Beda 2 wersje
Uciekanie uciekaniem
Ja liczę na mocny hejt z waszej strony za ta staminę no nie mówcie mi ze tu serio wszyscy tacy słabi są bo w to nie uwierzę
Hp co lvl to w życiu nie przejdzie ludzie naprawdę returning ma wymagania być pro elo w nk nie spełniasz nie grasz nie możemy sprowadzić returninga do poziomu mac duna sry ale jak inaczej to nazwać
Macius zagiołes mnie chcesz trudniej ale nie chcesz staminy wiesz ze to zdanie jest nielogiczne ?
Trudniej później będzie bo tak pancerz są zbalansowane aby nie było narzekań ze Łs op teraz op jest każdy i nikt jednocześnie
Przez to ze pancerze maja dużo większe wymogi musimy ukierunkować postać w 1 stronę co defakto wymaga jednak ogólne przygotowania i rozplanowania, chcesz założyć dobry pancerz w 5 rozdziale to miej w nim 500 siły, to już teraz jest możliwe wiec na 1.3 gdzie niektóre bonusy są lepsze jest bardziej realne
Poszukiwacze teraz to nie ludziki do eklepa a koksy które im później bijemy tym szybciej padamy nie zdziwcie się jak w 5r poszukiwacz zacznie walić śmiertelna fala czy czym równie zabójczym to będzie na porządku dziennym:P
Smoki te obecne wypierdki miały ledwo 200 dmg od ognia teraz maja 500 minimum wiec żaden pancerz nam tego nie zniweluje ani żadne inne pierdoły z nim już nie da się od tak na luzie wyjść bez szwanku trzeba dobrze rozwinąć postać i ba nawet wydawanie później pn w hp nie będzie głupia opcja mimo ze dodaliśmy dodatkowa opcje zdobycia jeszcze większe ilości hp
Bossy no kurwa sry ale to daje PN za free taki kurwa teneklyk ma ledwo 140 ochrony przed ogniem i 1000 zycia i bije po 100 no lol to będzie miał z 300 defa będzie bic po 250 i mieć 4000 i teraz to taki boss ma sens walka jest dłuższa gracz może popełnić więcej błędów jak ktoś zna mechanikę to i tak to niczego nie zmienia no ale nie kazdy umie wyjść z walki bez szwanku, wyzwanie być musi
Tylko ryboglav zostaje bez zmian i mroczny golem bo on to jest inna kategoria
Juz pomijam ze smoki czy poszukiwacze i golnie stwory endgameowy w dużych ilościach maja lepsze parametry obronę
Ofc my jako gracze mamy tez dostepne lepsze zabawki nie duzo ale lepsze oraz dosc wzmocnione czary aby można było porządnie przywalic ( porządnie nie znaczy zabic na hita )