Pomoc w przejściu Złotych Wrót 612344 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 612344

Odpowiedzi 1140

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę osadnika Norda?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Gdzie znajdę osadnika Norda?

Chyba Noda?

Siedzi przy ognisku za Loganem przy ruinach twierdzy, po prawej stronie.

Dragon122

Dragon122

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej gdzie znajduje sie ten przedmiot dla Vana  w misji z demonami w obozie orkow?

Oraz mam takie pytanie, czy moge robic zadania dla roznych obozow i na koncu przyłączyć sie do jednego czy muszę caly czas tylko dla jednego obozu wykonywać? 

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej gdzie znajduje sie ten przedmiot dla Vana  w misji z demonami w obozie orkow?

Oraz mam takie pytanie, czy moge robic zadania dla roznych obozow i na koncu przyłączyć sie do jednego czy muszę caly czas tylko dla jednego obozu wykonywać?

Jeśli chodzi o Vana to nie wiem ,ale ja robiłem zadania dla innych i przyłączyłem się do jednego z nich :)

Post połączony: 2014-05-17, 07:28
Nie wiem, czy poniższe pytania będą nadawały się do tego tematu, jeśli nie to poprosiłbym o przeniesienie. Nowego tematu przypinać nie chciałem, bo moim zdaniem, byłoby to "burdelowanie" całościowego tematu Złotych Wrót, no ale do rzeczy. Otóż na użytek własny, w celu zaspokojenia ciekawości (jak i tego, że lubię ugrywać 100%, jednak przechodzenie modyfikacji specjalnie dla innej gildii nie sprawia mi żadnej satysfakcji), chciałem spytać o kilka rzeczy, jeśli można to wypunktuję, coby nie wynikło jakichś nieporozumień. Więc :

1. Ile jest misji (zarówno tych pobocznych jak i głównych) ogólnie w Złotych Wrotach? Czytałem, że 100, jednak nie wiem czy jest to PONAD 100 czy PONIŻEJ 100, to też prosiłbym o sprostowanie (grając najemnikiem orków do 3 rozdziału doliczyłem się ponad 70 misji, jednak błąd gry zmusił mnie do jej ponownego rozpoczęcia). Dodam też, że w żadnym wypadku nie chodzi mi o wypisanie misji jedna po drugiej, tylko ogólne ujęcie sprawy - jak wyżej, lubię wiedzieć na czym stoję.
2. Jaki jest najlepszy dostępny pod koniec gry ekwipunek dla każdej z klas (najemnik orków, mag wody, paladyn)?
3. Czy można podczas jednej gry nauczyć się i regeneracji hp i regeneracji many?
4. Czy w modyfikacji zostały dodane jakieś nowe czary z run?

To tyle, prosiłbym jak najbardziej o odpowiedź (może być w temacie, może być wiadomość prywatna). Pozdrawiam i jeszcze raz - z góry dziękuję.

1. Ja brałem chyba wszystkie misje i doliczyłem się 93
2. Z tego co wiem na końcu i tak musisz założyć złotą zbroje ,żeby przejść przez złote wrota a jeśli chodzi o miecz to będzie magiczne bojowe ostrze jak dobrze pamiętam.
3.Ja osobiście się z tym nie spotkałem więc chyba nie.
4.Napewno runy teleportacyjne.

Jeśli w któryś kwestiach się myliłem niech inni mnie poprawią.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Gdzie mogę znaleźć bryłki rudy? Muszę dać 4 kowalowi w kanionie i 2 Borysowi. Mam tylko jedną, którą otrzymałem chyba w nagrodę za jakieś zadanie. 
Gdzie znaleźć wilki? Po przyjęciu zadania chyba dwie sztuki pojawiły się przed wejściem na bagna. Gdzie reszta?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
O 22:02

A co mam zrobić by zdobyć pergamin

Rozmawiałeś z Kirgo i Bonzo?

Musisz pierw porozmawiać z  Brago, odeśle Cie do Kirgo i Bonzo, porozmawiaj z nimi, dopiero wtedy udaj się do Logana.

Z Kirgo rozmawiałem, a u Bonza mam tylko koniec

Post połączony: 2014-05-17, 09:20
A co do pytania czy w jednej grze można się nauczyć dwóch regeneracji, tak można jako mag.

SsSmokePL

SsSmokePL

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jest to pytanie powtarzane. Sprawdź cały temat lub specjalny wątek powtarzanych pytań.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Jak przejść Złe sny Apollosa?

Po rozmowie z Apollosem, udaj się w kierunku teleportu i drabiny, po prawej stronie przy drzewie leży zakrwawiona siekiera, dalej przejdź się wokół góry, to znajdziesz zwłoki osadnika, wróć do Apollosa i zdaj mu relacje, reszta questa, już jest prosta.

Hej gdzie znajduje sie ten przedmiot dla Vana  w misji z demonami w obozie orkow?

Posążek Beliara znajduję się przy łuku gdzie stoją orkowie, po prawej stronie.

Możesz wykonywać zadania dla orków, oraz paladynów, do Magów niestety od razu przyłączysz się do Nowicjatu, dlatego, jeśli nie chcesz być magiem, to nie rozmawiaj z Saturasem o chęci przyłączenia się do obozu.

Gdzie mogę znaleźć bryłki rudy? Muszę dać 4 kowalowi w kanionie i 2 Borysowi. Mam tylko jedną, którą otrzymałem chyba w nagrodę za jakieś zadanie.
Gdzie znaleźć wilki? Po przyjęciu zadania chyba dwie sztuki pojawiły się przed wejściem na bagna. Gdzie reszta?

Jedną dostaniesz od Jerry'ego, za wykonanie zadania "Jabłko dla Jerry'ego" a 5 dostaniesz od Fortuno za misje dotyczącą Górniczej Doliny.

Dwa wilki są w drodze do magicznej bariery, a 3 pojawiają się na miejscu dwóch bandytów, nieopodal obozu paladynów.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A wie ktoś co ja mam zrobić? Z Kirgo rozmawiałem, Bonzo ma koniec. Co robić?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Najlepiej nauczyć się wydobywania rudy.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jaki bezsens -.- To jakim sposobem mam wbić wystarczająco wysoką reputację u orków, by nauczyć się wydobywania rudy i dać im te bryłki? Z drugiej strony Fortuno znajduje się wewnątrz obozu bandytów.... 

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem. Wyzywam Vareka na pojedynek, wszystko dobrze i spoko(Nie licząc tego że wszyscy go atakują po rozpoczęciu walki) i kiedy on ma połowę życia mówi mi ''To był dobry pojedynek, lecz jeszcze dużo tobie brakuje, morra.'' czy coś takiego i walka niby nie jest wygrana... Co mam zrobić?

Post połączony: 2014-05-17, 13:16
Mam kolejny problem... nieważne jakie zadanie zrobię, znika mi zadanie ''Złe sny Apollosa''... Nie pojawia się w nieudanych questach ani w udanych. Co robić?

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jak pokonać nieśmiertelnych strażników przed domem strażników umarłych ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Gdzie jest piąty ork co uciekł piratom?

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dobra rozwiązałem swój problem, ale pojawił się kolejny. Mam błąd gdy teleportuje się tą kapliczką (Na górze po zabicu demona) gdy mam się teleportować do nowego świata wywala błąd.

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, wydaje mi się, że znalazłem, odkryłem jaskinie z golemem i jakimś kamieniem ogniskującym, może to jest ich źródłem mocy.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Poradziłem sobie : 4 razy próbowałem a czwarty się w końcu udał. Dziwne zakończenie myślałem że gra będzie dłuższa a nie 14 godzin.

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam inny problem, jak mam pomóc corristo wydostać się z sideł demona ? Próbowałem szukać pomocy u orkowego szamana i magów wody, nie było żadnej opcji dialogowej, i nie wiem kto mógłby mi pomóc.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
BrususPL
Spoiler
musisz udać się do obozu orków i porozmawiać z Varekiem czy tam Temp-Shakiem oni powiedzą ci o tym, że musisz go przyprowadzić do obozu orków pod ogień ducha przodków. Masz teraz licznik czasu i musisz szybko uratować Corristo. Udajesz się do niego jak najszybciej i teleportujesz się z nim do obozu orków tam już wiadomo ;)

0 użytkowników
Do góry