O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1540930
Odpowiedzi 4348
Szulwik
Aha rozumiem. A gdzie mogę kupić recepturki na Eliksir życia ? Mam tą od lutero oraz czy aby wytwarzać miksturę siły muszę się uczyć od Constatino za 1k golda i 20pn czy jest inny sposób ?
hp dostajesz w returningu TYLKO z bonusów
Damian11131
Krieghen
K0nopa
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
desti2
Słabo,ale już ci to mówili. Wtedy oczywiście było o wiele słabiej teraz jest jak na gracza który se gra żeby zagrać moim zdaniem.
Simon Said Moderator
Wonsz
Mi się wydaje, że to, że masz wszystko na maksa, udowadnia, że myślisz. Jak masz słabą postać i problemy w walce to wręcz przeciwnie ; )
meserszmit007
Siema wszystkim mam pytanie do ludzi którzy w 1 akcie mają postać co by mogła tłuc się ze smokami: czy byliście wstanie wyczyścić całe khorinis (1 akt)? Czyli orki, szkielety itd?
Dzięki za odp, i jeszcze mam pytanie, być może banalne ale: od 60 pkt siły płaci się 5str=15PN , tak? (poziom łatwy)
Maciuś
Cytat: Simen w 2015-05-22, 18:24Mi się wydaje, że to, że masz wszystko na maksa, udowadnia, że myślisz. Jak masz słabą postać i problemy w walce to wręcz przeciwnie ; )Aczkolwiek zabijanie wszystkich rodzajów orków na hita od 2 rozdziału czyni grę nudną,potwory(nie licząc szkieletów) są za słabe.
Ponawiam pytanie jak zdobyć Zbroja strażnika Kruka ? I czy zbroje piratów da się ulepszać oraz czy dostaniemy zbroja taką jak ma thorus ?