Nowych info niema bo tak jak już wspominałem mamy trochę własnych zajęć z wyższym prio ale postanowiłem ze rozwinę wam trochę to co już zrobiliśmy
Changeloga macie tutaj
http://themodders.org/index.php?topic=20523.msg1122154#msg1122154Poziomy Trudności Jeśli chodzi o expa to wygląda to tak w procentach ( 100,100,75,50,25,10 )
Jeśli zaś chodzi o start hp to ma się to tak (200,100,85,75,60,40)
Oprócz tego największa zmiana jest to ze BŁ stał się takim poziomem dla tych co maja problemy gdyż oprócz tego ze mamy bonusy to i exp teraz jest 100% a nie 85% i dodatkowo na start mamy dużo wiec złota bo już po wyjściu z wieży xardasa będziemy mieli 2,5k złota
Największe zmiany są tez na Shardzie i rzeźniku oba poziomy jak widać są trudniejsze niż obecny rzeźnik bo nowy rzeźnik to raczej będzie wyglądał z początku tam walka z wilkiem o jego marne 10 expa a my mamy 40 hp co defakto pozwala nam tylko na 1 błąd w walce więcej niż 1 błąd i jesteśmy trupem. Max poziom to około 40 wiec trzeba tez uważać na rozwój postaci
Bonusy od opiekunów już Thompson opisywał
Jesli chodzi o bronei gildyjne dla SS to jedyna roznica to nazwa wyglądają tak samo jak te dla Łs tylko nazywaja sie np cpun czy wielki cpun
Czym jest Pakiet Blizna szakala otóż to 2 bronie które wracają z g1
obie można kupić w 1 rozdziale u orlana co defakto może być pomocne chociaz ceny są dość mocno zawyżone ale dla dobrych graczy i one nie są problemem
Łamacz Kości Szakala 27 siła 54 obrażenia koszt 1490 dobra bron na start
Miecz Blizny 70 siła 100 obrażenia koszt 1780 bron na end 1 rozdziału chociaz nomad lepszy
To ze można będzie kupić amulet + 10 do zreki w R1 jest spowodowane tym ze do siły tez można mieć w 1 wiec dlaczego łucznik ma być dyskryminowany ?
Książka do kuszy zawiera opisu strzału zwartego technikę te wykorzystywał skorpion z g1 i w sumie ta książka tez jest jego to tak jako fun info
Oko Smoka to ring który jest odwrotnością męstwa innosa ( męstwo ma 10/10/15/15 zaś oko ma 15/15/10/10 ) oba dają speeda ofc Oko można kupić u benneta w R4 ofc za 25000 złota trzeba coś z inflacja robić nie
Naprawa Szponu z dusza to w efekcie naprawa błyskawicy które teraz również występuje, dlaczego napisałem ze szpon lepszy od urka gdyż dmg z błyskawicy jest równy zawsze 100 ignoruje armor itp to tak działać działało problemem było brak błyskawicy która teraz jest
Reszta Zmian z changeloga jest chyba na tyle jasna ze nie trzeba ich rozwijać
Ta maska dropi dla wszystkich ale tylko guru i ss mogą ja założyć ma staty 15 + przed wszystkim
BGB ja zaczolem pisać posta zanim tym jeszcze zadałeś pytania to taki szczegół
czytam w myślach