Eliminacja buga z % w posługiwaniu się bronią ( bronie niema już takowego bonusa)
Pomysł dobry, ale nie da się tego naprawić bez wyjebywania tych bonusów? W zwyklym G2 bug nie istniał bo można było przekroczyć 100%. Co by się stało w Returnie gdyby usunąć to ograniczenie do 100%?
Unieszkodliwiono runę głos strażnika
Głos strażnika ma 1dmg wiec nawet jak się dmg x2 czy wejdzie x4 to i tak nadal jest prawie zerowy
No i mam to samo zastrzeżenie co wyżej. Pomysł by naprawić runę jest dobry, ale nie w taki sposób by miała 1dmg, czyli była całkiem bezużyteczna. To tylko zmarnowane PN. Nie da rady wyważyć tego dmg jakoś? Poza tym ile dmg tej runy jest brane z inteligencji?
A tu jeszcze takie małe sugestie:P
- Możliwość Ubicia Ashtara w 4 rozdziale (legalnie po prostu przestaje być immortal)
A czy dropi teraz serce, krew i łuski?
Bo chyba ich nie miał przedtem.
- Nauka regeneracji życia wymaga 200 siły zamiast 3 kręgu wytrzymałości tez, regen many bez zmian ( chyba jak coś to Thompson mnie poprawi jak tam to jest dokładnie ustawione
To zróbcie warunek 200 siły lub 200 zręczności już. Dla łuczników:P
Poza tym proponuję fixnąć bug z uczeniem się atrybutów przy przekraczaniu progów - czyli np. mam 29% w 1H. Biorę 5% za 5PN i mam 34%. Może niektórzy uznają to za przydatny trick, ale fakt jest taki, że bug to bug. A z tego co pamiętam w Velayii zostało to naprawione, więc możnaby przenieść odpowiednie fragmenty skryptów to Returninga:P