Upadek tradycji, upadek forum 129213 546

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 29.01.2014 roku

Wyświetleń 129213

Odpowiedzi 546

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty się nie liczysz, dobrze wiesz, dlaczego.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem co masz na myśli.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Jak widać, forum w niewielkim stopniu odżyło. Znów jest normalne na to forum pierdzielenie w jakimś temacie. Tak trzymać :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Bądźmy szczerzy, era for internetowych upada równomiernie ze wzrostem popularności facebooków i innych instagramów. Coś odchodzi, żeby zrobić miejsce na coś nowego, niekoniecznie lepszego :D.

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Cytat: RoMek
Bądźmy szczerzy, era for internetowych upada równomiernie ze wzrostem popularności facebooków i innych instagramów. Coś odchodzi, żeby zrobić miejsce na coś nowego, niekoniecznie lepszego .
Jak tam Gup ? Stoi jeszcze?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Co nie oznacza, że mamy olać to forum. Wszyscy tutaj się zbieramy aby sobie trochę popierdolić, pożartować sobie, dopiec komuś, wyzywać się. Tutaj właśnie zbiera się ta armia nienormalnych, z zarazem wyjątkowych i niepowtarzalnych na swój sposób ludzi. To jest nasze wspólne miejsce - nasze środowisko, w którym będziemy przebywać w wolnym czasie, gdy nie mamy nic do roboty. W dupie mam FB. FB używam aby pogadać ze znajomymi. A żeby pogadać z użytkownikami tego forum przyłażę tutaj.

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie rozumiem dlaczego nikt  się jeszcze nie zapytał "Jasminy" ile cm. chowa w spodniach :D
 Co się z wami ludzie dzieje?

Nie rozumniem skąd tan seksizm :o

W każdym razie, zgodnie z tym co piszecie, to fora internetowe niestety zamieniają się w zdecydowanie niszową strefę internetów. Wystarczy popatrzeć na statystyki rejestracji, wysyłanych wiadomości i tematów na kilku, różnych tematycznie forach, by to zauważyć. Dla wielu fora stały się przerostem treści nad formą. Wolą, jak już wcześniej napisałam napierdzielać w nowe gry, a na fora tematyczne sięgają tylko jak szukają kodów i solucji. Smutna prawda. Według mnie, akurat Facebook służy bardziej do omawiania swojego realnego życia, i do kontaktu ze znajomymi z reala. Wyjątkiem są fanpage gier. Ale to i tak nie zastąpi forów, bo wciąż są ludzie, którzy preferują właśnie taki sposób kontaktowania się.

Edit. Nie no, perfidnie! Może poprostu wpadłam w pokrzywy? :P Akurat wygląd ust na zdjęciu wynika z odpowiedniego użycia kontórówki i szminki. Oczywiście nie zapominając o odpowiednim ich ułożeniu  :P

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Cytat: Yasmina
Cytat: Kelten w Dzisiaj o 19:00Nie rozumiem dlaczego nikt  się jeszcze nie zapytał "Jasminy" ile cm. chowa w spodniach
 Co się z wami ludzie dzieje?
Po prostu nie lubie jak coś mnie gniecie w tyłek w łóżku
PS:Masz usta jak Andżelina to... bardzo podejrzane.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Cytat: Yasmina
Witamy na TheModders XD

Wystarczy, że zrobicie dział dotyczący typowo wiedźmina :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiedźmina moduje się na forach wiedźmina. Napisałbym coś w temacie od siebie, ale mi się nie chce - może później.

Albo Melanie Rios - https://pbs.twimg.com/profile_images/2326081591/AEFF133F-A808-4105-898B-47190D6ED5D9 :I
Nie żebym znał czy coś ofc.

Tak czy siak to słuszna uwaga. Nie znam dziewczyny, która chciałby się utożsamiać z taką 'aktorką' :lol:
WNIOSEK JEST PROSTY.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kaczka - albo moddingu TES. Trzy piękne gry do moddowania, które oferują znacznie więcej niż nasz umiłowany goticzek. A nawet wtedy wątpię, żeby kogoś to przyciągnęło na tm. Działów tu nie brakuje, tylko powodu, dla którego ktoś miałby tu zostać.

