Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1536168 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1536168

Odpowiedzi 4348

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Maciuś. 300 siły wbiłes na samych dodatkach ?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A co powiecie o mojej postaci? Rozdział IV początek, nie ruszone żadne questy z niego prócz opiekunów.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c59684dddae6d967.html

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://i.imgur.com/aK4SlXG.jpg?1
Rzeznik, do odwiedzenia- dolina cieni, cmentarzysko orkow, do wypicia 10 szpeszjal win. opiekunowie-statuetka boga ciemności Co dorobić ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A co powiecie o mojej postaci? Rozdział IV początek, nie ruszone żadne questy z niego prócz opiekunów.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c59684dddae6d967.html
Osobiście nie polecam takiej hybrydy.Zdecydowanie bardzo słabo z maną i intem,hp jest ok.Tu masz mojego nekrusa z samego początku R4,poziom Rzeźnik,przed dołączeniem do Opiekunów.(Tak czy siak postać trochę schrzaniona przez moją niewiedzę,m.in. robione wina zapomnienia zamiast tych na inta).

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ujdzie na Jarek? Mam Pancerz wodnego kręgu x 3, i dobry długi miecz (80 dmg, i 80 zasięg). Pn niewykorzystane, bo brakuje mi hajsu na naukę siły (mam 67, podbita do takiego poziomu amuletem i pasem). Zadania wszystkie zrobiłem, i już nie mam co robić w khorinis.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To jest dalej mało pancerz x5 musi być
Bron to przynajmniej nomad w 1h już nawet miecz blizny będzie lepszy niż dobry długi

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szulwik strasznie słabiutko, ja miałem ok. 100 zreki przed jarkiem dajac w zreke tylko do 24, i na 19 zreki dalem 5 pkt by oszczedzic pkt. Majac zreke robisz sobie pancerz z plyt pelzaczy i lajcik w jarku, a za krwawe puchary za questa w gildi zlodzieji dostajesz ringa +15 do zreki, jesli chodzi o sile to przed jarkiem mialem 101 cos takiego, wszystkie smocze korzenie zebralem i zrobilem z nich eliksiry dajac do sily tylko 44, zostalem czeladnikiem u harada dopiero jak wbilem 44 sily, ja gram na trudnym wiec nie wiem jak tam u Cb z przelicznikami jest

pokombinuj ze statkiem paladynow i na skradaniu sie przejdz pod poklad toz garniesz eliksir sily, smoczy korzen ma jeszcze boss goblinow niedaleko wilkow ktore trzeba zabic na farmie onara, ja za pierwszym razem jak wrocilem z gd to nie bylem w stanie zabic opiekuna i kilka razy gralem od nowa, teraz w miare to ogarniam

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik za słabo na Jarka, podciągnij się jak tylko możesz, inaczej marny Twój los.Jak nie umiesz czytać tabliczek to koniecznie się naucz, bo to zmienia wiele w postaci.Przede wszystkim zręczność i 1h, siłki też trochę się przyda.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kolejny on jest wojem zbędna mu zręczność przynajmniej na tym etapie gry

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tabliczki mam na poziomie 1, co do siły to już napisałem, że trochę hajsu mi brakuje (Pewnie dlatego że na miksturę na hp od lutero wydałem aż 3k :/). Na razie pobawię się trochę w Jarku, później powybijam te wszystkie orki, wargi, i inne silne stwory, a potem ubije kruka. Zresztą i tak w Khorinis nabiłem już prawie 24h gry, więc najwyższy czas było się gdzieś ruszyć :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tabliczki mam na poziomie 1, co do siły to już napisałem, że trochę hajsu mi brakuje (Pewnie dlatego że na miksturę na hp od lutero wydałem aż 3k :/). Na razie pobawię się trochę w Jarku, później powybijam te wszystkie orki, wargi, i inne silne stwory, a potem ubije kruka. Zresztą i tak w Khorinis nabiłem już prawie 24h gry, więc najwyższy czas było się gdzieś ruszyć :D
Hajsu ci brakuje? Jak to zrobiłeś :P? Jest tyle możliwości zarobku,że głowa mała-Halvor,trofea,gildia zabójców,kradzież kieszonkowa. Co do postaci to STRASZNIE mało hp,siła też kuleje,języki to podstawa,a w dodatku mały lvl jak na normalny poziom trudności,powinienieś mieć conajmniej 19. Kradzież kieszonkowa-po co ci ona przy 24 zręki? W samym Khorinis można zdobyć 5 eliksirów zręki,w dodatku z 11 jagód + bonus od Thorbena i Rengaru co z Hełmem na zrękę spokojnie da z 80-90. Tu podsyłam Ci moją postać sprzed wyruszenia do Jarku(idzie mi tam banalnie,wszystko kładę na 2-3 hity,może poza ożywieńcami i pełzaczami wojownikami).

