Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1335899 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1335899

Odpowiedzi 4348

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem gdzie indziej kupić te przepisy jak nie u Constantino a co do hp to na yt zobacz położenie kamiennych tablic jak ci zależy i zbieraj wszystkie jagódki :) i podwójny młot Lou x10=5hp u bimbrownika u piratów dajesz mu przepis który jest za zamkniętymi drzwiami w tawernie u bandytów jedna butelka 60złota, co do bandytów właśnie nie wiem czy nie będą potem problemy z vatrasem albo jak pobiję się piratów że może się coś we fabule spieprzyć

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z mlotem Lou wlasnie nie sprawdzalem, dzieki za info, reszte wiedzialem w sumie, z tymi jagodkami to duzo pierdolenia jest, bieganina po tych krzakach to niezly ubaw. :D

Co do Contatino, zrobie nowa gre, pojde do niego zobacze jak to wyglada cenowo + wezme kod na ten przepis, a za koszt tych przepisow kupie cos u handlarzy, wydaje sie git chyba nie?

a ile ty hp masz i kim grasz?

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 790 ale będzie więcej SŚ wersja 1.3.1 co do kodu to nie wiem czy użycie kodów nie robi bugów itd bo returning jest ponoć wrażliwy na konsolę tak więc włącz ją potem wyłącz na f11 czy jakoś tak nie pamiętam sprawdź i licz na to że wszystko będzie ok najlepiej zrób to w jaskini w jakimś zaciszu by się nic nie schrzaniło zrób to szybko wyłącz grę a potem uruchom ponownie. Nie wiem czy jest jakiś inny sposób na zdobycie tego przepis ale chyba nie :(

ale ilość hp i siła postaci zależy od tego kto jakiego ma fioła na punkcie dobrych statystyk wiedzy doświadczenia i cierpliwości i dokładności :)

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok, sporo masz hp, gdzie tak ladnie nabiles? ladowales cos PN i czy juz piles te winka +50 hp, czy na podwojny mlocie lou idzie tak najebac?

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na hp nie warto pn wydawać ,zebrałem wszystkie tablice do hp wszystkie jagody z khorinis i jarkendaru zrobiłem z  nich potki bonusy z jedzenia i będę jeszcze nabijał na młocie Lou  i chyba to wszystkie metody jeśli ktoś zna inne niech mi na PW napiszę z chęcią się dowiem

tak jak pisałem to ile masz hp zależy od wiedzy dokładności bo mogłeś sporo pominąć a w tą grę jak ci zależy na dobrych statach to gra się powoli i dokładnie i co kolejne przejście gry powinieneś mieć lepsze statystyki

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja w sumie gram pierwszy raz, jagod pewnie sporo ominąłem, bo to akurat latwo ominac, no i oczywiscie tabliczki w miejscach w ktorych nie daje rady np groty ze szkieletami itp. ;p

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to ciesz się grą i nie przejmuj się ze coś pominiesz to już zależy od ciebie ile wyczytasz co wiesz dużo na tym forum jest napisane też radzę poczytać ile ja się naczytałem łohooo z 4h przed graniem czytania o misjach poradach itd

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spoko, uwielbiam gothica takze z tym nie ma problemu, jeszcze pytanie czy zrobiles juz grote za wieza Dextera? i czy uzywales zwoju zniszczenia ozywienca jak dla mnie szkoda exp, bo to 50% mniej i sie zastanawiam ;p

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jasne ze zniszczeniem ich zabiłem szkielety to twarde sukinsyny a i potem są z nimi problemy innej opcji nie ma a i jest tam fajny miecz 1h

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki następny miecz po krzyżu przeznaczenia?

Ok, nieaktualne. Widze, ze fajny miecz jest w zatopionej wiezy Xardasa, gniew demona. :d

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
widzę już w GD :) ja mam taniec śmierci wybieram się do GD mam 1100 hp 95 siły 80 zręki 170 many i 49%2h nie użyłem żadnych bonów prócz tych w zręczność ale goblińskie jagody mam wszystkie :D jeszcze 50pn w zapasie :)

zrobiłem już wszystko co się dało na rzeźniku miałbym 3-4lvl mniej więc to nie taka różnica przynajmniej pkt nauki jak wydam na coś złego to tragedii nie będzie bo na rzeźniku każdy pn się liczy

Fortel

Fortel

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do bandytów i ich wybiciu, ja ich pozabijałem (tych nieistotnych). I tak większość z nich ginie w IV rozdziale po najeździe orków, więc nie powinno to mieć znaczenia, zostają Ci ważni - Fisk, Thorus, itd.

Co do hp - można nabijać jeszcze za pomocą Mora-Ulartu, za 20 dusz dla Beliara dostajemy 1k dośwa i 10hp. Ale to najszybciej w 3 rozdziale po zrobieniu zadania z Gomezem, żeby sobie nie zablokować po wymordowaniu paladynów na etlu i -300 karmy u Innosa. Chyba, że komuś chce się bawić i przelecieć wyspę na chrząszczu czy czymś podobnym, zdobyć runę, nabijać dusze, zrobić Gomeza i później tam wrócić i ich wybić dla zasady.

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1100 hp to troche sporo, jak mniemam zestaw bizu z jarkendaru? moim zdaniem to nie realne, zeby wbic tyle na samych tabliczkach i miksturach z jagodki, sam mam wszystko zwiedzone + jeszcze fort azgan i z zestawem wyciagam chyba 940hp

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja zebrałem 1000hp wykorzystując wszystko na hp co wersja to co innego wypiłem 3 wina +50hp ze kaplicy beliara się respią demony :)

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kamienne tablice, jagódki, jedzenie( wina, szynki etc), mikstura życia nauczona od Constantina po wyuczeniu się mikstur leczniczych, winka 50 do HP. Po wyjściu z Jarkendaru miałem 1280 HP.

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
już 2 rozdział mam 125 siły ale coś na tym 1.3.1 potwory są silne dosyć bardziej niż na 1.2 co pach to gorsze stwory ale jakoś daję rade najgorsze jest to że pn brakuje .. a muszę w 3 rozdziale też zainwestować w 3rune SŚ przyda się na pewno.

Najlepsze to grom zbierasz orków w kupę jeb i masa expa leci to jest to :D

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
o zobacze z tą kapliczką beliara i demonami :D

edit: niezłe jaja z tą kapliczką, przecież to można do woli nabić serc, tylko problem jest z winogronami

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nekromanta, zwykły(1h) strażnik bractwa, czy łucznik jako paladyn lub najemnik ? :)
Planuje pograć na poziomie bardzo trudnym.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nekromanta i tyle, choć jeśli grasz na 1.3.1 i choć trochę miniesz się z maksymalizacją postaci, to w gd będziesz miał harakiri :)

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
@xCancuN88x gram nekrusem na 1.3.1 i wlasnie robie GD, co miales na mysli? :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry