Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1399767 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1399767

Odpowiedzi 3149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jedynie dać do FAQ (o ile jeszcze nie ma) info, że trzeba wykonać wszystkie zadania u piratów.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koledzy, to tak, jak byście na pytanie "Czy jeśli nie czytałem FAQ, i nie zrobiłem jednego zadania u piratów, to teraz nie mogę ukończyć modyfikacji?" odpowiadali "Tak ma być, nie przejdziesz moda, graj od nowa, polecamy następnym razem FAQ ze spoilerami w pigułce:3". Jesteście zdolni - nie da się wymyślić jakiejś alternatywy? Typu inny kapitan? Bo do FAQ nie każdy zagląda - nawet w solucji nie ma wzmianki o tym, że mod jest wtedy nie do ukończenia.  

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Od tego jest FAQ. Kto tam wali spoilerami? Wystarczy napisać, żeby wykonać wszystkie zadania u piratów, bo jest to konieczne do ukończenia gry. To dla ciebie jest spoiler?...

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi to już nie robi różnicy, bo już wiem, co jest nie tak - jednak jak wspominałem, nie każdy do tego FAQ zajrzy. Naprawienie tego/zmienienie/alternatywa z pewnością oszczędziłaby bólów dupy tego typu. W sumie tym samym dyskusja w tym temacie jest już chyba wyczerpana ^^

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie każdy zajrzy do FAQ - jego problem. FAQ to zawsze jest podstawa, nie tylko przy "modach do Gothica".

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No bez przesady, to ma być głównie patch balansujący. Przecież nie będzie się tutaj fabuły zmieniać.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie podchodziłoby pod zmianę fabuły, tylko o umożliwienie komuś ukończenie moda w VII rozdziale, gdy nie zrobił questa w IIgim ^^

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Mam pewien problem z jedna mechanika gry. Mianowicie jezeli bohater jest silny to potwory od niego uciekaja. Moim zdaniem ta mechanika gry jest bezsensowna. Jezeli ta gra ma byc realistyczna no to po co cos takiego dawac? Czy wilk by byl w stanie ocenic czy czlowiek sobie z nim poradzi? No nie bardzo. Ja wiem ze to jest juz czesc modyfikacji samej w sobie, ale moze da sie te konkretna mechanike usunac?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Patch ma poprawić balans między gildiami. Nie można usunąć wszystkiego tego, co sobie ruscy w swoim modzie dodali.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
No tak myslalem. Coz, musze z ta mechanika zyc. Jesten na zaginionej wyspie i wszystko oprocz czarnego trolla spieprza ode mnie ;p troche to utrudnia gre..

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
O ile wiem, o to właśnie ruskim chodziło gdy to robili ; ] Nie może być za łatwo.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
No niby tak ale mozna utrudnic gre tak zeby byla lepsza zabawa, a tutaj to raczej jest upierdliwe. Na zaginionej wyspie musialem za wszystkim biegac nawet za glupimi golemami. W siodmym rozdziale tez wszystko z wyjatkiem trolli, krwiopijcow, cieniostworow, panter i aligatorow spieprza przede mna. Od czego to zalezy? Bo nawet probowalem obnizyc swoj level ale nie pomoglo.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Bo to nie zależy od levla tylko od siły.

winke1251

winke1251

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy ktoś ma namiary na muzykę z instalacji tego moda? Gdzie można ją ściągnąć? Jest po prostu fantastyczna. :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
https://www.youtube.com/watch?v=Oitm3jsJ0jc

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
A jeśli ktoś polubił tą muzykę z lat siedemdziesiątych z instalacji dubbingu rosyjskiego to tytuł to Zager and Evans - In the Year 2525 :P

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak nazywa się muzyka która leci podczas wczytywania się gry?  :p

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
O kurcze stary to wyzwanie mistrzów nawet mój program rozpoznawania muzyki nie pomógł przy tym. Strzelam że to utwór ruskich kompozytorów lub twórców moda :P

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nagraj kilkanaście (ewentualnie kilkadziesiąt tysięcy) sekund frapsem czy czymś tam innym, bo aktualnie nie mam jak inaczej odsłuchać.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na poczatku 5 rozdziału i mam kilka spostrzeżeń.

1. Odnośnie tych polepszonych broni - zostałem właśnie haradrimem i te miecze od nich to śmiech. Sądziłem, że też podwyższyliście im dmg tak jak Panowi Smoków.

2. Druga sprawa to haradrimskie zbroje - dla łs są kompletie bezużyteczne, bo już średnia zbroja ŁS x5 je przebija, bądź dorównuje. Nie mówiąc o tym, że zaraz przecież będzie dostępna ciężka:P

(Poza tym, jest błąd w dialogu u Terinaksa - gdy wybieramy, którą zbroje chcemy się nauczyć, są podane ich złe statystyki, wymagana siła do noszenia jest podana jako ochrona przed bronią....).

0 użytkowników
Do góry