Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1583660 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1583660

Odpowiedzi 3149

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
hmm niestety jest płatne jak to z chomika lipa.... Miałem na starym kompie ale został w domu a na lapku chciałem pograć

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Boykaundisputed Pisałem Ci kiedyś, że nie pojawiły się seeedy po wysłaniu 19 GB więc nie udostępniam już. No ale jak jestem online i ktoś by chciał zawsze moge podesłać magnet linka :P

@Mateusz.Wr Dubing możesz ściągnąć z Torrenta

---Gothic 2 Returning---

Armage169

Armage169

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda, że na wzmocnionym szponie beliara brak fajnego magicznego efektu jakiegoś, na samej broni. A bronie magiczna kusza i łuk tylko tak dziwnie emanują światłem.
Tizgarze, nie wiem jaki jest mnożnik inta dla broni magicznych dystansowych ale one działają raczej poprawnie.

Natomiast... Napewno mogę potwierdzić, iż broń magiczna jednoręczna jest zabugowana, gdyż sprawdzając lodowe ostrze (320 dmg+ 190 magicznego) zadaje ponad 2000 obrażeń w przeciwnika... Najprawdopodobniej jest to bug. Ktoś inny mógłby u siebie sprawdzić jak to wygląda? Przywołać pc_hero, dać mu z 10k hp, walnąć w niego z magicznego mieczyka i przemienić się w niego i ocenić ile hp ubyło.
Potwierdzam, mam ten problem z urizielem, no i w zasadzie ze wszystkimi broniami magicznymi do walki w zwarciu.

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mateusz.Wr Dubing możesz ściągnąć z Torrenta

Dzięks nie spojrzałem że plik ma 26 mb tylko.
A jeśli chodzi o bronie bo widzę że są jakieś problemy hmm to jak to wyszedł patch 1.3.1 niby Wersja najbardziej dopracowana, zaktualizowana i polecana! a już są w niej błędy nie wiem czy zaczynać grę na niej czy nie?

Post połączony: 2015-03-07, 12:10
w tym pliku z torentów zauważyłem dziwny plik o nazwie Snc monster patch? Jakiś patch do bestii nigdy tego nie widziałem instalował go juz ktoś?

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mateusz.Wr Gothic'ki same w sobie są pobugowane, mody/patche poprawiają pewne błedy, ale dodając nowe rzeczy czasem dodają też nowe błędy. Nic lepszego nie będzie więc graj, albo czekaj na wersję Returna 2.0 (no i jeszcze na spolszczenie), ale tam raczej też będzie masa bugów. ^^

Monster Patch jest przeznaczony do wersji Slash'n Craft (modyfikacja do Returna), jeżeli grasz na Returning Rebalance 2.1 patch 1.3.1 PL to nie instaluj go.

---Gothic 2 Returning---

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mateusz.Wr Gothic'ki same w sobie są pobugowane, mody/patche poprawiają pewne błedy, ale dodając nowe rzeczy czasem dodają też nowe błędy. Nic lepszego nie będzie więc graj, albo czekaj na wersję Returna 2.0 (no i jeszcze na spolszczenie), ale tam raczej też będzie masa bugów. ^^

Monster Patch jest przeznaczony do wersji Slash'n Craft (modyfikacja do Returna), jeżeli grasz na Returning Rebalance 2.1 patch 1.3.1 PL to nie instaluj go.

Dzięki za podpowiedź, spoko wiem co to SnC a sam Rebalance tylko tak na pierwszy rzut oka zobaczyłem coś innego ,dawno nie grałem w returna chyba w pierwsze wersje z beta spolszczeniem jeszcze no nic mam nadzieje że przypomne sobie ten temat hehe  :ok:

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Szkoda, że na wzmocnionym szponie beliara brak fajnego magicznego efektu jakiegoś, na samej broni. A bronie magiczna kusza i łuk tylko tak dziwnie emanują światłem.
Tizgarze, nie wiem jaki jest mnożnik inta dla broni magicznych dystansowych ale one działają raczej poprawnie.

