Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1582005 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1582005

Odpowiedzi 3149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ty jakby to od mojej osoby zależało to byscie juz dawno dostali linka do finalnej wersji testowej która rożni się  od tej ktora bedzie w instalce tym ze nie ma nas w autorach a w tej z instalki będziemy, wiec please wating & stfu bo chcemy +150 do lansu :P

Nawet Pw do Venta napisałem, bo tez jest mi na reke abyscie przestali juz jojczec :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie miło patrzeć, że mimo tylu lat gra cieszy się zainteresowaniem i jest dalej rozwijana i to do jakich rozmiarów! I dalej powstają nowe, wszak niedługo z tego co mi wiadomo wyjdzie spolszczenie do Odyssee, moda jeszcze większego niż return (w co trudno uwierzyć).

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wole mieć jeden sensowny niż 2000+ postów śmierdzących k*rwami i gównem. A o zaczepkę w kwestii ,,debila" się nie wypowiem, bo mi czasu i zdrowia szkoda na kłótnie z niespełnionym życiowo kozim napletem ; )

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak chcesz mieć 1 sensowny to go napisz, zamiast dalej prowokować i brnąc w dyskusje bez celu, uwielbiam te wasze pierdolenie o tym jak jesteście normalni i jak tempic tych innych a sami prowokujecie do dalszej zabawy :P

Wasze twierdzenie jestem mądrzejszy to napisze posta i uświadomię reszcie,  jak serio jesteś mądrzejszy to nic nie napiszesz tylko dasz sobie spokój wiedząc ze dyskusja z debilem niema sensu bo najpierw sprowadzi ci do swojego poziomu a potem i tak ojebie doświadczeniem

Sry jeśli kogoś uraziłem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak chcesz mieć 1 sensowny to go napisz, zamiast dalej prowokować i brnąc w dyskusje bez celu, uwielbiam te wasze pierdolenie o tym jak jesteście normalni i jak tempic tych innych a sami prowokujecie do dalszej zabawy :P

Wasze twierdzenie jestem mądrzejszy to napisze posta i uświadomię reszcie,  jak serio jesteś mądrzejszy to nic nie napiszesz tylko dasz sobie spokój wiedząc ze dyskusja z debilem niema sensu bo najpierw sprowadzi ci do swojego poziomu a potem i tak ojebie doświadczeniem

Sry jeśli kogoś uraziłem

Nikogo nie prowokuje i nie brnę w dyskusje, bo jak widzisz nie rzucam w niego wiązankami obelg. Wyrazić opinie moge i tyle samo w niej będzię sensu co w dyspucie o realistycznych pancerzach łuczników - od tego jest to forum. I jakby każdy mądry (w jakimkolwiek sensie) siedział zawsze cicho to idiotyzm szerzyłby się 100x szybciej niż dzieje się to teraz :p

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Usunęliście tak w ogóle że potwory uciekają? xd
Mac Dun przecież nie grałeś w Returninga, czemu Cię to wgl. interesuje? To tak z czystej ciekawości, bez żadnego ukrytego prowo.

@gothicman - Bo bym pograł kiedyś, tym bardziej że udało się usunąć wytrzymałość  :ok:

MT raz przeszedłem, to returna też chciałbym mieć zaliczonego, globala pomijam :v

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Było to w changelogu. Mac Dun przecież nie grałeś w Returninga, czemu Cię to wgl. interesuje? To tak z czystej ciekawości, bez żadnego ukrytego prowo.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co wy kurwa macie do tego globala - dla mnie spoko mod fabularny, a tak poza tym to mega props dla Tizgara i spółki za zrobienie tego patcha :)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Co wy kurwa macie do tego globala

No nic, tylko wątki globala są z dupy wzięte  :ok:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chola usnieta to jest na Bł, na pozostąłych jest powiedzmy naprawiona, mozna rzecz dziala przyjemniej niz w G3.
Spółka nie była duza, wystarczyło napisac Thompsona i Tizgara i tyle osób pracowało.
Props to sie nalezy ale testerom ze sprawdzili :P

Za to returna są wzięte z innych gier, chryste każdy mod ma watki z dupy wzięte :P i to jest ok :P problem globala jest inny :P

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Schodzi dwa razy wolniej niemniej wciąż jest to nie potrzebny bajer.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po przejściu returna stwierdzam, ze jest potrzebny ten bajer bo to kolejny smaczek utrudniający greę :)
Skoro teraz schodzi 2x wolniej to bedzie dobrze.

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gadanie gadanie pytanie? a gdzie ten patch bo za niedlugo go zaczniemy rozkminiac na forum opisywac co robimy bezim po wyjsciu z wiezy xardasa i normalnie grac slownie w ta gre co to sie dzieje że go dalej nie ma skonczony i fajnie i filmik na yt jest ktos obiecal 3 razy po 100% ze bedzie i dalej nic

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Venture wziął patcha i spierdolił :D

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spodziewajcie się listu z żądaniem okupu bo Venture tanio nie odda instalki.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
gadanie gadanie pytanie? a gdzie ten patch bo za niedlugo go zaczniemy rozkminiac na forum opisywac co robimy bezim po wyjsciu z wiezy xardasa i normalnie grac slownie w ta gre co to sie dzieje że go dalej nie ma skonczony i fajnie i filmik na yt jest ktos obiecal 3 razy po 100% ze bedzie i dalej nic
"Grać słownie" :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry