze  stwierdzenie  ze  przemo jest  taki  i  taki... to to nie  hejt  :lol:

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
DAWAJ  NA  RING!!!

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tizgar ciebie ośle brakowało. Ahnbael zakończył dyskusję, a ty się dowalasz jeszcze.(A miałem już nic nie pisać) Coś czułem, że ta cisza oznacza, że ci coś z netem chyba nie łączyło. Greinkomper co to ma do konsoli ? Tizgar masz trochę godności ? Nie odpisuj mi na ten post. I będzie koniec oftopu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry