Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4025220 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4025220

Odpowiedzi 14149

Masta

Masta

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, powtórzę swoje wcześniejsze pytanie, bo odpowiedzi nie dostałem, oraz zadam nowe. Czy mogę wejść na przysłowiowym nielegalu do GD i do Asgan w R1? Chciałbym ogarnąć fort i parę broni z GD, bez konieczności utraty misji z Płomieniem Eligora. Zbuguję sobie grę, czy niekoniecznie?
Kolejna sprawa, gdyby ktoś wypisał składniki do ulepszania zbrojek najemników i łowców, byłbym bardzo wdzięczny.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ale kto to ma wiedzieć czy zbugujesz czy nie, skoro zapewne nikt tego nie zrobił, bo w sumie po co?

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, próbowałem wejść do Azgan, nie da się oszukując (skurczybyki przewidziały nawet próby wchodzenia pod mapę), do GD się da bez kodów i bugów wleźć), jednakowoż zrezygnuję, masz rację Dzerald, lepiej robić jak Bozia przykazała (po kolei). A składniki do zbrojek, ktoś coś wie?

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki jest następny quest w Gildii Kupców po Asystencie? i od kogo?
Nie mam juz żadnych kwestii dialogowych z Lutero.

Iselor008

Iselor008

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 4 rozdziale masz zadania z Sarą, o ile ją zapuszkowałeś.

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie jej odpuściłem, zawsze ją zamykałem, ale teraz nie.
Więc, co teraz?
Bardziej chodzi mi, żeby jak najszybciej dojść do zadania z klasztorem i zdobyć tą księgę, która jest potrzebna do zadania z Opiekunami.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Co trzeba zrobić by móc zakupić lepszy pancerz strażnika swiątynnego ?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Pancerze dostajesz zależnie od rozdziału.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Dlaczego w 3 rozdziale nie mogę się modlić do innosa?
2. Czy w 3 rozdziale strażnik swiatynny dostaje nową rune?
3. Czy opłacalna jest nauka regeneracji życia od vatrasa?

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Więc, co teraz?
Bardziej chodzi mi, żeby jak najszybciej dojść do zadania z klasztorem i zdobyć tą księgę, która jest potrzebna do zadania z Opiekunami.

Wie ktoś? :D

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ale zadanie z klasztorem można dostać nawet w R1, więc nie rozumiem o co chodzi w Twoim pytaniu.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Więc, co teraz?

Wie ktoś? :D

Zadanie z Sara miałem dużo później po klasztorze.

Post połączony: 2018-03-31, 21:07
1. Dlaczego w 3 rozdziale nie mogę się modlić do innosa?
2. Czy w 3 rozdziale strażnik swiatynny dostaje nową rune?
3. Czy opłacalna jest nauka regeneracji życia od vatrasa?

1. Być może kapliczki są zbeszczeszczone przez poszukiwaczy o czym mówi mag Ulthar (koło Pyrokara)

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może trochę dziwne pytanie, ale jestem naprawdę słaby w returna, ale chciałbym wiedzieć:
a) czy po uratowaniu Gritty, jeśli nie mam otwierania zamków Thorben da mi zręczność, czy darmowe otwieranie? (pytam, bo ewentualne zaoszczędzenie 10 PN byłoby mi na rękę)
b) czy zadanie Gallahada można wykonać w 2 rozdziale? (wiąże się to z pytaniem a, bo bez otwierania zamków w R1 nie zrobię tego questa)
c) czy w wersji 1.3.1 istnieją kody na mikstury włączające/ wyłączające pułapki i ograniczenie snu? Chciałbym pograć na rzeźniku albo superhardzie bez zamieniania się w żywą pochodnię

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Nie, Torben nauczy Ciebie otwierania po dostarczeniu mu Księgi Rachunkowej Lemara. Co do darmowej zręczności, nie pamiętam już tego.
2. Szczerze, nie pamiętam
3. Wiem że takie mikstury ma Constantino ale w 1.3.2, nie wiem czy w 1.3.1 też je ma.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaczynam grę wojownikiem na patchu 1.3.2 oczywiście Rzeźnik ( przeszedłem już ten patch nekromantą na tym samym poziomie trudności ale było to dość przyjemne zadnie i zrobiłem to jakoś rok temu ) Chodzi mi o to czy mógł by ktoś napisać jaki typ broni jest bardziej optymalny do przejścia gry (jednoręczne czy dwuręczne), na tym patchu na tym poziomie trudności ? Oraz która gildia była by najbardziej optymalna dla wojownika ? (zastanawiam się nad paladynem lub łowcą smoków, chyba że ktoś poleci obóz świrów z sekty i poda dobry argument )

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Nie, Torben nauczy Ciebie otwierania po dostarczeniu mu Księgi Rachunkowej Lemara. Co do darmowej zręczności, nie pamiętam już tego.
2. Szczerze, nie pamiętam
3. Wiem że takie mikstury ma Constantino ale w 1.3.2, nie wiem czy w 1.3.1 też je ma.
Gdyby pojawiały się w ekwipunku Constantina w 1.3.1 to nie zadawałbym tego pytania. A co do Thorbena, to po oddaniu mu księgi daje MOŻLIWOŚĆ nauki za 1000 golda i 10 pn. Ja pytam, czy po uratowaniu Gritty wrzuciłby mi otwieranie z automatu, jeżeli jeszcze tego nie umiem, bo jak powiedziałem wcześniej, byłaby to ogromna oszczędność.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdyby pojawiały się w ekwipunku Constantina w 1.3.1 to nie zadawałbym tego pytania. A co do Thorbena, to po oddaniu mu księgi daje MOŻLIWOŚĆ nauki za 1000 golda i 10 pn. Ja pytam, czy po uratowaniu Gritty wrzuciłby mi otwieranie z automatu, jeżeli jeszcze tego nie umiem, bo jak powiedziałem wcześniej, byłaby to ogromna oszczędność.
Nie, Thorben nie da Ci za "darmo" umiejętności otwierania zamków, da on tylko zręczność i to jest nagrodą za to zadanie. To jest umiejętność której musisz się nauczyć za PN. tak btw polecam się jej nauczyć na samym początku w gildii złodziei ponieważ daje ogromne bonifikaty już od startu ( z czego 99% graczy returninga zdaje sobie sprawę :P )
A co do mikstur wyłączających ograniczenia snu i zniesieniu pułapek to wprowadził je dopiero Thompson w patchu 1.3.2 :P

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Godlo łatwiej ma zdecydowanie wojownik pod 2H. Gildia czy paladyn czy łowca to bez znaczenia, byle nie strażnik świątynny, bo nie ma hełmu do siły.

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chłopaki gdzie jest torlof i benet po przypłynięciu do khorinis z isdorath nie ma go na farmie onara.
Kto jeszcze uczy siły powyżej 300?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry