@Gandalf
Bo wbiłem na 3 rozdział, chciałem naładować oko, a tutaj od razu po naładowaniu 4. No cóż. wyczyściłem prawie wszystko, teraz Khorinis kończę, dobiję tylko 100 many i bonusy, mam tam jakieś 250many z bonusów w eq, i mogę lecieć po Uriziela. A inta mam już ponad 150, polne pełzacze są w Jarku potem, to miksturkę jeszcze mi się udało zrobić

3 i 4 krąg co dało 10 inta. Tylko 3 krąg - 20 PN, 4 krąg - 30 PN także zbieraj punkciki

Rogi dla Bustera może oddać tylko najemnik? Bo nie wiem, czy nie trzeba było z nim pogadać w III rozdziale, a ja szybko przeskoczyłem na IV. Poza tym kasuję w IV rozdziale w Khorinis orków i jaszczuroczłeków. Bo gram magiem, a mam i jaja smoków w jaskiniach (obstawa jaszczuroczłeki) i pierścienie hersztów (obstawa orków). Np. w jaskini herszta koło Khorinis, już na wejściu stało 2 pułkowników i 2 jaszczuroczłeków, w jaskini 3 pułkowników, herszt i z 4 jaszczuroczłeków.
Ale resprawn też jest dobry, w jaskini co idzie się bramą koło Miki, schodzi po schodkach i idzie dalej, tam gdzie przed jaskinią w I rozdziale leży cieniostwór - teraz przed wejściem było kilka smoczych zębaczy, kilka wargów, dalej oddział orków, kilka goblinów wojowników, dalej jaszczuroludzie, za drzwiami 2 cieniostwory, a tam gdzie kretoszczury kiedyś znowu ork. Policzcie sobie ile expa za to jest