Ciekawie także teksturowało by się butelke, tzw etykietka jak np z butelki tymbarku czy czegoś tam
Też nie głupie ale nie wiem czy przypadkiem szkło w grach nie jest regulowane jakimiś materiałami.
W wypadku granatów/pistoletów tekstury dla "przeciętnego głosującego" będą identyczne
Czyli sądzisz że różnica w wykonaniu będzie znikoma? ktoś poświęci na to np. kilkanaście godzin, a drugi wejdzie na cgtextures i połączy kilka materiałów i na jedno wyjdzie?
Nie widzę sensu robienia bitwy, w której nikt nie będzie oceniał tekstury, tylko render.
Czy Ty na prawde myślisz że przy wprowadzeniu jednego rendera się coś zmieni i że własnie to jest głównym źródłem nieszczęść? Przecież wszyscy i tak dali gówniane i mało reprezentatywne rendery więc nie wiem w czym problem.
Chociaż swoją drogą, nic nie stoi na przeszkodzie, aby poprosić o to np. Gutkafiutka. Moduje M&B, a jednocześnie działa na max3d.pl (zdaje się, że wygrał co najmniej jedną bitwę) oraz pracuje zarobkowo jako grafik gameartowy. Znajdziesz lepszych jurorów?
Znam Leszkacipke i kilku innych

.
A tak na poważnie to niby czemu mam ich szukać, znać skoro nie w mojej inicjatywie leży ten pomysł? Mnie na prawde nie obchodzi kto wygrał bitwe i jakimi kryteriami kierowali się ludzie przy ocenianiu. Oczywiście moim zdaniem pomysł z jury z poza forum jest najlepszy z całej puli pomysłów dot. tej bitwy które padły na dniach.
Przestań pierdolić o tych orzełkach, bo sam tych swoich znaczków nie rysowałeś i też je ściągnąłeś z neta.
A przynajmniej wykazałem się tym że użyłem w ogóle innego motywu, nie ściągając od innych.
że są żałośni,
Próbujesz ze mnie robić głupka, gdzie tak napisałem?
Twoje puszki na patyku wcale nie są trudniejsze, tylko ze względu na obecny system oceniania nie ma praktycznie sensu robienie ich.
I tu nasze priorytety są w ogóle odmienne. Ja mam wysrane na tą ankietę bo ludzie się kierują na prawdę dziwnymi rzeczami więc przestałem się tym przejmować a ty ten punkt bitwy objęłeś jako rzecz świętą. Od początku mówiłem że głównym celem jest nauka a nie jakieś głosy w ankiecie ludzi którzy w ogóle nie są w temacie. Jeśli ktoś bierze głosowanie jako dobre i wiarygodne podsumowanie bitwy oraz wyłonienie najlepszej pracy to ładnie z nim. Nie zmienisz tego Kyro, tak więc zastanówmy się czy robimy tekstury po to aby się czegoś nauczyć czy dla głosów.
Widzę że Ty wiesz lepiej. w takim razie chyba najlepiej dla dobra ogółu będzie gdy to ty zajmiesz się organizacją następnych bitew
gutekfiutek to prawdzwa osoba