Yasmina - użytkownicy tego forum chcieliby zaruchać, ale nigdy na oczy kobiety nie widzieli. W historii forum były ponoć dwie, ale osobiście nigdy ich nie widziałem.

zommer

zommer

Użytkownicy
posty135
Propsy25
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To może modowanie jakichś gierek indie?

Swoją droga, dobry wieczór.

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Pagan (post z ss w którym porównuje Skyrim z texturami HD do moda na bazie Gothic I ze słabo ovobowanym światem )

Primo- Grafika to nie wszystko

Secundo- Z zEngine też można wycisnąć dość dużo (w Gothic I można osiągnąć grafikę na poziomie trochę lepszym niż w Gothic II w mniej niż 45 minut). Gdyby nie ten słaby render i jakby "wygładzić" Zen i niektóre modele to można by wtedy spokojnie porównywać grafikę do Gothic 3.

PS. Czekam na falę hejtów o tym że Gothic I nie opłaca się modować...

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moddowanie czegokolwiek to strata czasu tbh tbh. A grafiki goticzka nie da się podciągnąć do trójki, sry. Ale można spróbować do poziomu mniej więcej ps2, chociaż niektóre efekty trzeba by było podrobić innym sposobem. Kiedyś próbowałem coś w tym kierunku zrobić, ale paleta kolorów Gothica nie ma najjaśniejszego białego koloru więc czegoś w stylu The Reflection of Eternity do Tomb Raidera bym nie miał jak zrobić.

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Do trójki się nie da bo słaby render i za mało poly do wykorzystania żeby coś z tego było. Ale próbują już przenieść GI na DX9.

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiedźmina moduje się na forach wiedźmina. Napisałbym coś w temacie od siebie, ale mi się nie chce - może później.

Albo Melanie Rios - https://pbs.twimg.com/profile_images/2326081591/AEFF133F-A808-4105-898B-47190D6ED5D9 :I
Nie żebym znał czy coś ofc.

Tak czy siak to słuszna uwaga. Nie znam dziewczyny, która chciałby się utożsamiać z taką 'aktorką' :lol:
WNIOSEK JEST PROSTY.

Link który podałeś u mnie się nie wyświetla :P
Ale wygooglowałam nazwisko... to trzeba być chyba obytym, żeby znać aktorki niskobudżetowych filmów przyrodniczych. W każdym razie nie zgadłeś  :D

theblues - G1 jak najbardziej warto modować : ) Znajdą się ludzie by w to grać. Ale czasu by to chyba (napewno) dużo zajeło.

W każdym razie, jeśli już, to rzeczywiście warto by było ustalić sobie pewne priorytety. Jakie działy na górę etc. Reszta działów nawet niech zostanie, ale by promowana była właśnie ta "najważniejsza" cześć.
Z tego co widziałem, to jest tu parę osób utalentowanych w kierunku modelingu i grafiki 3D które mogły by pomóc rozwijać się nowicjuszom. Wtedy, jeśli Ci nowi zauważyli by postępy w swoich pracach może byzostali na dłużej ^^

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W każdym razie nie zgadłeś 
To nie zgadywanie, to fakt. I link to potwierdza :3
Mirror: http://s6.ifotos.pl/img/AEFF133F-_epqqssa.jpg

Zresztą - już nie raz przerabialiśmy taką sytuację :lol2:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Z tego co widziałem, to jest tu parę osób utalentowanych w kierunku modelingu i grafiki 3D które mogły by pomóc rozwijać się nowicjuszom. Wtedy, jeśli Ci nowi zauważyli by postępy w swoich pracach może byzostali na dłużej 
Aztek, gratuluję.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zawsze niezawodni :ok:

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Yasmina = Varon? :lol2:
Kolejne podszywanie się. Tym razem ze strony wroga :lol:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry