Pomoc w przejściu Złotych Wrót 605966 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 605966

Odpowiedzi 1140

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
Siema, mam mały problem. Więc jak jestem z Vakiem na tej górce i on mi daje róg żebym dał sygnał do ataku Paladynom to wywala mnie na arene orków i tak ciągle jak wychodze z obozu. Nie moge nic zrobić ciągle mnie wywala. Moge jakoś to naprawić a jeżeli nie to mógłby mi ktoś zapodać save tuż przed walką ?

ForestAlpha

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem, otóż poinformowałem vereka o planach piratów, później pojawił się Hagen, powiadomiłem Hannibala co się dzieje, a ten każe mi powiedzieć kiedy wyjdzie część orków z obozu. Co mam zrobić ?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy da się ukończyć zadanie od Karasa na ten towar dla sary w inny sposób niż go pobić?
Wiem że w tych ruinach jest skrzynia która się odsłania po użyciu przełącznika jednak tam pisze że trzeba klucz.

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
Mam problem, otóż poinformowałem vereka o planach piratów, później pojawił się Hagen, powiadomiłem Hannibala co się dzieje, a ten każe mi powiedzieć kiedy wyjdzie część orków z obozu. Co mam zrobić ?

musisz podsłuchać rozmowę Aligatora z jakimś 2 imiennym npc :P będą przed brama do wieży Hanibala

Czy da się ukończyć zadanie od Karasa na ten towar dla sary w inny sposób niż go pobić?
Wiem że w tych ruinach jest skrzynia która się odsłania po użyciu przełącznika jednak tam pisze że trzeba klucz.

klucz do skrzyni w ruinach jest w skrzynce Sandry

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

N0T3nT0

N0T3nT0

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko, mam problem, otóż Lee miał napisać list do bandytów, powiedział, żebym przyszedł za godzinę. Dobra, czekam godzinę (gothicową), nic nie mówi, czekam z 4 godziny, nadal brak odzewu. Dodam, że nie spałem żeby przyśpieszyć czas. Nie wiem co teraz robić. Zna ktoś rozwiązanie?

gann07

gann07

Użytkownicy
posty34
Propsy30
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemanko, mam problem, otóż Lee miał napisać list do bandytów, powiedział, żebym przyszedł za godzinę. Dobra, czekam godzinę (gothicową), nic nie mówi, czekam z 4 godziny, nadal brak odzewu. Dodam, że nie spałem żeby przyśpieszyć czas. Nie wiem co teraz robić. Zna ktoś rozwiązanie?

Też miałem z tym problem, zostaw włączoną grę i stój przy nim. Zjedz coś, napij się herbaty, a może się odezwie. Ja pojechałem do sklepu, wróciłem i zagadał po realnej godzinie.

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam małe pytanie. Kto może mnie nauczyć przetapiania złota i srebra?

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę prości może mi ktoś zapodać save tuż przed walką z Piratami ?

ForestAlpha

gann07

gann07

Użytkownicy
posty34
Propsy30
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam małe pytanie. Kto może mnie nauczyć przetapiania złota i srebra?

Złoto mag wody Christian (podróbka Crimsona), ale dopiero gdy się dowiesz tego od Rathgara (czy jakoś tak), który uczy wydobycia w obozie orków.

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, to jeszcze jedno pytanko. Ork przy arenie orków, ten na G(Nie pamiętam jak się nazywał) mówi coś o kamieniu magicznym czy coś takiego. Posiadam jakiś kamień z jaskini pod barierą(Pod tą, gdzie był Corristo). To o ten chodzi? Bo jak ten to nie mogę go dać. (Nie chce słyszeć odpowiedzi o jaki kamień chodzi, czy to o TEN kamień chodzi. wystarczy odpowiedź tak lub nie.)

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten Kamień jest w grobowcu Quahodrona czy jakoś tak

ForestAlpha

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten Kamień jest w grobowcu Quahodrona czy jakoś tak

Ehh... mówiłem żeby nikt nie spojlerował. Pytałem się tylko czy to TEN kamień a nie gdzie jest ten kamień... ;/

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 :facepalm: Sorry mój błąd...

Post połączony: 2014-05-15, 19:40
Jak mogę prości może mi ktoś zapodać save tuż przed walką z Piratami ? :D

ForestAlpha

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
:facepalm: Sorry mój błąd...

Post połączony: 2014-05-15, 19:40
Jak mogę prości może mi ktoś zapodać save tuż przed walką z Piratami ? :D

http://themodders.org/index.php?topic=21936.0
pisz tutaj

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Większość pytań które są zadawane były juz dawno tylko ludzią się szukać nie chce :P

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie: Co zrobić z tą vellą, bardziej opłaca się ją wydać piratom czy oddać w przyjazne ręce paladynów? Jeśli to ma jakieś znaczenie, dodam, że jestem najemnikiem orków.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam pytanie: Co zrobić z tą vellą, bardziej opłaca się ją wydać piratom czy oddać w przyjazne ręce paladynów? Jeśli to ma jakieś znaczenie, dodam, że jestem najemnikiem orków.

Spoiler
Jeżeli powiesz jej, że wydasz ją piratom i potem pójdziesz do tego strażnika więżniów to on każe Ci ją zabić, bo nie ma możliwości, żeby ją dostarczyć spowrotem do obozu nie spotkawszy innych piratów :P. Dlatego może spróbuj zagadać do tego pirata, że ją znalazłeś, a gdy karze ci ją zabić to odeskortuj ją do paladynów :)

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Spoiler
Jeżeli powiesz jej, że wydasz ją piratom i potem pójdziesz do tego strażnika więżniów to on każe Ci ją zabić, bo nie ma możliwości, żeby ją dostarczyć spowrotem do obozu nie spotkawszy innych piratów :P. Dlatego może spróbuj zagadać do tego pirata, że ją znalazłeś, a gdy karze ci ją zabić to odeskortuj ją do paladynów :)

Tak, wiem. Tylko że później nie da się jej oddać w ręce paladynów, a ten pirat na prawdę daje fajne itemki. Chciałbym najbardziej wiedzieć co dostajemy od niej jak oddamy ją w ręce paladynów.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Gdzie znajdę kły błotnego węża i żądła krwiopijców bez konieczności nauki?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko

Spoiler

Tak, wiem. Tylko że później nie da się jej oddać w ręce paladynów, a ten pirat na prawdę daje fajne itemki. Chciałbym najbardziej wiedzieć co dostajemy od niej jak oddamy ją w ręce paladynów.

Parę roślinek, jednak po bitwie z piratami (nie chcę mówić co się konkretnie potem wydarzy) ona najprawdopodobniej zginie.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników
Do góry