@Allbelcik84 Co do hp, no to ja owszem, używałem bonusów z jedzenia, ale nie za dużo. Dwa razy z sera, raz z mleka, raz z piwa, raz z chleba, piwa coragona i chyba to by było tyle, miałem za mało kasy żeby kupować żarcie, ale winogrona wykupiłem. Język budowniczych na poziomie wieśniaków mam. Te 200hp jest z czterema miksturkami życia z jagód. Coś tak czułem, że mało hp, ale nie widzę jak wbić więcej.
Jak wbijasz te 400hp? Oprócz tego co wymienione nie ma za bardzo innego sposobu boostowania hp przed jarkiem, przynajmniej z tego co wiem. Chyba że trzeci poziom języków budowniczych i właśnie ta mikstura za 20PN u Constantino? Jeszcze się jej nie uczyłem, to to daje tyle hp?
Bo raczej poeksplorowałem Khorinis, większość tabliczek mam, tych II i III niewykorzystane, chyba że gdzieś w Khorinis jest jakieś zagłębie jagód o którym nie wiem. Żarcia do kupienia też zostało nie tak dużo, chleba by się zebrało, szynek (50 za sztuke było zbyt dewastujące dla portfela

) a tak to raczej powykupywałem.
P.S: Co do szynek jeszcze - nie widzialem w liscie bonusow jedzenia szynki a jest ona stosunkowo droga. Czy ktos wie czy szynka daje jakis bonus?