Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1536860 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1536860

Odpowiedzi 4348

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Robienie czegokolwiek z kimś przynosi straty  i kare w postaci -50% expa
Co masz zrobic podskilowanei sie grajac w nk.
Pierw to nie wydawać pn w gówno
Skupić się wcześnie na biżuterii która w odpowiednim momencie, czyli w połowie r1 będzie bardzo pomocna no i nauczyć się walczyć aby mieć wyższy lvl i więcej PN

Ostatecznie przerzucic sie na innego moda i wrocic do returna z lepszym zapasem doswiadczenai i pomysłu :P
Owszem mogę ci rozpisać prosty rozwój wojo na R1 w sumie każdemu ju o tym mówiłem  i zawsze sprawdza się super ,ale pytanie chce się grac od nowa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wydałem PN w siłę i walkę 2H do 30%.,trochę zręki kilka punktów many do zwoju, a reszta poszła w ulepszaniu pancerzy, kucie mieczy, myślistwo i alchemia.

Post połączony: 2014-07-14, 20:51
Mam 2 pytania :

1. Czy tylko u Zurisa pojawiła się "Mikstura Siły"?
i
2.Jakie receptura ma do zaoferowania Sagita? (wszystko dotyczy 2R)

UP. Gra od nowa ? No nie wiem  : /  Raczej to odpada, ale co do mojej aktualnej postaci myślę ,że dam radę bo dla mnie ta postać nie jest zryta.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
nie dasz rady, 74 siły nie jesteś wstanie założyć pancerz z płytek pełzaczy do zdobycia w r1 z taka sile best miecz to 80 dmg za mala na wargi, zębacze nie mówiąc o brzytwach czy orkach bądź węzach błotnych a to jest w jarku wymieniać dalej ?
Wyjebane pn w błoto już widzę, 2h jak se poradzisz ze stamina to ok chociaż nigdy 2h na start nie jest dobre, to szczał w stopę

1. Nie znowu kurwa nie precyzyjne pytanie 
2. Związane z wytrzymałością

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie interesuje mnie pancerz z płytek pełzaczy i uważam że tak dobry pancerz w r1 przesada , mam swój pancerz wodnego kręgu x5  Rdzawy Hełm ,który udało mi się znaleźć daje mi dużo obrony a co do broni ? Nie muszę mieć wszystkiego na 5 hitów mam swoje sposoby na potworki no i używam magii do pomocy .

O co Ci chodzi z nie precyzyjnym pytaniem co? Mam ci to jeszcze bardziej wytłumaczyć ok : W 2 rozdziale pojawia się u kupca z Khorinis pewna mikstura , a mianowicie mikstura która na stałe dodaje nam 3 punkty siły, chciałbym się dowiedzieć czy ową miksturkę mogę jeszcze zakupić u innej osoby, jeśli tak to proszę powiedzieć u kogo.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ciekawe rzeczy mówisz, zważywszy ze nie można mieć w r1 zbroi wodnego kręgu na x5 gdyż wymaga ona 60 stali na doprowadzenie jej do x5 a tyle stali można mieć dopiero po wizycie w gd w samym r1 max to około 30

Owszem, ale dobrzy by było przebić się przez pancerz a potwory o które ja wspomniałem maja go  w statusie 150+ czyli tyle ile ty możesz im zadać maksimum, magia się wspiera zwoje ci się skończą i co dalej problem. bo nie masz magi na ten etap na który jest najbardziej potrzebna.

Twoja postać nie jest wstanie zabić wrogów których wymieniłem albo jest ale wymaga to wladaowania w nich więcej ciosów niż masz staminy

Dalej twoje pytanie nie jest jasne, sugeruje dalej kilka odpowiedz
Poprawne pytanie to w R2 u zurisa można kupić pota +3 do siła czy w ty samym r2 mogę kupić go od kogoś innego lub zdobyć w inny sposób
I wtedy jasno wiadomo o co chodzi

Na twoje pytanie to nie wiem czy chodzi o sam r2 czy interesuje cie opcja poza kupnem, poza tym pytanie sugeruje jakby ten pot był unikatowy, a ni jest.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ja ogólnie te stalowe pręty trzymałem żeby potem jakąś lepszą zbroję ulepszać a nie np. jakiś strój kowala a wg to mam 2R i u handlarzy pojawiła się mała dostawa stali .

Co do tych wrogów to zobaczymy.

Potka ta nie jest unikatowa, ale dla mnie ważna bo zanim napisałeś, że mam za mało siły sam zdałem sobie sprawę, że może być trudno dlatego rozglądam się za tymi miksturami. -_-

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Siłę potkami itp. ulepszaj dopiero po 120 pkt...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mikstury lepiej zostawić na potem, jak 5 siły będzię kosztowało np. 20pn

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ile razy ja to już mówiłem masz bazowe 90 siły jebiesz bonusy na chuj czekać do 120 i tak osiągniesz z palcem w dupie 500 siły
Do 120 to możną będzie czekać na rzeźniku w 1.3 to i owszem nie głupi plan.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy będzie patch 1.3 ?

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i będzie poprawione to "widzenie przez ściany" u npc (np podczas rabowania skrzynek)?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
UP i jeszcze zadanie "Do dna", gdzie nie można dostać się do skrzyni tego ziomka Rukhara , wszyscy zaczynają cie bić po tym jak spróbujesz ją otworzyć :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Niema czegoś takiego jak widzenie przez ściany ja pierdole poprawić buga który nie istnieje sry to nie możliwe :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tizgar wiesz przeciez o co im chodzi.
@Shermor nie ma buga. Wystarczy, żeby był wieczór a Rukhar wyszedł z gospody, a Orlan został uśpiony. Tylko ta dwójka reaguje na otwarcie skrzyni. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak otwierałem skrzynię tego lichwiarza, to chyba z 30 gier musiałem wczytać bo za każdym razem albo wstał on,jego żona albo ta babka co po drugiej stronie mieszka.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
I co w związku z tym? już tyle sposobów zostało opisanych jak to obejść ze naprawdę tu niema problemu.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Jak spróbujesz wziąć  paczkę z zielem (w magazynie portowym) to potem okazuje się ,że musisz grzywnę płacić  . Ja tak miałem w dzień, a w nocy da się to ominąć, ale mimo tego nie powinno tak być, ponieważ magazyn nie należy do strażników miejskich  , skoro pilnuje go jakiś podejrzany dupek, i po pobiciu ginie, a nie pada na ziemie.

Edit: Skoro ma wyjść patch to musi zostać to naprawione.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale co podaj co bo nic nie podałeś

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
opłaca mi się korzystać z bonusów na zreczność na początku gry

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
jeśli nie jesteś lucznikiem/kusznikiem to tak jak najbardziej

0 użytkowników
Do góry