Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1580750 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1580750

Odpowiedzi 3149

batu222

batu222

Użytkownicy
"I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
Hej. Mam następujący problem: w grze nie ma dźwięku dialogów z vanilli, natomiast  te z NK działają. Jaki może być tego problem? Patch 1.3 poprawnie zainstalowałam, wszystko jest ok poza tym. ( jeżeli gdzieś było o tym, to sry, nie zauważyłam widocznie)

Też to mam. Pewnie został w dużej części (przynajmniej u mnie) zastąpiony dubbingiem rosyjskim (podobno w tym modzie Beziego dubbingował oryginalny Bezi z rosyjskiego Gothica).

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Weźcie zróbcie  jakieś nowe linki  do downloadu bo np. żeby pobrać spolszczenie przeszukałem całe te linki i wywnioskowałem że są to jakieś płatne gówna z ograniczeniem do 50 kb.s więc trzeba coś z tym zrobić albo walnąć torrent ze wszystkim. Byłby 1 link . Ściągam spolszczenie 40 min a powinienem miec je w 2 min, ktoś tu w ogóle się takimi rzeczami przejmuje. :antyprops:

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Dlatego ja sobie bezpiecznie wrzuciłem na Google Drive i nie przejmuje się problemem z downloadem.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale może ktoś z moderatorów podjąłby się zrobienia 1 linku, byłoby znacznie lepiej .

Ktoś ma link do patcha 1.3 ?

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Troche mało ludzi gra w Returna więc nie wiem czy torrent w ogóle ma sens, ale zawsze tam jakaś kolejna opcja do wyboru ^^ G2 Returning

---Gothic 2 Returning---

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mało? Nawet nie wiesz o czym mówisz. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie wiem czy mało , przecież w Returninga gra mnóstwo osób, nawet jak już przeszli to grają jeszcze raz na większym poziomie trudności.

Jak mam pobrać 1.3 patch ?  :hmmm:

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mało jeżeli o torenta chodzi i sensowną ilość seedów bo jakieś 90% ludzi wywala torenta z udostępnionych po ściągnięciu, a u naszych to jakiś 99% pewnie :D Poszukaj od 90 strony w górę, albo luknij jaki masz transfer na torrencie, który dałem.

---Gothic 2 Returning---

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ale ja pobrałem na stronie od Tizgara jakis plik aaa,rar ale to chyba nie to ? 

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A dlaczego nie, to jest właśnie 1.3, na stronie 90 wszystko jest napisane co i jak.

---Gothic 2 Returning---

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Klip filmowy to jest ... kurwa co ten Tizgar dał?! Chyba już wiem o co chodzi pisał coś o zmianie nazwy .

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie jest plik z rozszeżeniem wykonywalnym więc nie wiem po co na niego ludzie klikaja i imi otwiera w WMP albo w Winnampie ^^ Zmieniasz nazwe kopiujesz i grasz. Jak nie masz zainstalowanego patcha 1.2 to musisz dodać wpis do pliku ini.

---Gothic 2 Returning---

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurde nie pomyślałem z tym plikiem .ini i ściągam teraz patch 1.2 ale dobra wszystko jedno. :joy:

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdz czy możesz ściągać z mojego torrenta, jak masz chwilę ;) Bo nawet nie wiem czy działa poprawnie.

---Gothic 2 Returning---

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Dlatego ja sobie bezpiecznie wrzuciłem na Google Drive i nie przejmuje się problemem z downloadem.
A ja mam wszystko na dysku ;) Nawet jeśli by mi się przez przypadek usunęło lub robiłbym format, to wiem gdzie znaleźć torrenta z modem :P

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też mam wszystko na dysku, właśnie dlatego się z innymi dzielę  :trollface:

---Gothic 2 Returning---

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Też mam wszystko na dysku, właśnie dlatego się z innymi dzielę  :trollface:
Zupełnie jak matka Teresa i Dalejlama :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za dużo osób pytało o linki. Tizgar dostawał białej gorączki i czas tracił zamiast mi kostury naprawić  ^^ Myśl o innych, ale przede wszystkim myśl o sobie.  :trollface:

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
I tak kurwa ci nie naprawie ogarnij ze co z tego ze Thompson poprawili 1 wartość w pliku i da ventrue to i tak dalej się opiera oto ze vent musi z tego zrobić paczkę to dalej  nie jest od nas zależne :p
Naprawdę mag może grac bez kosturów one ogólnie od nk służą jednemu celowi czyli nie marnujemy many na słabe potwory później i tak mag ma w dupie kostury jakbyś chciał grac serio to byś gra ignorując to ze go masz bo mowie gówno z tego ze to jest fixed skoro to nie od nas zależy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry