Ja się na robieniu instalki nie znam, strzelam ze to zajmuje 15 minut pytajcie się Ventrue ile zajmuje zrobienie instalki, ja serio nie wiem.
1. Macie się uspokoić
2.
http://przeklej.org/file/XSxrVi/aaa.rar3. Opis instalacji która jest debilnie łatwa, znajduje się linijkę niżej.
Kłamałem bo 2.
A takiego wała bo 3.
Trzeba mieć returna w wersji 1.2 PL, pobieracie plika wchodzicie do folderu modvdf i sprawdzacie jaka ma nazwę plik od patcha 1.2 powinno być Returning rebalance 1.2pl czy coś takiego, następnie Zamienic nazwę pobranego pliku na taka jak ma plik w foldku modvdf od 1.2 i podmieniać i gotowe.
Jak sprawdzić czy na bank macie 1.3 odpalcie se poziom banalny u xardupska to się od razu skapniecie czy to jest 1.3 ( ja na to dostałem zgodę żeby nie było ahn zaświadczy )
Jak komuś nie będzie działać to trudno, czekać na instalkę bo mieliśmy takowy przypadek ze to jednej osobie na testach nie chciało działać, reszcie działało
Ta wersja która będzie w instalce rożni się tym ze my jesteśmy w autorach czyli +150 do lansu oraz ten tekst z poziom banalnego u xardupska jest zmieniony chyba, no i pewnie tam jakieś tekstury skoro vent o tym wspomniał, nie mniej przejście z tej wersji na ta z instalka jak się już pojawi nie będzie wymagało nowej gry itp
OFC PATCH 1.3 w jakiejkolwiek formie wymaga nowej gry nie kombinować nic z save z 1.2 i 1.1 itp za skutaki takich kombinacji nie odpowiadamy
4. Solucja do 1.3 jest kilka stron wcześniej grunt to nowa gra sprawdzać każdego kupca co rozdział i myśleć w co się pn ląduje
5. Nie mam pewność czy da się ukończyć grę na rzeźniku powaga
6. Z ostatniej chwili jak będzie 30 propsów to vent zrobi szybko instalke