Ok. 2 tygodnie temu przeszedłem tego moda, nie było to łatwe z powodu bugów
Najgorszym błędem i totalną porażką tego moda jest ostatnia misja, która zwie się "CZAS ZAPŁATY"
Gdy zaczynamy robić misje:
-Powinna iść cała paczka piratów (przynajmniej to wyczytałem ze słów Cavalorna) a Angus zastaje w wieży mgieł nie wchodzi za nami (Ale to taki mały bug idziemy dalej)...
-wszyscy biegną na sprincie aż do tajnego przejścia w SO, przez co w wieży mgieł cavalorn nie może zejść po schodach w dół. po czasie wychodzi przez drzwi wieżyczki i spada na plaże i zgon (po drodze do celu często mi znikał)
-Gdy jesteśmy już w SO, zabijamy strażników co stoją przy tajnym przejściu, Cavalorn mówi że idziemy dalej na zamek. I tu kolejny błąd (Hank i Rodney stoją przy wejściu do tajnego przejścia i nie chcą iść za nami, wystarczy nacisnąć skr. klawiszowy z komendą "ZA MNĄ"
-Gdy Cavalorn dojdzie przed Zamek w którym jest Gomez z paczką. I tu koniec stoi i nic nie mówi (Rodney i Hank są za nami idziemy z nimi do tego tunelu co stał tam Urt. I tu trzeba włączać kody przejść przez drzwi i wejść do tego tunelu co będzie Gomez).
-Cavalorn tam jest i zaczynamy randkę we dwoje
-Później wszystko jest git aż nie dojdziemy do Gomeza (Może oprócz tego że nie pomaga nam w walce z Magnatami)
-Cavalon mdleje podchodzimy do Gomeza i Maga Corristo (tu kolejny błąd mag zabija Gomeza i rozmawia z nami, i pogadamy i są dwie opcje dialogowe ("Jestem po stronie beliara czy coś takiego") ("Nie dam się omotać żadnym bogą" i tu bug jak damy tą opcje dialogową to już nic w grze sie nie stanie z nikim nie możemy gadać, tylko czarny mag coś tam powie. Dlatego trzeba dać tą opcje nr.1
-Wtedy i tak Corristo ginie, podchodzimy do czarnego maga i teleport do Świątyni Śniącego
-Dalej wszystko fajnie nawet fajne dialogi. Zabijamy czarnego maga i pojawia się demon (Ciężko go zabić, nie musiałem wczytywać ale biłem go 2 dni
-Filmik i koniec gry
Są jeszcze mniejsze bugi np.
-Recepty są warte 9999+
-Często są nieśmiertelnie stwory (wiem wystarczy wczytać, ale fajnie by było gdyby zostało to naprawione)
-Misja z kawałkami mapy zero podania lokalizacji, to samo z siedzibą nekromanty. (I tu dziękuje za solucje)
-Często wywalają errory albo są crashe (wiem że odpalamy przez startera nie tego z końcówką _mod)
-Zadanie z wartą dla Tona czy jak mu tam, częste bugi (potwory nie pojawiają się np. nie w takiej kolejności lub wogóle)
-I Jarvis w miejscu gdzie zdobywaliśmy kamień ogniskujący dla Y'Beriona (bez sensu)
-Zero wskazówek jak już porozmawiamy z Cordem gdzie teraz jest Jarvis (szukałem bardzo długo)
-Nie ma duali które są zajeb**** (co to za problem ulepszyć je w skryptach na większy dmg.)
-Zbugowane zadanie "Hrabia"
-Nie chce mi się więcej przypominać co tam jeszcze było
Jak coś poplątałem przepraszam, późno już
Pozdrawiam.