Najpiękniejsze ss-y z gier 30539 118

O temacie

Autor theblues

Zaczęty 28.04.2014 roku

Wyświetleń 30539

Odpowiedzi 118

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bgb

Najpiękniejsze ss-y z gier
#20 2014-05-13, 22:30(Ostatnia zmiana: 2014-05-13, 23:49)
Caesum te lokacje z wowa są z vanilli:F Teraz jest dużo duużo nowszych i epicko odpicowanych widoczkow.

Tizgar, niestety mnie nie zaskoczyłeś. Na tej zasadzie można powiedzieć, że screeny mogą być nawet i z MoP. Wiem, że w Cata lekko zmienili niektóre lokacje dodając np. ten ogień widoczny na screenie, ale to dalej są lokacje z premiery podstawki wowa. I o ile takie stormwind wygląda na prawdę na odświeżone to darnassus już nie za bardzo...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
zaskoczę cie ale są z Cata

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Piękna gra - Bound By Flame. Od dawna szukalem takiego klasycznego rpg'a. Ten jest po prostu piekny. Dowiedzialem sie o nim przypadkiem grajac w inna gre tych samych autorow - Mars: War Logs. Zadalem pytanie na ich forum po czym zobaczylem kategorie "Bound By Flame", wygooglowalem i oto teraz w to gram i nie zaluje. Dodam, ze optymalizacja smiga lepiej niż w najlepszych, prestizowych produkcjach typu Wiedźmin itd. Od strony mechaniki jest niesamowicie podobna do Wiedźmina. Podobne ulozenie leveli, mechanika walki prawie, że identyczna, levelowanie postaci. I nie powiem, żeby to była wada.

Spoiler

Jak wygląda polska lokalizacja? Polskie napisty tylko czy full dubbing? Bo nie wiem czy kupić na steamie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tylko napisy. Też ubolewam, że nie ma Polskiego dubbingu. Ale gra sie miodnie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Caesum te lokacje z wowa są z vanilli:F Teraz jest dużo duużo nowszych i epicko odpicowanych widoczkow.
Są z Cata, to po pierwsze, a po drugie WoW vanilla miał znacznie lepszy klimat niż obesrane Cata lub pożal się Boże Mists of Pandy-dla-dzieci. Cata zjebało wygląd praktycznie wszystkich lokacji. Co z tego, że może drzewko ma więcej gałęzi, skoro zamiast genialnego widoku na las masz jakieś płonące kikuty i elementale strzelające ogniem z dupy.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale nie powiesz chyba, że takie Gilneas, które weszło z Cata i jego okolice są brzydkie?:P Ja tam grałem dopiero od The Burning Crusade i może dlatego nie darzę jakimś szczególnym sentymentem starych miejsc. Imo Stormwind wygląda teraz lepiej. Za to Ogrimmar gorzej... stary OG potrzebował odświeżenia, ale lekkiego, nie takiej totalnej zmiany... No i tego co zrobili z budowlami undeadów też nie trawię... ale generalnie nowe lokacje są dla mnie raczej na plus. Chociaż już i tak nie gram...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A imo nowe lokacje są nudne. Ok, Gilneas jeszcze ujdzie, podobnie Hyjal też urocze, ale poza tym znacznie bardziej wolę stare lokacje, szczególnie Ashenvale, Feralas albo Westfall. Stare lokacje może i potrzebowały upgradeu, ale miały więcej klimatu no i bardziej uporządkowany design, nie to co teraz. http://azerothremembered.blogspot.com/ A to dla przypomnienia, że nowe nie zawsze znaczy lepsze.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

Najpiękniejsze ss-y z gier
#27 2014-05-15, 03:01(Ostatnia zmiana: 2014-05-15, 13:51)
Ja tam całe cata i pół mopa przegrałem itp, ale kurwa co jak co dla mnie gilneas to kurwa jałowa pustynia, miasto było ok, ale poza to już kurwa nic :P

Cata, według mnie tez spieprzyło kilka lokacji, ale uldum jest wypas :P
Desolace, od zawsze moja ulubiona lokacja, tez fajnie zrobiona, taki z dupy wymieszany klimat, ale jest ok.
1k needles, kurwa myślałem ze bardziej zjebać się tego nie dało :P
Barens, hmm niby ok, ale pomysł z podziałem na 2 części zjebany na maxa :P
Ogri, jakkolwiek był wyglądał i tak każdy tam siedzi :P
Vash'jir, idea dobra, wykonanie zjebane, kto tam w ogóle expił, każdy hujal, uldum i twilight :P

Lansjer, spoko mogę dostać warna za to ze mam dysleksje, ale wtedy co dostana osoby za spam ciągłymi powtarzającymi się pytaniami, dla nich ban to za mało.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Moje oczy krwawią. Za takie posty powinien być warn.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Bound by Flame. Rozwijam swojego bohatera w strone takiego "mrocznego dobrego". To jest, posiada w sobie demona, rozwija go, nabywa jego umiejetnosci, ktore demon mu ofiarowuje, lecz wykorzystuje je do czynienia dobra. Oczywiscie gdy komus pomoze, a ten ktos zechce zaplacic, to coz... nie odmowi :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozwijam swojego bohatera w strone takiego "mrocznego dobrego". To jest, posiada w sobie demona [...] lecz wykorzystuje je do czynienia dobra.
Louis de Pointe du Lac? Dodaj mu nienawiść do siebie i chęć odszukania boga, by w ten sposób się pognębić, a będzie idealnie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, mysle, ze ten charakter ktory mu wykreowalem jest jak najbardziej ok.

KOMPUTER:
Spoiler

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Ja tam całe cata i pół mopa przegrałem itp, ale kurwa co jak co dla mnie gilneas to kurwa jałowa pustynia, miasto było ok, ale poza to już kurwa nic :P

Cata, według mnie tez spieprzyło kilka lokacji, ale uldum jest wypas :P
Desolace, od zawsze moja ulubiona lokacja, tez fajnie zrobiona, taki z dupy wymieszany klimat, ale jest ok.
1k needles, kurwa myślałem ze bardziej zjebać się tego nie dało :P
Barens, hmm niby ok, ale pomysł z podziałem na 2 części zjebany na maxa :P
Ogri, jakkolwiek był wyglądał i tak każdy tam siedzi :P
Vash'jir, idea dobra, wykonanie zjebane, kto tam w ogóle expił, każdy hujal, uldum i twilight :P

Lansjer, spoko mogę dostać warna za to ze mam dysleksje, ale wtedy co dostana osoby za spam ciągłymi powtarzającymi się pytaniami, dla nich ban to za mało.

Słowo kur.. jako przecinek i sześć emotikonek obok siebie to nie jest dysleksja.

Skyrim

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może to zły dzień Tizgara i kuracja czteropakiem była...
Popieram- Skyrim:
Spoiler

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skyrim miał naprawdę piękną Czarną Zatokę... to jedno z miejsc, które zostanie mi w pamięci na bardzo długo. Rzadko kiedy mam chęć po prostu porzucić zadania z jakimi się użeram, na rzecz zwiedzenia każdego zakątka miejsca, to było miejsce, w którym naprawdę chciałbym się znaleźć - kusząc się na większy romantyzm, to nawet z dziewczyną... wtedy przyprowadzałem tam swoją żonę, Aelę...

Pozwolę sobie wrzucić screena z neta, bo póki co mam tutaj Intel GMA 4500M :F
Spoiler

Dziękuję twórcom za za najlepszego questa w grze, który polegał na zbieraniu konkretnego rodzaju roślinki rozsianej po całym terenie Czarnej zatoki.

gothic1210
  • Gość

Bound by Flame. Rozwijam swojego bohatera w strone takiego "mrocznego dobrego". To jest, posiada w sobie demona, rozwija go, nabywa jego umiejetnosci, ktore demon mu ofiarowuje, lecz wykorzystuje je do czynienia dobra. Oczywiscie gdy komus pomoze, a ten ktos zechce zaplacic, to coz... nie odmowi :D
Po przeczytaniu recenzji postanowiłem, że poczekam aż stanieje do 20zł to kupię razem z Kingdoms of Amalur: Reckoning xD

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Recenzje? Prosze Cie. Marne redaktorzyny (nie redaktorzy) nie doceniaja gre. Obejrzyj odcinek-dwa let's pley'a u SargeThePlayer - on grac w gry nie umie, ale dobrze je przedstawia. Ta gra jest niesamowicie niedoceniona, a jak dla mnie przebija niektore gry z rankingow.

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ze ktos jeszcze czyta recenzje gier  :F

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo LP umieją grac w gry, to raczej norma, oni pokazują specjalnie to jak lamią aby mieć publikę :P

Ta, zależy jaka recenzja, połowa pismaków ma podpisane spółki z wydawcami itp i nie mogą pisać źle o grze a opinie z wideo-recenzji, są brane na podstawie opini tłumu :P

gothic1210
  • Gość
Ze ktos jeszcze czyta recenzje gier  :F
Och, kurwa. Jestem taki starodawny...  :facepalm:

0 użytkowników
Do góry