Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1541193 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1541193

Odpowiedzi 4348

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha rozumiem. A gdzie mogę  kupić recepturki na Eliksir życia ? Mam tą od lutero oraz czy aby wytwarzać miksturę siły muszę się uczyć od Constatino za 1k golda i 20pn czy jest inny  sposób ?

W 2 rozdziale możesz kupić miksturkę na eliksir siły od tego gościa co sprzedaje broń na zamku w gd. Jednakże wymaga ona 100 serc orków  :trollface:

Post połączony: 2015-05-20, 22:58
hp dostajesz w returningu TYLKO z bonusów

Na upartego jest jeszcze opcja nauki  :P. Nieprzydatna, ale jest. :pokerface:

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sloneczny Aloes przydaje sie tylko do eliksiru trolla od Saggity? (ten co wzmacnia ochrone przed bronia i strzalami).

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mam szpon w eq, Nie jeszcze nie zabilem senyaka czy jak mu tam

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Teraz może być?
Dobiłem biżuterią siłę do 180 i w końcu coś przyzwoitego- smocza zguba  ^^

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Poziom  ?

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Łatwy, planuję jeszcze wbić hp na 1000, aby używac pancerz kruka i siłe do 200.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbroję  thorusa jak zdobyć ? I czy opłaca się kupować zbroje  pirata o Grega  oraz czy można ją przekuć?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Słabo,ale już ci to mówili. Wtedy oczywiście było o wiele słabiej teraz jest jak na gracza który se gra żeby zagrać moim zdaniem.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słabo,ale już ci to mówili. Wtedy oczywiście było o wiele słabiej teraz jest jak na gracza który se gra żeby zagrać moim zdaniem.
Tak porównując do innych, to atrybuty słabe, ale grać się da poza tym przykładowo jakbym miał wszystko na maxa to co to za gra, zero myślenia i taktyki, tylko walenie na pałę lewo-prawo ;)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mi się wydaje, że to, że masz wszystko na maksa, udowadnia, że myślisz. Jak masz słabą postać i problemy w walce to wręcz przeciwnie ; )

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mi się wydaje, że to, że masz wszystko na maksa, udowadnia, że myślisz. Jak masz słabą postać i problemy w walce to wręcz przeciwnie ; )
Aczkolwiek zabijanie wszystkich rodzajów orków na hita od 2 rozdziału czyni grę nudną,potwory(nie licząc szkieletów) są za słabe.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema wszystkim mam pytanie do ludzi którzy w 1 akcie mają postać co by mogła tłuc się ze smokami: czy byliście wstanie wyczyścić całe khorinis (1 akt)? Czyli orki, szkielety itd?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siema wszystkim mam pytanie do ludzi którzy w 1 akcie mają postać co by mogła tłuc się ze smokami: czy byliście wstanie wyczyścić całe khorinis (1 akt)? Czyli orki, szkielety itd?
Orki w 1 rozdziale są słabe. Szkielety idzie rozpieprzyć dobrym obuchem,ale pojedynczo bo taki cwaniak zabija na hita.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki za odp, i jeszcze mam pytanie, być może banalne ale: od 60 pkt siły płaci się 5str=15PN , tak? (poziom łatwy)

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślenie to jedno, ale umiejetność walki to drugie. Tak jak napisał Wonsz masz pierdylion siły i każdego potworka na jeden strzał i co to za gra?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dzięki za odp, i jeszcze mam pytanie, być może banalne ale: od 60 pkt siły płaci się 5str=15PN , tak? (poziom łatwy)
Prawdopodobnie tak,aczkolwiek grałem tylko na normalnym i rzeźniku.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Aczkolwiek zabijanie wszystkich rodzajów orków na hita od 2 rozdziału czyni grę nudną,potwory(nie licząc szkieletów) są za słabe.
Wystarczy nie korzystać ze zbugowanych broni i gra będzie dużo bardziej wymagająca a przez co sporo przyjemniejsza.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie jak zdobyć Zbroja strażnika Kruka ? I czy zbroje piratów da się  ulepszać oraz  czy dostaniemy zbroja  taką jak ma thorus ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie jak zdobyć Zbroja strażnika Kruka ? I czy zbroje piratów da się  ulepszać oraz  czy dostaniemy zbroja  taką jak ma thorus ?

1. Od Kruka. Po jego śmierci. Chyba logiczne.
2. Nie da się
3. Thorus nam ją da gdy zabijemy Kruka.

0 użytkowników
Do góry