Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1588165 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1588165

Odpowiedzi 3149

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już sam nie wiem co lepsze. Problem z otworzeniem 1 strony tematu. czy próby wypakowania plików odtwarzaczem do filmów. Nadajecie się do Familiady, bo tam ostatnio nie wiedzieli co można podłączyć do komputera.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się na robieniu instalki nie znam, strzelam ze to zajmuje 15 minut pytajcie się Ventrue ile zajmuje zrobienie instalki, ja serio nie wiem.

1. Macie się uspokoić
2. http://przeklej.org/file/XSxrVi/aaa.rar
3. Opis instalacji która jest debilnie łatwa, znajduje się linijkę niżej.

Kłamałem bo 2.
A takiego wała bo 3.
Trzeba mieć returna w wersji 1.2 PL, pobieracie plika wchodzicie do folderu modvdf i sprawdzacie jaka ma nazwę plik od patcha 1.2 powinno być Returning rebalance 1.2pl czy coś takiego, następnie Zamienic nazwę pobranego pliku na taka jak ma plik w foldku modvdf od 1.2 i podmieniać i gotowe.
Jak sprawdzić czy na bank macie 1.3 odpalcie se poziom banalny u xardupska to się od razu skapniecie czy to jest 1.3 ( ja na to dostałem zgodę żeby nie było  ahn zaświadczy )
Jak komuś nie będzie działać to trudno, czekać na instalkę bo mieliśmy takowy przypadek ze to jednej osobie na testach nie chciało działać, reszcie działało

Ta wersja która będzie w instalce rożni się tym ze my jesteśmy w autorach czyli +150 do lansu oraz ten tekst z poziom banalnego u xardupska jest zmieniony chyba, no i pewnie tam jakieś tekstury skoro vent o tym wspomniał, nie mniej przejście z tej wersji na ta z instalka jak się już pojawi nie będzie wymagało nowej gry itp

OFC PATCH 1.3 w jakiejkolwiek formie wymaga nowej gry nie kombinować nic z save z 1.2 i 1.1 itp za skutaki takich kombinacji nie odpowiadamy

4. Solucja do 1.3 jest kilka stron wcześniej grunt to nowa gra sprawdzać każdego kupca co rozdział i myśleć w co się pn ląduje
5. Nie mam pewność czy da się ukończyć grę na rzeźniku powaga
6. Z ostatniej chwili jak będzie 30 propsów to vent zrobi szybko instalke :P

Rebalance_2.1_patch_1.2     pod ten plik podmieniasz to co masz spakowane od Tizgara
Dzidy everywhere xd

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sry ale jak któryś idiota jeszcze raz się przyzna ze próbuję coś  wypakować za pomocą odtwarzacza mimo ze w poście nigdzie nie napisałem o wypakowywaniu piku mod który otrzymujemy po wypakowaniu archiwum.rar to serio niech od razu poprosi o self perm bana bo tylko pod to się kwalifikuje, kurwa jak wy potraficie kompa włączyć skoro chcecie to wypakowywać wmp, jedno drugie wyklucza.

Agein dla totalnych bez mogów
Pobieramy plik ktory jest spakowany w archiwum.rar i to wypakowujemy  dzieki czemu otrzymujemy plik w formie.mod i  z nim już nic nie robimy poza podmianka i zmiana nazwy lub nie zależy z którego linka pobieramy
Jesli ktos nie lapie dalej to ja się zastawiam jakim chujem ktoś może żyć skoro oddychanie jest trudniejszym procesem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

Choinek

Choinek

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Dlaczego przychodzą tu takie tempe grzbiety i pytają się do linki do moda/spolszczenia."
Pisze baranie jeden, że pobrałem felerne wlasnie z tej waszej zakichanej 1 strony, dlatego grzecznie prosze zeby ktoś podał inny link debilu.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
"Dlaczego przychodzą tu takie tempe grzbiety i pytają się do linki do moda/spolszczenia."
Pisze baranie jeden, że pobrałem felerne wlasnie z tej waszej zakichanej 1 strony, dlatego grzecznie prosze zeby ktoś podał inny link debilu.
https://s3.solidfilesusercontent.com/Mzc5ODYzNDc5NDU5ZmU4ZGNhMTZkYWI5OGU0YzcxNTcyZjEzOTUxZDoxWUtsUE06Y09yakU1T21sejFQbUhZeklPXzMyc0d1YUtn/71660752d0/Spolszczenie_Returning.rar
Potwierdzam, na pierwszej stronie jest milion linków z których część nie działa, część to linki do płatnych chomików, część to linki gdzie pobieranie trwa cały dzień.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dziwne, jak wpisałem w google ,,gothic 2 returning spolszzenie" to wyskoczylo mi kilka linkow, w tym nawet tutorial PL na youtube. Bylo ciezko, ale jakoś byś rade : )

Choinek

Choinek

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Linki to może i są, ale czytać uważnie proszę - "z polskimi znakami" tamte linki są, za przeproszeniem chuja warte.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jprdl xD rozjebało mnie jak dałem komletny banał i xardas zaczal gadac zebym wypierdalał i ze mnie paździochem poszczuje haha :D

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Srac mi sie chce jak na niektórych z was patrze :|

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Srac mi sie chce jak na niektórych z was patrze :|
Jak to robisz, że widzisz nas przez kabel?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam mały problem, robię questa z handlarzem broni dla bandytów i ich obóz powinien być tak gdzie jest teraz obóz myśliwych, i moje pytanie jest takie, gdzie jest obóz bandytów którzy kupili broń ? :D 

DarkHunter

DarkHunter

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, to powinni być niedaleko magicznego golema.

''Ujrzał w tedy Adanos, że w ten sposób nie może istnieć na świecie - ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich   między sobą... jednakże bez skutku.''- Vatras

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeszcze jeden obóz bandytów jest za farmą Sekoba.  W tym obozie lub niedaleko magicznego golema znajdziesz notatke o handlarzu bronią. Już dokładnie nie pamiętam.

Psalm 19

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Linki nie działają? Hahahaha a ten reupload przez jednego z userów na mega i plik torrent, to co? Damski chuj?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Cytat: Maciuś
W tym obozie lub niedaleko magicznego golema znajdziesz notatke o handlarzu bronią. Już dokładnie nie pamiętam.
Notatka jest przy bandytach za farmą Sekoba. Ci obok Magicznego Golema trzymają jeńca, Elvricha i jeden ma przy sobie Pierścień Zamorskiej Gildii Araxos, jeden z dowodów na Fernanda.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w dupie. Przeczytałem gdzieś na necie info o mrocznym golemie przy Khorinis. Poszedłem z jednym zaklęciem przemiany w krwiopijcę i nie wiem jak zeskoczyć z tej wieży.  :facepalm: Co próbuję do tego małego "baseniku" skakać to zawsze od skały się odbije. :lol: Próbowałem ze sprintem kombinować ale ni huhu.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już go nie mam, bo użyłem żeby na krwiopijcy wlecieć :D Zapomniałem napisać. :facepalm:

0 użytkowników
Do góry