Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1403710 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1403710

Odpowiedzi 3149

Bartek94

Bartek94

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierwszy raz próbuję zainstalować i pograć w zmodowaną wersje Gothica, postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji i niestety gdy odpalam przez Gothic Starter ReBalance v2.1 PL to włącza się Gothic 2 Noc Kruka zwyczajny. Czy możliwe, że problem powodowany jest tym, że mam Złotą Edycję Sagi Gothic piracką ? Nie wiem co z tym zrobić, wszystko zrobiłem tak jak należy, czy ktoś wie w czym problem ? Z góry dziekuję za pomoc! :)

Post połączony: 2014-03-06, 21:30
Dobra już ogarnęłęm :)

bonio20

bonio20

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pierwszy raz próbuję zainstalować i pograć w zmodowaną wersje Gothica, postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji i niestety gdy odpalam przez Gothic Starter ReBalance v2.1 PL to włącza się Gothic 2 Noc Kruka zwyczajny. Czy możliwe, że problem powodowany jest tym, że mam Złotą Edycję Sagi Gothic piracką ? Nie wiem co z tym zrobić, wszystko zrobiłem tak jak należy, czy ktoś wie w czym problem ? Z góry dziekuję za pomoc! :)

Post połączony: 2014-03-06, 21:30
Dobra już ogarnęłęm :)

pochwaliłbyś się swoim osiągnięciem bo mam ten sam problem (robiłem wszystko jak w filmiku) i dalej odpala się NK oczywiście przez starter w podfolderze system w gothicu
ps wielokrotnie reinstalowany

już wiem heh po 5 minutach się zorientowałem słuchajcie słuchajcie ludzie z tym problemem prawdopodobnie macie W 8 tak czy siak wytnijcie cały powtarzam cały folder joowood czy tam gothic 2 i wklejcie go bezpośrednio na dysk np. E,C dlaczego? ano macie nieudostępnione dane w folderze, których nie da się nawet jako admin zmienić pozdrawiam wszystkich i gratuluje kawał dobrej roboty panowie

k3tj0w

k3tj0w

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

mam pewne pytanie. Zacząłem rozgrywkę na łatwym poziomie trudności i po przyłączeniu do straży miejskiej już "regenracja zdrowa" wychodzi mi bokiem. Zasadniczo cały element rozgrywki z używaniem mikstur i zbieraniem roślin jest niepotrzebny (choć zakładam że potem nawet mimo regeneracji będzie trzeba używać mikstur w walce). Ale aktualnie mnie już to irytuje a nie chce zaczynac gry od nowa ;/ Istnieje jakiś sposób na zmodyfikowanie fliku cfg czy coś w ten deseń aby wyłączyć regeneracje hp?

Pozdrawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zwiększ se hp :P ponieważ regen jest stały od niczego nie zależny wiec im masz więcej hp tym dłużej trwa regeneracji przy 500+ już lepiej mikstury chlać niż czekać ponad 1 minute :P

Podczas gry niczego nie można zmieniac :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś wrzucić moda na jakiś inny serwer aby ułatwić pobieranie egofiles.com np.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czemu nie ma teraz możliwości wyboru starych okien dialogowych z gothic 2 podczas instalacji patcha? Przecież te okna z gothic 3 są tak chujowe, że głowa boli. Co mam zrobić aby mieć normalne okna dialogowe?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
pobrać patcha 1.1 :P bo to w nim była opcja :P w patchu 1.2 opcji niema  a w patchu 1.3 może znowu będzie zobaczymy:P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No ja pierdole... Ten patch 1.2 dużo zmienia w grze czy można pozostać przy 1.1? Jak mam odinstalować patcha 1.2?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To jest arcy proste instalujesz returna i potem patcha 1.1 i nie wybierasz okienek i potem 1.2 zero filozofi :P

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie było sensu dawać możliwości wyboru okienek, bo instalator ważyłby dwa razy tyle co teraz. A nie wszyscy mają łącze milion giga na milisekundę. I tak, patch 1.2 wnosi tyle co głowa mała.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jest arcy proste instalujesz returna i potem patcha 1.1 i nie wybierasz okienek i potem 1.2 zero filozofi :P
Po instalacji patcha 1.2 okienka są z gothic 3 mimo, iż w patchu 1.1 wybrałem normalne.

Psalm 19

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Po instalacji patcha 1.2 okienka są z gothic 3 mimo, iż w patchu 1.1 wybrałem normalne.

Szczerze mówiąc innej opcji nie było. Rozpakuj plik .mod, wyrąb tekstury dialogów i ponownie spakuj.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy zamierzacie wydac patcha 1.3 ... boooo zagralbym ponownie i dotrwał do końca ale na "właściwym patchu", stąd moje pytanie kiedy ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może ktoś zarzucić linkiem do texture packa? Z Żadnego z linków na pierwszej stronce nie jestem wstanie go pobrać. Ma ktoś to w formie torrenta?

Psalm 19

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Myślałem, coby w 1.3 zwiększyć dmg łuków, bo widział wpisy, że ciężko się gra łucznikiem.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tam nie grałem łucznikami/kusznikami, ale ktoś tam narzekał że problem polega raczej na tym, że ciężko nimi w cokolwiek trafić:P

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

hagen92

hagen92

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstalowałem wszystko jak trza, przy odpalaniu moda pojawia mi się okienko z błędem, że "nie odnaleziono pliku", ale launcher i tak odpala - rozumiem, że to w niczym nie przeszkadza?
Do tego po uruchomieniu gry z miejsca wywala mi błąd, że nie odnaleziono czegośtam w bibliotece ms32.dll. Szukałem już miliona porad w necie, naściągałem tych dllów z 10 i żaden nic nie naprawił, mogę tu liczyć na jakąś jedną a konkretną poradę co z tym zrobić dokładnie? ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry