Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1580942 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1580942

Odpowiedzi 3149

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a tak w ogóle zna ktoś tego ventrura ? możliwe żeby go beliar jakoś przekupił ? albo przekabacił na swoją strone bo chyba coś mowił że ma cos do zalatwienia. Dobra żeby nie bylo umiem walczyc siekiera bo duzo rabie drzewo zeby palic w piecu wiec potrafie sie obslugiwac i moge byc warriorem i jak trzeba bedzie wyruszyc na bagna go ubic to moge isc

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wlasnie napisalem do ventrue i powiedzial jak zwykle ze bedzie patch  ,,wkrótce" :/

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak ciężko wytrzymać z tydzień max, albo i dłużej  :facepalm:

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tak za tydzien moze 2 obstawiam ze  ze na 99% patch bedzie 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Miałbyc wczoraj taki wniosek był z mojej gadki z Ventem, dlaczego nie ma nie wiem nie pytam się o powody bo gówno mnie interesuje jego priv zycie :P być może serio ma taki zajob pracy ze ciężko jest 15 minut ogarnąć na zrobienie instalki tego nikt nie wie ale uszanować trzeba :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O ile dobrze pamiętam to przed świętami nawet były plany by był patch, potem przed Sylwkiem. :D Może przed Walentynkami będzie. :D Tak od święta do święta i wyjdzie, że będzie fajny prezent pod choinkę 2015. :D

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja gdzies czytalem ze mialbyc gdzies na wakacjach w tamtym roku ;p

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Dobra tam, czekam na teksturę do podmiany od Projekta Pierścienia i dysk od kumpla na którym były wszystkie moje pliki. Jeśli jednak mi się wydaje i tych plików tam nie ma to będę musiał wszystko kleić od nowa. Jak się nie wyrobię do piątkowej północy to bójcie się, bo w sobotę kolejna studniówka.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak w piatek o polnocy linka nie będzie to im dam linkacza do wersji testowej tej finalnej która niczym się nie rożni od tej z instalki.
Bo tylko tak sprawie ze ludzie będą stfu.

i pisze to serio jutro o północy na pewno jakiś link będzie no chyba ze skurwiel z test wersji już wygasł :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam nadzieje ze tak bedzie ze jakis link sie wkoncu pojawi do tego patcha  bo ile mozna czekac:P jesli nie to pierdziele i gram na 1.2 bo czekam juz 5 miechow na patcha i nic..

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Tizgar nie wrzucaj, chce zobaczyć jak Morghar pierdzieli i gra na 1.2, bo w sumie czeka już 5 miechów na tego patcha.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak nie będzie patcha w piątek to zbierzemy się do kupy i się przejedziemy tam do venture. Swołocz jest wściekła :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie mowie zeby nie wrzucał ;p mowie tylko ze jak w najblizszym czasie nie bedzie patcha to pojde na 1.2 ;P nie zeby cos bo odwaliliscie kawal dobrej roboty ale z tym czekaniem to troche przesada

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
-Tizgar nie wrzucaj, chce zobaczyć jak Morghar pierdzieli i gra na 1.2, bo w sumie czeka już 5 miechów na tego patcha.
-Jak się nie wyrobię do piątkowej północy to bójcie się, bo w sobotę kolejna studniówka.

Vent co było dla mnie śmieszne to było noo ale chyba już daj sobie spokój... Bardzo dowciapny jesteś...

Sam przed wakacjami czytałemm o nowym patchu, sobie myślę lux... Wyjeżdżam na 3 miechy z kraju przyjadę to akurat pogram... Yhyy czytałem te smęty na forum czekając i czekając... Piszą brakuje testerów sobie myśle no ok zepnę dupsko i patch będzie raz dwa... (sam na niego bardzo czekałem no ale Tiz czy Thopmson potwierdzą że się starałem i prawie na bieżąco testowałem czasami po X razy daną sprawe :P )  I teraz jak kurr przyjechałem z delegacji z W-wy i dalej smrody o czekaniu na patcha to naprawde już śmiejecie się żywcem z ludzi... Już mam w nosie to czy patch wyjdzie w pt czy tydzień później bo po tych testach nie mam ochoty na returna [chociaż go przejde jeszcze raz na 1.3] tylko mysle już o tych, którzy czekają na to i dalej czytają taki badziew. Nie wiem po ch-ja się brałem za testy starałem jak dalej się nie szanuje pracy autorów, testerów... I przede wszystkim tych czekających ludzi... Gra jest grą patch patchem ale bez przesady... No szlak jasny mnie trafia.
Komentujcie ten post jak chcecie

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Więc morał z tego taki że czas ruszyć d!@# i wydać patcha ;)
Mam nadzieję, że warto było tyle czekać...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Przecież to była ich wolna wola, aby zrobić patcha. Tizgar w ogóle by nie zrobił, to nie było by takiego pierdolenia. Ludzie, co z wami? Ogarnijcie się.

Pokażcie że nie jesteście typowymi gimbami. Tyle hejtu jest o głupi patch, a się zastanawiam co by było jakby robili moda, albo patch.  -_- Zachowujecie się jakby wam ktoś zabawki zabrał. Naprawdę tak ciężko odpalić sobie kurna inny mod, choćby krótki żeby zająć ten czas? Albo sami zróbcie lepiej i szybciej patcha.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Vent i tak dam linka :P żeby sie ludzie uspokoili to nie będziesz musiał sie streszczać z instalka bo wiesz ze tu nikt nikomu nie da spokoju dopóki nie dostanie tego co musi :P

W4ldi ty i tak masz finalana wersje testowa to możesz grac od dawna podobnie jak i ja czy thompson lub Wisnia bo on na rzecz zwiastuna tez dostął w pelni grywalna wersje testowa :P

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie spuście się na ścianę z tego wrażenia :lol2:bo plemnik będzie szedł po ścianie i powie ale ale rozrzutni z powodu patcha XP

0 użytkowników
Do góry