Ile trzeba byłoby mieć dwóręcznej,wytrzymałości,many w 1 rodziale magiem ognia ?
Wytrzymałość starczy te 22 (6 tabliczek),dwuręka wystarczy do 24 %(ja miałem 7 % przez cały R1 i Jarek),a many to przed Jarkiem idzie wbić spokojnie do 200 (z kapeluszem,amuletem i pierścieniem).
Gdzie są te tabliczki, mam tylko 3 :( . Sprawdzełem w Ciekawostkach ale nie widziałem chyba jestem ślepy :( . Broń to kostur maga ognia a przed to pika WK ?
Nie sposób ich przegapić:
-w domu bandytów koło wieży Dextera
-obok Antramentora na ziemii
-za kratą w kanałach
-przy czarnym trollu
-u Magów Wody w takim wgłębieniu
-i chyba przy piramidach obok cieniostwora(nie jestem pewien)
Nie sa one problemem tylko strasznie wkurzaja gdy zatruwaja po ich zabiciu.
Yyy...
No po to właśnie jest ognista strzała żeby to gówno się spaliło zanim doleci.
Antramentor to ten boss golemów ?
Za kratami tam gdzie jest łuk Bospera ?
Trollowi ukradnę
.
1.Tak,2.Tak,3.Też mu to zawsze podkradam.
@Necro59 Nauka do 44,25 ze starych kamiennych tablic dla Vatrasa,pewnie koło 40 z tabliczek,poty z ciemnych grzybów jak i z ognistych korzeni,bonus za zabijanie potworów (od 500 many chyba leci + 3),+ 15 za czeladnika u Constantina,wszelkie drobne bonusy typu fajka,zielony nowicjusz,młot lou,10 z amuletu,50 z pierścienia z Inubisa.W dodatku jest bonus od Opiekunów po dołączeniu-100 many.Co do inta-uczyłem się wszystkich tańszych umiejętności i kręgów magii,kupowałem wszystkie książki do 1000 golda,przepisy i czytałem wszystkie pulpity + Inubis ma pierścień 15 inta,poty z głów polnych pełzaczy.Tak czy siak schrzaniłem sprawę,bo robiłem wina na hp zamiast tych na inta.W dodatku miałem sporo serc demonów(chyba ze 20),które można wymienić u Xardasa za manę.
Moja postać i tak powinna być dużo lepsza,niestety to był drugi raz jak grałem w Returna,w dodatku pierwszy na patchu 1.3. Kombinuj many jak najwięcej,bo zbroja od Opiekunów wymaga 800 many w 5 rozdziale(ja miałem może 700 i ze 280 inta). Pewnie dałbym radę dobić więcej,ale mag w 5 rozdziale jest nudny jak flaki z olejem kiedy kładzie grupę orków 1 hitem,dlatego przerzuciłem się na łucznika. Mimo wszystko służę pomocą.