I tak kurwa ci nie naprawie ogarnij ze ...
Nie wiem po co się tak spinasz nawet na Ciebie nie najechałem tylko zażartowałem do kogoś innego. Spokojniej bo się nerwicy nabawisz.
Naprawdę mag może grac bez kosturów one ogólnie od nk służą jednemu celowi czyli nie marnujemy many na słabe potwory później i tak mag ma w dupie kostury
Właśnie do tego chcę go użyć. Gram na rzeźniku chcę sobie wyczyścić R1 z jak największej ilości potworków i do tego jest mi potrzebny właśnie kostur bo nie chce many tracić. Dodaliście zwoje, pręty, natomiast potionów dalej mało. Jeżeli masz takie nastawienie do kosturów to trzebabyło je całkiem usunąć, a nie dodawać do nich dodatkowe efekty.
...jakbyś chciał grac serio to byś gra ignorując to ze go masz bo mowie gówno z tego ze to jest fixed skoro to nie od nas zależy...
Nie widzę w tym nic dziwnego, że chcę zagrać na jak najbardziej stabilnej wersji z jak najmniejszą ilością bugów. Znalazłem niepokojący błąd i go zgłosiłem, a teraz po prostu czekam na "oficjalne" wypuszczenie patcha z nadzieją, że zniknie pare błędów.
Kostury zostają tak jak zmontował Tizgar.
Z krytem zwiększającym zadawane obrażenia dziesięciokrotnie ? No dobra wasza modyfikacja, więc możecie robić z nią co chcecie. Myślałem, że wam pomagam zgłaszając bugi i przekazując o nich jak najwięcej informacji. Przepraszam już wiecej nie będę.