Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1582308 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1582308

Odpowiedzi 3149

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mam 2 pytania: co daje ta ksiega ktora sprzedaje NIgel oraz w ktorym rozdziale sprzedaje on ten amulet +10 sily zrecznosci?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@K0nopa
Czemu zadajesz takie pytania w tym temacie? Nie ma żadnego moderatora na tym forum który usuwałby na bieżąco te bezmyślnie pisane posty i wlepiał procenty za takie coś?

@gothicman
Czemu piszesz głupoty?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Edit: Dobra nie ważne już ograrnołem to co chciałem wiedzieć.

Edit: Fajnie jakby był wybór co sie chce zainstalować, a nie wszystko na raz bo potem trzeba ręcznie wywalać to co się nie chce, ale to nie jest duży problem.

---Gothic 2 Returning---

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Odinstalujcie patcha 1,3 jezeli chcecie grac magami - rozjebane kostury, pisze o tym caly dzien, wysylam PMy i jestem ignorowany. Modderzy maja to w dupie !! Skoro tak rozjebali kostury to pewnie rozjebali tez inne rzeczy, radze wrocic do 1,2

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Błąd ten jest już od dawna znany, jakbyś poczytał a nie spamował to byś wiedział.

EDIT: Chociaż teraz jak tak patrzę to mój post o kosturach wyparował :P

---Gothic 2 Returning---

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Odinstalujcie patcha 1,3 jezeli chcecie grac magami - rozjebane kostury, pisze o tym caly dzien, wysylam PMy i jestem ignorowany. Modderzy maja to w dupie !! Skoro tak rozjebali kostury to pewnie rozjebali tez inne rzeczy, radze wrocic do 1,2

Ja nic nie dostałem. Chyba, że chodziło ci o moderatorów...

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nawet tak nie żartuj... Zrobiłem o tym wątek, który zniknoł nie wiem dlaczego i pisałem o tym z Tizgar'em na PW, jak również przeprowadzałem testy w grze, żeby mógł zrozumieć istote błędu bo nawet gry nie ma zainstalowanej. Troche dziwnie działacie i komunikacja między osobami z waszego teamu leży i kwiczy.

---Gothic 2 Returning---

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Cześć Thompson.

Wykonaliście masakrycznie wspaniałą robotę z patchem 1,3. Jednak popełniliście równie ogromne niedopatrzenie, które UNIEMOŻLIWIA GRĘ MAGAMI ! Nie wiem jak u was z komunikacją, ale to tez pokazuje jaką wagę niektóre odpowiedzialne za to osoby przykładają do ludzi z tego forum...

No nic, obecnie kostury mnożą obrazenia x10 i na 60 int zabijam czarnego trolla z kostura na kilka hitów, jako czarny mag.

Proszę o szybka interwencję, piszcie jak mozemy to naprawic sami, albo wydajcie patch do patcha ! Chciałem w wekkend pogothicowac na waszym patchu i obecnie tylko żałuję, że stracielem na waszego patcha kilkanaście godzin gry, a co najbardziej żenujące, problem został już opisany kilka dni temu.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Nawet tak nie żartuj... Zrobiłem o tym wątek, który zniknoł nie wiem dlaczego i pisałem o tym z Tizgar'em na PW, jak również przeprowadzałem testy w grze, żeby mógł zrozumieć istote błędu bo nawet gry nie ma zainstalowanej. Troche dziwnie działacie i komunikacja między osobami z waszego teamu leży i kwiczy.

Może dlatego, że nie było mnie w domu, a potem byłem chory, więc rzadko zaglądałem? Wątek został zapewne usunięty przez moderatora. Jutro wyślę do Ventrue poprawione skrypty.

Chociaż ponoć na testach wychodziło dobrze, to tak zostawiłem. Zawsze można coś przeoczyć.

//EDIT

@JeyP

My nie należymy do żadnego wspólnego teamu.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może dlatego, że nie było mnie w domu, a potem byłem chory, więc rzadko zaglądałem? Wątek został zapewne usunięty przez moderatora. Jutro wyślę do Ventrue poprawione skrypty.

Chociaż ponoć na testach wychodziło dobrze, to tak zostawiłem. Zawsze można coś przeoczyć.

Spoko wiadomo, że błędy się zdażają i nie da się je wszystkie wyłapać dziwi tylko fakt, że troche brakuj u was komunikacji i chyba chęci do poprawy nawet najprostrzych błędów. Tak jak w tym przypadku, pewnie wystarczy poprawić  jeden parametr, a będziemy czekać miesiąc nim Venture złoży instalke.

EDIT: @Thompson Pracujecie razem nad patchami więc jakiś tam "team" tworzycie.