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci.
#2371 2015-04-30, 07:09(Ostatnia zmiana: 2015-04-30, 08:54)
Ile trzeba byłoby mieć dwuręcznej, wytrzymałości, many w pierwszym rozdziale magiem ognia?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Maciuś jak wbiłeś tyle siły? ja 2 rozdział w gd mam 170, dawałem jak pamiętam chyba do 44

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ile trzeba byłoby mieć dwóręcznej,wytrzymałości,many w 1 rodziale magiem ognia ?
Wytrzymałość starczy te 22 (6 tabliczek),dwuręka wystarczy do 24 %(ja miałem 7 % przez cały R1 i Jarek),a many to przed Jarkiem idzie wbić spokojnie do 200 (z kapeluszem,amuletem i pierścieniem).

Mauler

Mauler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy graniu świątynnym strażnikiem opłaca się na początku gry władować te 30% do jednoręki a w późniejszych fazach gry dwuręke?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak tak poczytalem to wszyscy sie sraja przed wejsciem do Jarka. Tak naprawde to nie jest tam trudno. Jedyne wkurzajace rzeczy to blotne golemy i te pieprzone trutnie. Kruk pada w 3 sekundy z pewnym zwojem.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak tak poczytalem to wszyscy sie sraja przed wejsciem do Jarka. Tak naprawde to nie jest tam trudno. Jedyne wkurzajace rzeczy to blotne golemy i te pieprzone trutnie. Kruk pada w 3 sekundy z pewnym zwojem.
Trutnie problemem? Toć to leci na ognistą strzałę,30-35 zwojów wystarczy żeby wyrżnąć wszystkie.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie sa one problemem tylko strasznie wkurzaja gdy zatruwaja po ich zabiciu.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Ile trzeba byłoby mieć dwóręcznej,wytrzymałości,many w 1 rodziale magiem ognia ?
Wytrzymałość starczy te 22 (6 tabliczek),dwuręka wystarczy do 24 %(ja miałem 7 % przez cały R1 i Jarek),a many to przed Jarkiem idzie wbić spokojnie do 200 (z kapeluszem,amuletem i pierścieniem).

Gdzie są te tabliczki, mam tylko 3 :( . Sprawdzełem w Ciekawostkach ale nie widziałem chyba jestem ślepy :( . Broń to kostur maga ognia a przed to pika WK ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Gdzie są te tabliczki, mam tylko 3 :( . Sprawdzełem w Ciekawostkach ale nie widziałem chyba jestem ślepy :( . Broń to kostur maga ognia a przed to pika WK ?
Nie sposób ich przegapić:
-w domu bandytów koło wieży Dextera
-obok Antramentora na ziemii
-za kratą w kanałach
-przy czarnym trollu
-u Magów Wody w takim wgłębieniu
-i chyba przy piramidach obok cieniostwora(nie jestem pewien)

Nie sa one problemem tylko strasznie wkurzaja gdy zatruwaja po ich zabiciu.
Yyy...
No po to właśnie jest ognista strzała żeby to gówno się spaliło zanim doleci.

0 użytkowników
Do góry