Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4105165 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4105165

Odpowiedzi 14149

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś jak to jest z modlitwami u Innosa? Mogę 10 razy w ciągu rozdziału dostać bonus? Jeśli tak, to czy metodą load/save mogę to zrobić składając po 100 golda, czy muszę po 500?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Możesz też za 100, tylko wtedy musisz mieć strasznie dużo karmy.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jo, trzeba mieć pierw sporo karmy, chyba najlepiej to robić przy 100karmy innosa.

po prostu ofiara za 100 daje mniejszą szanse powodzenia od tej za 500.

Angaru

Angaru

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego u mnie Constantino nie ma tych całych ksiąg na wino dające +50 hp? 2 rozdział patch 1.4.1

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może go wcześniej pobiłeś?

Angaru

Angaru

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może go wcześniej pobiłeś?

Tak pobiłem go, a potem użyłem zaklęcia zapomnienia. Czy to serio przez coś takiego? ;-; Da się jakoś inaczej ten przepis zdobyć? W ostateczności poproszę o kodziki na te 2 tomy

Dobra postanowiłem kodem sobie ten przepis na wino zapomnienia ogarnąć, jeśli gra się spierdzieli to trudno i tak wystarczająco poirytował mnie fakt, że zmniejszenie potwora nie działa na trolle #good_job ruscy
Jeśli komuś będzie potrzebny kod na przepis na wino zapomnienia to:  itwr_book_02_04.3DS

Ex0

Ex0

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją "Magiczny eliksir". W poradniku jest napisane, że potrzebne rzeczy posiada Lutero tylko, że u mnie nie posiada nic (mam na myśli serce golema i język ognistego jaszczura).

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam problem z misją "Magiczny eliksir". W poradniku jest napisane, że potrzebne rzeczy posiada Lutero tylko, że u mnie nie posiada nic (mam na myśli serce golema i język ognistego jaszczura).

No skoro ich nie ma, to musisz zdobyć te fanty z tych stworków, nie ma innej opcji, chyba że sprzedałeś te ity jakiemuś handlarzowi, wtedy odkup.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No ale z czym problem? XD
Asortyment kupców się zmienia co rozdział, więc może jeszcze po prostu tego nie ma, a te przedmioty można znaleźć w inny sposób. Wyciągania serc opłaca się nauczyć i samemu zdobyć, a język ognistego jaszczura ma też Gorax albo można go znaleźć w skrzyni na plaży w Forcie Azgan.

Kobra

Kobra

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem jestem MO i mam 5 rozdziałi chcę zdobyć Morę Ulartu. Mam już Triramar ale nie ma Xardasa a modlitwy nic nie dają( amulet nie jest składany w ofierze)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To już dupa. Musisz pogadać z Xardasem, zanim złożysz ofiarę. Możesz go co najwyżej przyzwać kodem:
Spoiler
Insert none_100_xardas

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bansu

Bansu

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakieś ogólne porady co pakować na początku? Wersja 1.3.1, podchodzę już któryś raz do Returninga, zawsze sesję kończyłem po kilkudziesięciu godzinach z powodu braku czasu czy pominięciu kilku rzeczy.

Crowley

Crowley

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam problem z zadaniem od Galhallada , zebrałem dla niego 3 listy(Gerbrandt Lutero i Salandril) mam problem z listem od Fernando ponieważ wykonałem już zadanie ze znalazieniem dostawcą broni dla bandytów , czy jest możliwość żebym zdobył ten list , a w ostateczności jest na to jakiś kod ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Niestety spieprzyłeś sprawę, pomóc może tylko new game.

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można się nauczyć szóstego kręgu jako mag ognia? Dopiero na Irdorath?

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć ustronne miejsce dla zabójców z zadania ustronne miejsce?

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Czy po wykonaniu wątku ze Świątynią Śniącego i zadania z miksturą dla Salandrila mogę zabić Hosh-paka czy Ur-shak jeszcze mi się do czegoś przyda?
2. Czytałem, że mikstura salandrila (z pomyj) daje różne bonusy, i tutaj nasuwa się moje pytanie czy max co z niej wyciągnę to 3 sily i hp czy można więcej?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1 Ja tam go zabiłem i nic złego się nie stało.

2. Mikstura z pomyj zawsze daje to samo.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Wie ktoś gdzie są klucze do 2 skrzyń w Wolnej Kopalni i do skrzyni w legowisku lodowego smoka?
2. Czy Pancerz Runiczny, którego uczymy się kuć po zostaniu Haradrimem jest pod siłę?

damian3500

damian3500

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam wie ktoś może jak wyrabiać strzały? Mam wyuczone wyrabianie strzał skladniki raczej też (stalowy pręt,szczypce,groty do strzał) i ciągle pisze mi iż brakuje mi sładników

0 użytkowników
Do góry