-Tizgar nie wrzucaj, chce zobaczyć jak Morghar pierdzieli i gra na 1.2, bo w sumie czeka już 5 miechów na tego patcha.
-Jak się nie wyrobię do piątkowej północy to bójcie się, bo w sobotę kolejna studniówka.
Vent co było dla mnie śmieszne to było noo ale chyba już daj sobie spokój... Bardzo dowciapny jesteś...
Sam przed wakacjami czytałemm o nowym patchu, sobie myślę lux... Wyjeżdżam na 3 miechy z kraju przyjadę to akurat pogram... Yhyy czytałem te smęty na forum czekając i czekając... Piszą brakuje testerów sobie myśle no ok zepnę dupsko i patch będzie raz dwa... (sam na niego bardzo czekałem no ale Tiz czy Thopmson potwierdzą że się starałem i prawie na bieżąco testowałem czasami po X razy daną sprawe

) I teraz jak kurr przyjechałem z delegacji z W-wy i dalej smrody o czekaniu na patcha to naprawde już śmiejecie się żywcem z ludzi... Już mam w nosie to czy patch wyjdzie w pt czy tydzień później bo po tych testach nie mam ochoty na returna [chociaż go przejde jeszcze raz na 1.3] tylko mysle już o tych, którzy czekają na to i dalej czytają taki badziew. Nie wiem po ch-ja się brałem za testy starałem jak dalej się nie szanuje pracy autorów, testerów... I przede wszystkim tych czekających ludzi... Gra jest grą patch patchem ale bez przesady... No szlak jasny mnie trafia.
Komentujcie ten post jak chcecie