Pomoc w przejściu Złotych Wrót 607658 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 607658

Odpowiedzi 1140

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Mógłby mi ktoś powiedzieć co mam zrobić, zdobyłem tabliczkę od Alvaro, wybudowałem posąg Innosa, i dalej nie mam rozwinięcia fabuły, byłem u magów wody gadałem z każdym i nic, tabliczki odczytać nie mogę.

Pogadaj z Larissą musisz rozwiązać problem z chorobą Thorbena.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam problem. Co mam zrobić żeby Corristo był wolny. Spotkałem go w świątyni, ale nie wiem co zrobić

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Porozmawiaj z Szamanem Temp-Shakiem, da Ci runę teleportacyjną dla Corristo, będziesz mieć 240 sekund na przekazanie mu jej. Najlepiej przeteleportować się do Neorasa i użyć potki speeda, aby uniknąć problemów z czasem.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dzięki tak zrobię

Shade123

Shade123

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdy już zyskalem zwoj by przywrocic postac czlowieka Samuelowi to nie mogę go znalezc. Oczywiscie byl juz w obozie paladynow, teraz nie wiem gdzie.
2.Pogadalem z przywodca orkow i ten powiedzial, ze musi porozmawiac z piecioma szamanami. Co mam teraz zrobic, skoro fabula nie chce isc do przodu?
3.Wie ktos o ktorej Kirgo odchodzi, bym mogl go sledzic?

Post połączony: 2014-05-16, 14:34
4.Gdzie jest przepis tego orkowego kucharza

gann07

gann07

Użytkownicy
posty34
Propsy30
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Gdy już zyskalem zwoj by przywrocic postac czlowieka Samuelowi to nie mogę go znalezc. Oczywiscie byl juz w obozie paladynow, teraz nie wiem gdzie.
2.Pogadalem z przywodca orkow i ten powiedzial, ze musi porozmawiac z piecioma szamanami. Co mam teraz zrobic, skoro fabula nie chce isc do przodu?
3.Wie ktos o ktorej Kirgo odchodzi, bym mogl go sledzic?

Post połączony: 2014-05-16, 14:34
4.Gdzie jest przepis tego orkowego kucharza

1. Stoi obok wejścia do świątyni, między wejściem a "domkiem" gdzie siedział Saturas w g2 w obozie paladynów..
2. Pogadaj z Tem-shakiem? Temp-shakiem? Tempakiem? coś takiego, ten orkowy szaman od statuetki Beliara.
3. Idź o północy na bagna, znajdziesz go tam.
4. Kuchcik ma ten przepis, ale musisz posiadać umiejętność kradzieży kieszonkowej.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co mam zrobić po ataku nieumarłych i przybyciu paladynów?

Bloodraven

Bloodraven

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie nie moge ukonczyc misji z odzyskaniem majatku Fiska.Oproznilem srodkowka skrzynie, wzialem skrzynie Fiska i podlozylem te puste, ale gdy chce oproznic drugi kufej(po lewej stronie od wejscia) to zabijaja mnie kolce wyskakujace ziemi.Probowalem tluc z kuszy zeby uruchomic mechanizm, ale tak czy siak gine. pomoze mi ktos z tym problemem?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Co mam zrobić po ataku nieumarłych i przybyciu paladynów?

Pogadać z Lee i Garondem?

Panowie nie moge ukonczyc misji z odzyskaniem majatku Fiska.Oproznilem srodkowka skrzynie, wzialem skrzynie Fiska i podlozylem te puste, ale gdy chce oproznic drugi kufej(po lewej stronie od wejscia) to zabijaja mnie kolce wyskakujace ziemi.Probowalem tluc z kuszy zeby uruchomic mechanizm, ale tak czy siak gine. pomoze mi ktos z tym problemem?

Po prawej stronie od wejścia jest dźwignia, użyj jej, to zablokujesz pułapkę.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Rozmawiałem nic nie mówią jest tylko koniec

Post połączony: 2014-05-16, 16:00
Dobra wczytałem zapis z przed bitwy i nie miałem już bugu. Zapomniałem porozmawiać z Garondem po bitwie. Rozmawiałem z nim dopiero po ataku plagi. :D

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiecie gdzie można znaleźć lutnie aby zagrać nią dla Sary?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Wiecie gdzie można znaleźć lutnie aby zagrać nią dla Sary?

Pogadaj ze Snafem,  da Ci klucz do magazynu.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Gdzie jest ten modliszek zwyczajny? Wybiłem chyba wszystko na bagnach i nie mam ochoty latać i szukać tego pół dnia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Gdzie jest paczka z żywnościa? Znalazłem jedną w krzakach przy moście, a druga miała być ponoć pod jakimś drzewem. Można skrina?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Gdzie jest paczka z żywnościa? Znalazłem jedną w krzakach przy moście, a druga miała być ponoć pod jakimś drzewem. Można skrina?

Jest na rozwidleniu dróg przy drzewie, łatwo znaleźć tą paczkę.

Gdzie jest ten modliszek zwyczajny? Wybiłem chyba wszystko na bagnach i nie mam ochoty latać i szukać tego pół dnia.

Spoiler

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Opiszę najbardziej łopatologicznie jak się da. Wiesz już, gdzie znajdują się orkowie od Mechrona, to też i robotę mam ułatwioną. No więc od orków Mechrona idziesz prosto (w stronę chaty Neorasa), po czym przy pierwszej możliwości skręcasz w prawo. Powinieneś dojść do dwóch orków pilnujących przejścia przy barierze domu strażników umarłych. Podejdź do nich, po czym odwróć się (tak, jakbyś miał zawrócić do punktu docelowego) i idź prawą stroną drogi. Powinieneś zobaczyć rozwalony kamienny budynek (zostały się po nim jedynie dwie zrujnowane ściany) w rogu którego znajdziesz goblinią jagodę. Od tego budynku podejdź do skały - masz tutaj dwa drzewa, paczka leży przy tym drugim (tym znajdującym się dalej od tych dwóch orków).

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Joymaxx

Joymaxx

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie gdzie znajdę ciało Hema?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Panowie gdzie znajdę ciało Hema?

Jest za Loganem, stoi przy nim Nod

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Gdzie znajduje się źródło nieśmiertelności kamiennych strażników przy domie strażników umarłych?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

SsSmokePL

SsSmokePL

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej wytłumaczy mi ktoś od początku do końca z misji o pergaminie mocy? PLS

0 użytkowników
Do góry