---Gothic 2 Returning---

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Na pewno to nie jest "jeden parametr" jak piszesz. Chociaż fakt, dużo roboty z tym nie ma.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
I na tym powinieneś poprzestać znalazłeś bug zgłosiłeś go mnie, wykazałeś na testach istotę problemu dzięki czemu doszedłem do sedna sprawy ( wysnułem 3 teorie bo i żadnej nie byłem pewny do czasu obgadania sprawy z Thompsonem ) i to jest tyle z twojej strony dalsze wysyłanie do mnie Pw było już bez celowe, ja to co miałem zrobić zrobiłem poprosiłem Thompson o sprawdzenie wyszło ze kostury są omyłkowo ustawione 1:10 co Thompson potwierdził to napisałem w PW ze pasuje to poprawić liczyłem ze to jeszcze vent dostanie już skrypt od Thompsona z tym drobnym fixem zanim zrobi instalkę.

Wasz bład mylenia polega na tym ze uważacie ze ja coś mogę i można mnie zaspamic, tak problemu nie rozwiążecie, bo ja w tym momencie mogę najmniej z całej ekipy odpowiedzialnej za patcha ofc buga można mi zgłosić itp ale ja z tym i tak będę musiał pisać do Thompsona i dopiero będzie ustalanie gdzie leży problem.

A Dlaczego w ogóle zaistniał bug z kosturami, w sumie po części każdy z nas jest trochę winny było mało zamieszanie z jedną z najważniejszych zmian czyli wpływem inta na bronie magiczne przez co na testach był chaos i Thompson źle odebrało to co ja sprawdziłem no i jeszcze doszedł test w4ldiego i trudno stało się nie będziemy od winy się wykręcać, mogliśmy to rozegrać na spokojnie i nie wjebywac 2 podobnych testów na raz co by nie doprowadziło do tego ze testowałem tylko jedna rzecz dla pewności ofc moglem tez sprecyzować w Pw ze mowa o broniach bo już nie pamiętam czy wtedy to dopisałem zauzmy ze nie :P i Thompson wtedy odebrałby to jak trzeba i nie było by buga :P

Druga istotna sprawa to to ze to i tak były last testy które były poganiana ze względu na to jakie dostaliśmy info od venta a mianowicie ze Returnem się CD-Action zainteresowało i mamy się kurwa streszczać a gdy człowiek sie spieszył to się diabeł cieszy no i kurwa są efekty.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Returnem się CD-Action zainteresowało

Info miesiąca  :lol2:

Post połączony: 2015-02-22, 00:35
A tak serio, to wypadało wydać tego patcha już.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Ja tam nie mam do was pretensji, może trochę za opieszałość i brak ustosunkowania się do zainstniałego błędu. Do tego Venture pisał, że błąd ten pozostanie, a Ty pisałeś, że kosturów i tak się nie będzie używało i brzmiało to tak jakbyście nie mieli zamiaru nic z tym robić. Zrobiłem posta, zgłosiłem do Ciebie, gdy wiedziałeś mniej więcej o co chodzi, napisałem ostatnie PW do Ciebie czy możesz dać gdzie i co trzeba zmienić to sobie sam to zrobie bo za długo trzeba czekać na finalną paczkę, Więc nie pisz, że Cie spamiłem na PW. Nie dostałem odpowiedzi i nic nie pisałem już po tym.

---Gothic 2 Returning---

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Słuchaj Ventrue, to będziesz w zimie w sandałach chodził...

Chyba, że mówił poważnie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo jakbym ci odpisał to by się to toczyło dalej w sensie gadka, a nie wiem czy masz wiedze aby samemu sobie to fixnac ja wiem gdzie leżał problem ofc nie wiem jak go fixnac ale wiem ze jest to robota raptem na 2 minuty co Thomspon może potwierdzić,  ale na luja tobie ta wiedza wiesz gdzie co trzeba zmienić w pliku potrafisz ogólnie rozłożyć moda na części pierwsze aby dobrać się do skryptowy od tego mogłeś zacząć.

co vent napisal to nawet nie wiem :P

Ja napisałem na temat kosturów tak a nie inaczej po to abyś grał dalej w oczekiwaniu na fixa serio kostury nie są niezbędne bo służą do dobijania gówno mobow w celu mniejszej utraty many ale można bez nich efektywnie grac magiem.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli byłbym za głupi aby sobie sam to zmienić to tym bardziej bym do Ciebie nie spamił bo byłoby mi głupio, że o coś proszę a i tak sobie z tym rady nie dałem  :lol2: Gram na rzeźniku nie moge grać dalej, bo mi są kostury potrzebne na r1 do eksterminacji mobków i maksymalizacji expa. Nie ma co się już rozpisywać nad tym co było. W końcu coś się ruszyło w tej sprawie więc jest ok, teraz w spokoju poczekamy na efekty.

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiesz ile ja dostaje Pw a 90% z nich totalnie ignoruje gdybyś napisał to Pw inaczej to i bym odpowiedział bo to mógłbyś podać bo chce bez żadnego czegoś więcej to ja reaguje ignorując takowe PW, a gdy jest napisane podaj bo tak wiem ze muszę rozłożyć moda na czynniki pierwsze następnie wiem w jakim pliku należy poprawić wartość tylko proszę podaj jakie to maja być wartości to ok, podam

0 użytkowników
Do góry