Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1400592 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1400592

Odpowiedzi 3149

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ale wy sobie utrudniacie życie z tymi warunkami. Po co tworzyć nowe opcje dialogowe? Dam do warunku, że opcja nauki regeneracji życia pojawia się po osiągnięciu 200 siły lub zręczności. Macie otwartą bramkę, to przez płot chcecie skakać.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oni nie noszą zbroi to jest tex :P
Nie masz racji to są zbroję dostępne jedynie na kodach.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale wy sobie utrudniacie życie z tymi warunkami. Po co tworzyć nowe opcje dialogowe? Dam do warunku, że opcja nauki regeneracji życia pojawia się po osiągnięciu 200 siły lub zręczności. Macie otwartą bramkę, to przez płot chcecie skakać.
Może zostałem źle zrozumiany, ale dokładnie to miałem na myśli:P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To musiałyby być zbroje przezorów bo to jedyne które z niczym mi sie nie kojarzą w grze, chociaż ich tez jest kilka wariantów

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie bardzo wiem czy to można tutaj załatwic bo tak piszę na szybcika. Wszystko elegancko chodzi tylko cały czas mam okno ekwipunku z G2... Próbowałem już kilka razy przeinstalować Returninga to z Texturpackiem czy to bez, na Patchu 1.1 czy 1.2 Wiadomo ile jest tych itemków w Gothicu i zjeżdżanie na sam dół żeby coś znaleźć to tragedia. Z góry dzięki za pomoc :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi Ci o poszerzenie okna ekwipunku to mod nic do tego akurat nie ma. Ustawia się to w pliku gothic.ini - linijka "invMaxColumns= ". Co do paska wytrzymałości, to rozwiń o co chodzi.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To chyba dobrze ze masz okno ekwipunku takie jak w g2 bo to dalej jest g2 tylko z modem, za bardzo nie rozumiem problemu 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam was ! :D
Od niedawna nabrałem chęci na zagranie w returninga . I stąd moje pytanie, a raczej prosba czy nie mógłyby ktoś napisać wszystkie patche, fixy do ww. moda, I napisać jakie zmiany daje nam patch 1.2(niby je znalazłem po angielsku a z tłumaczenia translatora nic nie czaję :P)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
O co Ty się pytasz? -.- Wszystko masz na pierwszej stronie. :facepalm:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jakim cudem znalazłeś po ANG changelog patcha 1.2 skoro to jest tylko do polskiej wersji? O_O

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

dawideu13

dawideu13

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam mały problem kiedys grałem w returna jak  wyszło pro spolszczenie i wszystko mi chodziło a teraz zainstalowałem wszystko jak nalezy nawet według filmiku i otwierając przez gothic starter rebelance v2 jest ta nowa ikona i mi sie włącza noc kruka i nie mam pojęcia co zrobic

PS : Zrobiłem juz musiałem tylko przez administratora odpalac :D

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak działa ta cała wytrzymałość?  Po zużyciu całego jej paska, stojąc z wyciągnięta bronią, nic nie robiąc co sekundę otrzymuje obrażenia i padam. Coś słyszałem że miała się ona sama regenerować, a tu nawet po wyspaniu nie odzyskuje się... Coś tu jest namieszane, nie jak w zwykłym ReBalansie, gdzie otrzymywaliśmy obrażenia jedynie przy trafionych ciosach z utraconą wytrzymałością i życiem.... Na chwile obecną nie da rady, żeby co chwile regenerować wytrzymałość, nie szło by wyrobić z przedmiotami co ją przywracają.... Najlepiej, jakby jakoś wyłączyć to w cholerę, to tylko nie potrzebny badziew... Gram na patchu 1.2 PL, platforma ReBalance 2.1... Reinstall nie pomógł... Dzięki za wszelką radę

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak działa ta cała wytrzymałość?  Po zużyciu całego jej paska, stojąc z wyciągnięta bronią, nic nie robiąc co sekundę otrzymuje obrażenia i padam. Coś słyszałem że miała się ona sama regenerować, a tu nawet po wyspaniu nie odzyskuje się... Coś tu jest namieszane, nie jak w zwykłym ReBalansie, gdzie otrzymywaliśmy obrażenia jedynie przy trafionych ciosach z utraconą wytrzymałością i życiem.... Na chwile obecną nie da rady, żeby co chwile regenerować wytrzymałość, nie szło by wyrobić z przedmiotami co ją przywracają.... Najlepiej, jakby jakoś wyłączyć to w cholerę, to tylko nie potrzebny badziew... Gram na patchu 1.2 PL, platforma ReBalance 2.1... Reinstall nie pomógł... Dzięki za wszelką radę

Ona niestety tak działa i to nie żaden błąd :(

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ty duniek pierw zagraj potem się wypowiadaj.

Istotnie jest bug z regeneracja, a raczej z tym ze regeneracja działa ale dopiero od pewnego momentu gry, od tak nagle z dupy się naprawia :P
Co się nie da wyrobić, to juz serio jest albo pierdolenie albo brak skilla w grze, same serafisy starcza na regen w początkowej fazie gry potem zaczyna nam działać regen i jakoś to jest ok
Ten badziew jest bardzo potrzebny, problem jest z jego działaniem, w 1.3 będzie działać w miarę poprawnie przynajmniej tempo jej spadku i regen będą normalne to wystarczy :P

To ze tracisz hp mając bron w łapie i 0 staminy jest poprawne nie logiczne ale poprawne :P

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Ok, dzięki za informacje, popykam co nieco i zobacze czy wszystko dobrze "naskoczy". A tak poza tym, powodzenia w pracach nad patchem życzę  :ok:

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
Byłbym wdzięczny za reupload archiwa z texture packiem z polskimi znakami oraz video PL.
Wykorzystałem transfer z chomika, senspace robi problemy a vhdd róznież robi problemy.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Nie regeneruje się, gdy stoisz z wyciągniętą bronią...

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Transfer na chomiku regeneruje się co tydzień, możesz też założyć nowe konto.A jeśli chodzi o senspace to spróbuj na innej przeglądarce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry