Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1316158 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1316158

Odpowiedzi 4348

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Oto moja postać, 2 rozdział, na razie wróciłem z Jarkendaru do Khorinis, żeby trochę tam wyczyścić.
Do ilu pakować w siłę, 1h i kuszę za PN, a kiedy już tylko tabliczki, księgi itp? Nie noszę żadnych pierścieni do atrybutów poza tym Morgana(10% 1h). Opłaca się w ogóle dawać w hp i wytrzymałość? Na razie jedyna trudność, jaką spotkałem to ogniste demony, szkoda mi na nie zwojów bo kolega mówił że przydają się na Kruka. I czy to prawda że na niego nie działa bryła lodu, sen itp? Tzn. że nie można rzucać tych czarów w tej komnacie z nim?

Na wszystkich demonów w Jarku wystarczą 2 zwoje ;p Jeden demon jest w jaskini, a reszta w posiadłości budowniczych (tam są chyba 3 demony) więc są tylko 2 miejsca z nimi. Najlepsze na ognistych demonów jest przywołanie błotniaka. My odciągamy go mieczem, a golem  zabija go.
Nie prościej mieczem?
Bez wydawania PN obecnie mam ok 1800 HP i 100 wytrzymałości i mnustwo składników na kolejne bonusy, tylko co z tego skoro max wytrzymałość to 100...

No wiesz...? Ja też mam i się nie chwalę ;)
1800hp? Grubo :) Dobry jesteś. Ile zrobiłeś winek?

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Dokładnie Ci nie powiem ale myślę ze nie wiecej niz 5,brakuje mi 1 winogrona do nastepnego wina

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wbiłem na kodach do Kruka i sprawdziłem, nie da się rzucić na niego bryły lodu (łeee), więc muszę na niego zostawić parę zwojów. A co do demonów to jakie 2 zwoje na nie zużyję? Gromy 2, bo bija po 600 a demon ma 700 hp, o gejzerach czy wodnych pięściach to już nie mówię. Przywołanie błotniaka, rozumiem że chodzi o błotnego golema? Ja go rozwalam be problemu, więc pewnie demon jeszcze szybciej. Chociaż zobaczymy, właśnie sprzedałem wszystko u Halvora za 11k, więc kasa na zwoje jest, tylko nikt ich nie ma na sprzedaż, bo co lepsze już wykupiłem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A czym ty grasz wojem i masz problem z nimi boze to już serio niema pytań
Kruka walniesz wirem i po problemie sam wir jest w kopalni tam gdzie pełzacze klepiemy
Zreszta uzyles kodów licz sie ze w dalszej grze bedziesz mial błedy ktore moga ci uniemożliwić ukończenie gry

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Teoretycznie jest sposób na zamrożenie Kruka. Przywołujesz jakąś kreaturę i:
1. tak naprowadzasz, by celować w kreaturę ale by na linii strzału bryły lodu był Kruk.
2. używasz lodowej fali na przyzwanej kreaturze, Kruka też powinno zamrozić.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wbiłem na kodach do Kruka i sprawdziłem, nie da się rzucić na niego bryły lodu (łeee), więc muszę na niego zostawić parę zwojów. A co do demonów to jakie 2 zwoje na nie zużyję? Gromy 2, bo bija po 600 a demon ma 700 hp, o gejzerach czy wodnych pięściach to już nie mówię. Przywołanie błotniaka, rozumiem że chodzi o błotnego golema? Ja go rozwalam be problemu, więc pewnie demon jeszcze szybciej. Chociaż zobaczymy, właśnie sprzedałem wszystko u Halvora za 11k, więc kasa na zwoje jest, tylko nikt ich nie ma na sprzedaż, bo co lepsze już wykupiłem.

nie czytasz uważnie... pisałem, ze ty masz bić demona i odciągać go. Błotniak potrafi "strzelać czarami", które szybko ubijają ognistego demona tylko żeby golem mógł strzelać demon nie może stać blisko niego. Poza tym wcale ten demon tak szybko nie ubije błotniaka, bo na błotniaka ogień bardzo słabo działa z tego co pamiętam.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Do kilku użytkowników wyżej. Czy ja pisałem ze w hp ma ładować punkty nauki -.- ? Pakować, znaczy zwiększać. Nie powiedziałem jak. Co do zdania "jak nie wiesz do nie pisz", użytkowniku, który to napisałeś wiesz mi, że wiem więcej od ciebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Przemek, następnym razem wyrażaj się precyzyjnie, to nie dojdzie do nieporozumień :P
Gandalf jeżeli to winogrono istnieje to ja je znajdę :P

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Do kilku użytkowników wyżej. Czy ja pisałem ze w hp ma ładować punkty nauki -.- ? Pakować, znaczy zwiększać. Nie powiedziałem jak. Co do zdania "jak nie wiesz do nie pisz", użytkowniku, który to napisałeś wiesz mi, że wiem więcej od ciebie.
Napisał to Thompson i on dużo wie!!!
Natomiast nie wiem ile ty wiesz bo się nie udzielasz!!!
Darujcie sobie te teksty.
-Jestem głupi
-Ja jestem głupszy
-A nie bo ja

A co do wypowiedzi mateusza o winkach to nie znjadziesz 1 winogrona ;)
Smutne co nie...?

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gandalf twoje zdania są jak sformułowane jak przez dziecko(nie stwierdziłem,że nim jesteś).  Na co ci trzy wykrzykniki ? Skoro nie wiesz ile ja wiem to po co się wtrącasz ? Myślisz, że jeśli ktoś odpowiada na czyjeś pytania dobrze to znaczy, ze dużo wie ? Co do thompsona, żeby nie było nie powiedziałem, że nie wie dużo.

I skończmy tą dyskusje, która odbiega od tematu.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Oczywiście, że ten co pytał miał na myśli zwiększanie HP oraz wytrzymałości za PN, a ty po prostu odpisałeś "tak, powinieneś". Następnym razem napisz, żeby nie dawał PN w HP i wytrzymałość, to nie będziesz się potem głupio tłumaczył, że "nie to miałem na myśli". :)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, czasem jak pisze nie zastanawiam się,  czy inni zrozumieją :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@przemek sledze wasze rozmowy i dochodze do wniosku ze tylko ty nikogo nie rozumiesz 

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat to ja byłem niezrozumiany, przez zbyt ogólne zdanie, nie inni sherlocku. Chcesz coś to napisz mi na pw i nie rób offtopu.

Rutcor

Rutcor

Użytkownicy
Pan Cienia
posty49
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pan Cienia
Jak ogarnąć tą wytrzymałość bo jak ubiję jednego smoczego zębacza to już jej nie mam i hp ubywa a jak trafie na grupę orków to muszę uciekać ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Potki sobie na wytrzymałość zrób.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Naucz się robić mikstury z Trolesów, i serc troli, jestem magiem i mam z 80 jej
:D.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Rutcor

Rutcor

Użytkownicy
Pan Cienia
posty49
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pan Cienia
Wytrzymałości mam ze 100 a u kogo jest ta recepta na mikstrurę odnawiającą wytrzymałość z serafisów ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czekaaj bo nie łapię ;)
Masz 100 wytrzymałości czyli maks ;) i ty po walce z jednym smoczym zebaczem już nie masz wytrzymałości?
Tak sie da?
Daj screena postaci (wcisnij b i wtedy go rób )

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Oczywiście ze tak się da wystarczy nie znać mechaniki i walić na ślepo to się wypalisz ze staminy w czym problem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry