Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4025225 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4025225

Odpowiedzi 14149

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy, jak mam podbic karme u innosa, aktualnie mam +36. Z poczatku za duzo kradlem bo nie wiedzialem, ze sie przyda dla nekromanty, teraz gdy modle sie za darmo albo nawet za 200zł to mam - "Innos cie nie słyszy", musze modlic sie za 500zł - wtedy dziala, ale to strasznie dużo kasy. Dlaczego Innos mnie nie slyszy? dlatego ze jestem nekro?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No sam sobie odpowiedziałeś na pytanie tak właściwie :D Ale i tak na co Ci więcej karmy, jeśli dobrze kojarzę, to jest potrzebna tylko do zadania u Kupców jednego, a wystarczy ją mieć po prostu na + żeby to przepchnąć dalej.

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gomez, musze mieć + u beliara i innosa. Gorzej właśnie, ze kradłem i zmniejszyło mi karme u Innosa a nie podniosło u Beliara. Teraz co bym nie robił to jak u jednego mam + to u drugiego minus :P W każdym razie dzięki za odpowiedz, w takim razie skoro jestem nekro spróbuje podbić przy kapliczce beliara (tego jeszcze nie probowalem), a jak nie to pozostanie mi farmienie rudy ;/

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ale chyba nie musisz mieć karmy na + u obu w tym samym momencie. Najpierw robisz questa u Gomeza tego co trzeba mieć karmę u Innosa na +, a dopiero potem wbijasz karmę u Beliara. Karmę u Beliara bardzo łatwo nabić na wyspie Etlu wybijając paladynów.

JNG

JNG

Użytkownicy
posty48
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
garry, od kiedy 1.2 nie jest patchem?

Źle to napisałem, wybacz.

Po prostu to tak stara wersja że nie wiedziałem że ktoś na tym starociu gra jeszcze.
W sumie prawda, sam się bardzo dawno przesiadłem na 1.3.1, a 1.2 odszedł w niepamięć.

lordchris

lordchris

Użytkownicy
posty9
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy ktos zna jakas taktyke na pokonanie Inubisa? Gram na 1.3.1 hard:
Najemnik 27lvl, 3ci rozdzial,
180 sily, 60% 1h Nocny Lowca,
1000 HP i zbroja Kruka.
Chcialem zdobyc Srebrny Nordmarski miecz zeby miec jakie kolwiek szanse z nieumarlymi.
Ale Inubis ma 10k hp, 670 def i nie da sie go atakowac czarem zniszczenia ozywienca. Zamrozilem go pare razy magiczna kusza, ale mieczem nie zebralem mu 1% przez 10 min.
Wyprowadzilem go na farme Onara, jak sie wszyscy na niego rzucili, to nie moze sie ruszyc, ani zaatakowac. Zostawilem gre na godzine zeby go tak tlukli i nic mu zycia nie ubylo.
Jest jakas szansa zeby go zabic, czy do tego jest potrzebny Srebrny Nordmarski miecz, ktory z niego dropi :(

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem.
Aktualnie robię questa Orkowie w Dolinie i zabiłem 4 szamanów i tego przywódce, poszedłem donieść do Saturasa i go nie ma ;/
Czy jest więcej tych mini-bossów do zabicia?
Jak jest to mógłby mi ktoś zrobić mapkę/opisać gdzie one się znajdują, z góry dziękuję :)
A co do Saturasa, to ma tak być?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem.
Aktualnie robię questa Orkowie w Dolinie i zabiłem 4 szamanów i tego przywódce, poszedłem donieść do Saturasa i go nie ma ;/
Czy jest więcej tych mini-bossów do zabicia?
Jak jest to mógłby mi ktoś zrobić mapkę/opisać gdzie one się znajdują, z góry dziękuję :)
A co do Saturasa, to ma tak być?

Saturas jak dobrze pamietam może być u smoka, a orkowych przywodcow jest 6 ( 4 w poszczególnych domach i 2 w swiatyni Adanosa)

Post połączony: 2018-03-26, 01:42
Czy ktos zna jakas taktyke na pokonanie Inubisa? Gram na 1.3.1 hard:
Najemnik 27lvl, 3ci rozdzial,
180 sily, 60% 1h Nocny Lowca,
1000 HP i zbroja Kruka.
Chcialem zdobyc Srebrny Nordmarski miecz zeby miec jakie kolwiek szanse z nieumarlymi.
Ale Inubis ma 10k hp, 670 def i nie da sie go atakowac czarem zniszczenia ozywienca. Zamrozilem go pare razy magiczna kusza, ale mieczem nie zebralem mu 1% przez 10 min.
Wyprowadzilem go na farme Onara, jak sie wszyscy na niego rzucili, to nie moze sie ruszyc, ani zaatakowac. Zostawilem gre na godzine zeby go tak tlukli i nic mu zycia nie ubylo.
Jest jakas szansa zeby go zabic, czy do tego jest potrzebny Srebrny Nordmarski miecz, ktory z niego dropi :(

Możesz spróbować zdobyć dwureczniaka na nieumarlych w GD w wieży mgieł u Kreola w skrzyni i nim probowac zabic Inubisa. Ja Inubisa zabiłem dopiero swietym poslancem

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@lordchris postać ulepszyć, bo 180 siły to malutko w tym rozdziale.

lordchris

lordchris

Użytkownicy
posty9
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość zdobycia księgi nauki języka demonów od Kreol'a na wersji 1.3.1? Zabiłem go ale nic z niego nie wypada.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, od 6 lat tego już w tym modzie nie ma!

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Utknąłem.
Wróciłem z GD, zaczął się rozdział 5.  Poszedłem do hagena, ten tylko stoi gotowy do wymarszu i mów, że czeka na żywnośc i zaopatrzenie.
Pyrokar nie ma kwestii z księgą, nie mogę wejsć do biblioteczki tajnej. co dalej robic z kim gadać, z questów ważniejszych to mam tylko pan smoków i opiekunowie. 

ps. Do czego jest obóz z członkami bractwa koło obozu myśliwych. Nie mam tam z nikim żadnej kwestii dialogowej a to już 5 rozdział, do czego oni są potrzebni.?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A odebrałeś list od Lestera? Grałeś w G2?

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie nie grałem, wróciłem do gothica po paru latach i nic nie pamiętam.
tak przed wieżą xardasa lester stał, list przeczytałem. 
Pyrokar miał tylko dwie kwestie:
1. Wszystkie smoki nie żyją
2. Cos tam o dwoże irdorath opowiadał. Były światynie i upadły i tyle.

Mam od niego odebrać ksiege ale żadnej kwestii dilogowej nie ma co robić?

Hagen czeka na żywnośc i zaopatrzenie.
Quest z onarem z zaopatrzeniem wykonałem ok.

A w górniczej dolinie czekaja na hagena.

i tak w kółko co robić?

Post połączony: 2018-03-27, 12:22
Na filmikach z you tuba widac, że khorinis jest atakowane przez orki u mnie niec takiego nie ma.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
*orków

I atakują w VII. rozdziale, książka jest w podziemnej bibliotece....

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok . wlazłem tam bijąc łysego. Dziwne, że pyrokar nie chciał mnie tam wpuścić, księge mam , teraz szukam załogi.

Masta

Masta

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam problem
Jestem w 2 rozdziale i chciałem nauczyć sie kręgów magii u Galahada. Uczy mnie do 2 kręgu a potem mówi że jeszcze nie czas i żebym wrócił później. Kiedy nauczy mnie 3 kręgu, albo co muszę zrobić żeby mnie go nauczył?
Jestem najemnikiem 19 lvl, 2 rozdział, 42 int.
Gram w rebalance 2.1 z patchem 1.3.2.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
w 1.3.2 chyba zostało to zmienione

Masta

Masta

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na pewno zostało zmienione tylko czy ktoś orientuje się jak to zostało zmienione i co zrobic żeby mnie tego nauczył?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Wszystko jak w G2 - trzeciego kręgu nauczysz się w 3 rozdziale po prostu.

0 użytkowników
Do góry