Natomiast... Napewno mogę potwierdzić, iż broń magiczna jednoręczna jest zabugowana, gdyż sprawdzając lodowe ostrze (320 dmg+ 190 magicznego) zadaje ponad 2000 obrażeń w przeciwnika... Najprawdopodobniej jest to bug. Ktoś inny mógłby u siebie sprawdzić jak to wygląda? Przywołać pc_hero, dać mu z 10k hp, walnąć w niego z magicznego mieczyka i przemienić się w niego i ocenić ile hp ubyło.
Potwierdzam, mam ten problem z urizielem, no i w zasadzie ze wszystkimi broniami magicznymi do walki w zwarciu.
Czyli faktycznie błąd występuje, Uriziela też sprawdzałem i zadaje ogromne dmg. Bronie magiczne fajne bo duże lepsze niż poprzednie, które biją z samego fizycznego ale przez ten bug zadają zbyt duże obrażenia a z kolei inne niepobugowane sprawiają, że moje aktualne obrażenia będą za niskie jak na późniejsze rozdziały.
Te za wysokie obrażenia trochę psują przyjemność, bo już nawet smok czy jakiś potężny boss nie stanowi wyzwania.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dobra przyjąłem info, magic weapon były stworzone pod nowy balans ( i dostosowane pod niego  bo wiemy jak one działają w innych modach, staja się w pewnym momencie usless to akurat udało się zniwelować ) bo bez nich bicie się na endgame to katorgia z nimi to normalna sytuacja, wychodzi zbyt lajtowa sytuacja widać je trzeba przetestować każdą z osobna na rożnych stosunkach inta obecnie psuje to trochę balans mimo ze nie są to rzeczy dostępne od razu ale bez nich ukończenie gry jest nie możliwe :P

Czyli Melle weapon bedzie trzeba potestowac zeby ustalic ich stosunek inta :P
Kostury sa fixed ale dla pewności tez tam jeszcze sprawdzimy bo to nie do końca jest w 100% jak być powinno
Zas ranged mowicie se sa w 100% ok wiec na to nie bedzie patrzec :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Potwierdzam, od kiedy zdobyłem lodową zgubę z inubisa żaden przeciwnik nie jest wyzwaniem. Raczej nie jest tak, że zadaje aż 2000 dmg bo tacy strażnicy stref wytrzymują z 5 crytów ale to i tak za mocna broń.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest problem to juz wiem z fixem problemu nie bedzie jak sie ustali stosunek inta :P ile do ile ech kolejny problem którego można było uniknąć gdyby nie było spin na końcu z tym fast wydaniem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Może ktoś podać link do patcha 1.3.1 z innego hostingu niż chomikuj??

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A może luknij na 1 stronę? Hę? Tam są inne jeszcze linki

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ach faktycznie :D Dzięki za info, jestem narazie trochę zakręcony, ponieważ wkurzyłem się, bo w GTA SA w ostatniej misji miałem buga i nie mogłem ukończyć misji. :lol:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Potwierdzam, od kiedy zdobyłem lodową zgubę z inubisa żaden przeciwnik nie jest wyzwaniem. Raczej nie jest tak, że zadaje aż 2000 dmg bo tacy strażnicy stref wytrzymują z 5 crytów ale to i tak za mocna broń.
Bo akurat strażnicy sfer należą do nieco mocniejszych przeciwników. Ja np. smoka kłade na 5-6 hitów taką bronią, a przecież nie będę męczył go bronią 215 dmg...

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Chłopaki, jak mówił Tizgar tak miało to wyglądać, te bronie i tak bd zadawać mniej dmg od poziomu normal+. Ponieważ ma się dużo mniejsze staty, niż na poz. BŁ/Ł. Tak więc wszystko jest ok.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie do końca problem będzie nie zależny od poziomu te bronie miały być najlepsze w grze i są tylko trochę za bardzo mówiąc łagodnie :P

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

---Gothic 2 Returning---

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ile mozna wyciagnac maxymalnie hp lącznie w 1 i 2 rozdziale?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
ile mozna wyciagnac maxymalnie hp lącznie w 1 i 2 rozdziale?
Podobno coś koło 1800 HP. Przede wszystkim mikstury z jagód i mikstury życia trzeba robić (kupować rdesty, zbierać).

0 użytkowników
Do góry