Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1539340 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1539340

Odpowiedzi 4348

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kuszczyk a hp ? ja wyzbierałem wszystkie jagody z jarka, azgan, khorinis i większość z GD... nadal 800 Hp, a chcę zbroję kruka..

ja tam zebrałem z 300 dusz:D, nawet na chrzaszcze rzucalem

PS. wszystkie jedzenie wykupiłem ze sklepów i zjadłem na bonusy hp, robiłem z ginów nalewki w winiarni tam gdzie był boss goblinów, co jeszcze hmm, nie wiem, tak jakos zebralo sie:P

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Necro59
Jak ci starcza na jedno rzucenie,wciśnij p to wypija ci potkę na manę.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Masz Szpon Beliara z ulepszoną Duszą S'enyaka i wyuczone Sakta Nomen? To jest mój jedyny pomysł, ale to z 1.2. Nie wiem ile to da na wersję 1.3

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kuszczyk a hp ? ja wyzbierałem wszystkie jagody z jarka, azgan, khorinis i większość z GD... nadal 800 Hp, a chcę zbroję kruka..

ja tam zebrałem z 300 dusz:D, nawet na chrzaszcze rzucalem

PS. wszystkie jedzenie wykupiłem ze sklepów i zjadłem na bonusy hp, robiłem z ginów nalewki w winiarni tam gdzie był boss goblinów, co jeszcze hmm, nie wiem, tak jakos zebralo sie:P

A wino zapomnienia, po za tym za oddanie 20 dusz Beliarowi masz +10hp, ale o tym pewnie wiesz  :D

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na co są winogrona ? Czy jest w grze przepis na wino "łzy szczęścia" ? 

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na co są winogrona ? Czy jest w grze przepis na wino "łzy szczęścia" ?
Kup przepisy od Constantina.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, proszę o pomoc z winem zapomnienia, byłem u constantino i u niego nie ma przepisu, podałby ktos kod na niego? Gdzie naucze sie mikstury siły?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam, proszę o pomoc z winem zapomnienia, byłem u constantino i u niego nie ma przepisu, podałby ktos kod na niego? Gdzie naucze sie mikstury siły?
Jest w 2 rozdziale-Przepisy Tom 2. Siła u Constantino,po tym jak umiesz już jakąś inną miksturę przyrządzić.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja idiota go zabilem, jeszcze w jakrendarze, musze poszukac kodu na niego albo przechodze grę od nowa.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A ja idiota go zabilem, jeszcze w jakrendarze, musze poszukac kodu na niego albo przechodze grę od nowa.
What the actual fuck,po jaką cholerę zabiłeś gościa,który w późniejszych rozdziałach ma różne pierdoły typu szczaw,goblinie jagody,poty na wytrzymałość itp,a ponadto uczy eliksiru siły -.-?

Jak się dostać do skarbca Ur-Thralla w mieście orków(Ur-Thrall i jego obstawa gryzą ziemię,ale nie widzę żadnego przełącznika w ich pobliżu)?
Przyzwoita taka postać w R2 na Rzeźniku?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Dobra postać. Jakich zaklęć się nauczyłeś?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Do skarbca dostajesz się fabularnie w r7 dlatego nie wybija się miasta orkow aż do końca gry

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra postać. Jakich zaklęć się nauczyłeś?
zniszczenia ożywieńca się uczył

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Dwie główne umiejętności rozwinięte na tak wysokim poziomie są trochę podejrzane. Niemniej za niedługo będę na podobnym etapie gry więc się zobaczy.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Maciuś
Tylko zniszczenia ożywieńca,bo wśród broni na zręczność nie ma żadnego obuchu na ożywieńców,a łuk tym bardziej nic im nie robi więc była to konieczność(są co prawda konsekrowane strzały,szkoda że na drodze do nich stoi setka zdechlaków). Co do dwóch głównych umiejętności-ponad 50 % PNów jakie miałem inwestowałem właśnie w te rzeczy(zabiłem wszystkich bossów oprócz tych w ŚŚ,Smoków,Ur-Groma i Ur-Hana,być może ostał się jeden albo dwa). Uczyłem się łuku i jednoręki bodajże do 49-54 %,a ponadto zebrałem WSZYSTKIE tabliczki łuku i jednoręki + Bitwa o Varrant i książki po 5 k na łuki i jednorękę. Do tego dochodzą bonusy z potworów-bodajże z 8 % łuków i 10 % jednoręki (coś podejrzanie szybko leci jednoręka ze Szponem z duszą Sen'yaka,albo po prostu te orki za szybko giną-3400 potworów ubitych).
@Tizgar
Nawet nie wiedziałem,że można się tam dostać fabularnie,w takim razie wczytuję save'a,bo jestem ciekaw dialogu z Ur-Thrallem.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
ale wy jesteście mega dziki jak kręcicie takie staty na rzeźniku w 2 rozdziale :-P :-)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ja bym to nazwa normalnym graniem z głowa i przygotowaniem nic więcej

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ale wy jesteście mega dziki jak kręcicie takie staty na rzeźniku w 2 rozdziale :-P :-)
normalnie zbiera się wszystko co jest możliwe do zebrania w grze oraz bonusy wszystkie jakie są możliwe, jedynie z kapliczek wyjebane na bonusy

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To jest tylkokoniecznie na ciężkich poziomach gry. Ludzie,  ktorzy. Chcą sobie pograć na białych poziomach, nie muszą gapic na stary wyjadaczy.  I tak w 1.3.1 posiadaj szpon beliara i tak nikt wam nie podskoczy

0 użytkowników
Do góry