@Splash opłaca się grać jeszcze teraz przed jakimś patchem czy poprawkami, czy lepiej grać normalnie, z tymi błędami, a w Twojego patcha opcjonalnie kiedyś w przyszłości??? Bo nie wiem, czy opłaca mi się czekać...
Z góry dzięki Ci za odpowiedź!
Przy okazji, zauważyłam taki mały błąd, o którym nikt tu chyba nie wspominał, biegnąc z wyciągniętą bronią jednoręczną, NA PEWNO NA POZIOMIE POCZĄTKUJĄCEGO, czyli z tym stylem walki, jaki się ma na początku, postać w biegu nie wykonuje ŻADNYCH skoków, podczas gdy w podstawce Bezi je robił. A za wieżą Magów, tak w ukrytym kącie z boku, przy szkielecie, leży kartka przepisu na "cosiktam", bo nie pamiętam, ale z tego, co kojarzę, to w tej jednej kartce są aż DWIE jej sztuki zawarte, na raz, jako jeden przedmiot. I jeszcze jest zdublowany jeden z amuletów rozpoznawczych strażników, czy jak tam się nazywały, z tych, które to są ukryte obok szkieletów na pobojowisku, w okolicy Szkodników nad obozem Rebeliantów, jakby nad i lekko za wieżą Magów, a w jednym z tamtejszych drzew, tych bliżej wieży Magów, w jego modelu, jakby w "korzeniach", utkwił sobie, zdaje się, pierścień, coś tam kojarzę, i tylko Telekineza może go wychwycić oraz tylko nią można go podnieść.
A, i drobna prośba - usuń, jeśli się Tobie zachce oczywiście, wszelkie kwestie dubbingu dla Ricka, wzięte od Bezimiennego z podstawki, a najlepiej i innych postaci, choćby Sekciarzy, byłych Nowicjuszy, którzy opowiadają nam to samo, z dubbingiem, co Beziemu w podstawce z samego początku rozgrywki, a potem zdaje się się poprawiają, w swoich zeznaniach..tyle kojarzę.