Najpiękniejsze ss-y z gier 30391 118

O temacie

Autor theblues

Zaczęty 28.04.2014 roku

Wyświetleń 30391

Odpowiedzi 118

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie o to chodzi, ze starodawny. Po prostu jak ja patrze na tych redaktorzynow ktorzy teraz pisz recenzje gier, to mam ochote im jebnac w zeby. Wychowani na najnowszych gownach gdzie liczy sie sama grafika, a questy nie istnieja, fabula niespojna i do dupy. A gry które naprawde są dobre, maja zajebiste fabuly, są tak grywalne, ze po przejsciu wracasz jeszcze 20 razy i za kazdym razem czujesz inne emocje - mowia na nie shity :F Jednym zdaniem - tacy którzy uwielbiaja simsy :F

Co prawda nie kazda recenzja taka jest, ale jednak te dotyczace Bound By Flame to sie z innymi nie spotkalem.

Poza tym - kupowac? :F Zartujesz sobie? -

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ja pierdolę.

No i mam teraz (dzięki werewolfowi, dzięki werewolf) nowoczesny "rynek gier", gdzie jak szukam jakiejś jutubowej recenzji nowej gry to najzwyczajniej takowej nie ma, bo wszystko zastąpiły jakieś zjebane letspleje, w dużej częsci kręcone albo przez kretynów, albo przez ludzi którzy udają kretynów bo drąc japę jak idiota do mikrofonu dostaje więcej wyświetleń. Mogę sobie najwyżej albo poczytać, albo obejrzeć z wielkich portali typu ign czy coś, a zawsze lubiłem pooglądać takie mniej lub bardziej amatorskie recki.

Ponadto, argumenty nadzwyczajnie z dupy - co? recenzenci mniej rzetelni od jakichś zasranych "letsplejerów"?  Sama grafika? Powiedz mi błagam że żartujesz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie no sry ale niektóre gry są warte kupna, na tym można jeszcze zarobić na tyle ze wydatek się zwróci :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja pierdolę.

No i mam teraz (dzięki werewolfowi, dzięki werewolf) nowoczesny "rynek gier", gdzie jak szukam jakiejś jutubowej recenzji nowej gry to najzwyczajniej takowej nie ma, bo wszystko zastąpiły jakieś zjebane letspleje, w dużej częsci kręcone albo przez kretynów, albo przez ludzi którzy udają kretynów bo drąc japę jak idiota do mikrofonu dostaje więcej wyświetleń. Mogę sobie najwyżej albo poczytać, albo obejrzeć z wielkich portali typu ign czy coś, a zawsze lubiłem pooglądać takie mniej lub bardziej amatorskie recki.

Ponadto, argumenty nadzwyczajnie z dupy - co? recenzenci mniej rzetelni od jakichś zasranych "letsplejerów"?  Sama grafika? Powiedz mi błagam że żartujesz.

Ale ja nie mowie, ze lets pleye czy cos maja zastapic recenzje. Ale warto obejrzyc 1-2 odcinki dla samej gry. Ja np. gdy zaciekawi mnie jakas gra ogladam jej powiedzmy pierwsze 15 minut i zazwyczaj po tym gram.

Tak poza tym - jezeli Ty ogladasz dracych jape do mikrofonu to fajnie, ale podobno o gustach sie nie dyskutuje. Ja wole troche inny rodzaj letspleyerow. A napisz mi, że kazdy taki jest, to jebne zdrowo smiechem i Ci podziekuje za poprawienie humoru :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie oglądam recenzji, bo ludzie w tych czasach którzy piszą recenzje zachwycają się i podniecają byle średniakiem i bardzo zawyżają ocenę, tyle w temacie. Wolę sam sprawdzić wybraną grę.

EDIT:

Mów co chcesz, dla mnie to brzmi jak "Recenzja? Obejrzyj zamiast tego letspleja". Innymi słowy, "recenzję można zastąpić letsplejem".

Sprawdzenie własnoręcznie gry>>>> recenzje, let'pleye czy inne opinie w forum

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie każdy - jak napisałem, większość.

Recenzje? Prosze Cie. Marne redaktorzyny (nie redaktorzy) nie doceniaja gre. Obejrzyj odcinek-dwa let's pley'a u SargeThePlayer - on grac w gry
nie umie, ale dobrze je przedstawia.

Mów co chcesz, dla mnie to brzmi jak "Recenzja? Obejrzyj zamiast tego letspleja". Innymi słowy, "recenzję można zastąpić letsplejem".

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale większość jest, albo ze drą japę albo lamia, w Polsce to każdy jest albo taki albo taki, zas zagraniczni a i owszem tam jest sporo osób które robię LP tez zawodowo dla kasy i robią to naprawdę zajebiście, ze nawet teoretycznie gra która wydawała się chujowa, po obejrzeniu  w ich wykonaniu chcesz w nią zagrać.

Lukanie na LP przed zagraniem nie uważam za coś złego, wręcz przeciwnie, byle by osoba na tym LP pokazała coś gry a nie lamienia, bo jej nieudolność dalej mnie nie przekonuje do gry.

Niezależnie czy pierw ja sciagne zeby samemu zobaczyć, lub potem ewentualnie kupie jeśli się to oplaci :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Recenzje to najczęściej dobra sprawa, kierowanie się gustem werewolfa - nie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Recenzje to najczęściej dobra sprawa, kierowanie się gustem werewolfa - nie.
Nie.

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie wiem po co te żale. Każdy ma inne gusta, recenzja nie ma szczerze mówiąc nic do gadania najlepiej po prostu zagrać w grę i samemu się przekonać czy jest fajna czy też nie. Dla innych liczy się grafika i napierdalanie a dla innych wystarczy przeciętna z dobrą fabułą. Jak mówiłem o gustach się nie dyskutuje ;p

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jednym zdaniem - tacy którzy uwielbiaja simsy :F
Rozumiem więc, że gry typu Wiedźmin, Gothic etc. to też shity? Tak chyba musi być, bo gram i w simsy i w Wiedźminy. :F Dzięki za oświecenie werewolf.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Bedziesz starszy to ci sie odechce grac w simsy  :lol2:

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I w Gothici? :lol: Pomijam już to, że ostatnio przy simsach widzi się głównie studentów i matki z dziećmi.  :lol2:

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
http://deadendthrills.com/
W grach jest dużo sztuki do podziwiania. Nie mam na myśli tylko textury i modele ....

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w 2014-05-16, 19:46Jednym zdaniem - tacy którzy uwielbiaja simsy Rozumiem więc, że gry typu Wiedźmin, Gothic etc. to też shity? Tak chyba musi być, bo gram i w simsy i w Wiedźminy. Dzięki za oświecenie werewolf.

Oczywiscie, ze nie. Wiedzmin jest bardzo, bardzo fajna grą. Gothic też. A Simsy, nie mowie ze zle, jako zabijacze czasu, ale prosze... :lol:

KOMPUTER:
Spoiler

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli tępo napierdalasz rodziny jedna po drugiej to nic dziwnego, że ci się nie podoba. :lol2: Osobiście nigdy jakoś nie wciągnąłem się w to całe zajmowanie się rodzinami, ale simsy są dobre do tworzenia budynków i otwartych terenów. Nie znam innej gry, w której dałoby się osiągnąć podobne efekty. I bitch please jeśli ktoś wspomni Minecrafta. :F

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Edytor map do Hereos albo do Warcrafta, chociaż defakto w simsach chyba to i tak lepiej wygląda :P

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Simsy dają więcej możliwości, a poza tym mają zajebiście wielką bazę obiektów, tekstur, wszystkiego. I to świetnej jakości.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry