Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402508 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402508

Odpowiedzi 14149

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema wszystkim, czy Hiver Edition może współgrać z The Returning?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Dzerald
Na cmentarzysku orków tam gdzie w G1 jedna część notatki jest miecz przeklętych, 195 dmga 1H. I w skarbie ognistego smoka był jakiś niezły, ale 200 to chyba nie ma.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Wonsz
Mam oba, i oba mają po 190 obrażeń :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Może jest coś w SŚ, ale wiadomo jak z dostępem. Mam ten sam problem, ale z 2H. Nic lepszego niż smocza zguba nie idzie znaleźć.

Sesiek39

Sesiek39

Użytkownicy
posty7
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Sesiek39 Nie możesz się nauczyć przekuwania średniej zbroi, bo jej nie masz. Trzeba dać Janowi 20 smoczych łusek żeby ją dla ciebie wykuł.

Dzięki za pomoc :)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, mam pytanie. Gram na patchu 1.3.1. Jestem w I rozdziale. Właśnie udało mi się zabić Rudara. Niestety z tego co wyczytalem, to kolejny quest związany z atakiem na bandę Hansa, w tej wersji moda, jest dopiero dostępny w V rozdziale (podobno). I tu pada moje pytanie. Według mnie zdobyłem ich szacunek, a zwykłego pancerza zabójcy nadal nie moge kupić/dostać itp. od Asmala. Czy naprawdę ktos wpadł na tak kretyński pomysł, żeby oferować zwykły pancerz zabójcy, w tym samym momencie, w którym dostaniemy mistrzowski pancerz zabójcy po zabójstwie mistrza gildii? Na co taki pancerzyk mi się przyda w V rozdziale? WTF? Ja go potrzebuję teraz ;/

Mam nadzieję, że się mylę i proszę mnie poprawić ; )

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
 N ie da się go zdobyć wcześniej. Zwykły pancerz zabójcy jest do dupy, daje bardzo małą ochronę, praktycznie to samo co skórzany pancerz. A pancerz mistrza zabójców z 5 rozdziału wymaga 450 albo 500 zręczności. Chwila roboty na zbieranie bonusów i wpada zbroja pełzacza albo wodnego kręgu +5, ze 3 czy 4 razy lepsza od zabójców.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanko coś się spierniczyło z językiem gry: menu, dubbing itd mam po polsku, ale jak chce ustawić coś w sterowaniu (zresetowało mi się) mam niemiecką klawiaturę, tak samo jest w konsoli. Wcześniej było wszystko dobrze. Jak to naprawić?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
To chyba problem do wątku technicznego a nie do zadań i rozgrywki :P

Ale może zainstaluj systempacka?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W sumie zaliczył bym to do rozgrywki ^^

Poza tym wcześniej było dobrze (chyba do momentu włączenia slash&crafta nie jestem pewny).

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zainstalowałeś SystemPacka i inne wspomagacze czy nie?
Jak nie, to nie masz co liczyć na naszą pomoc.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale to od czegoś się musiało zmieni, a że wcześniej było dobrze to znaczy, że mam zainstalowanego (chyba). Instalowałem wszystko co była w poradniku na forum.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Poszedłem do bandytów Dextera, zabiłem sam wszystkich wraz z Dexterem i nie pojawił mi się Greg. Wiem, ze pojawia sie po dialogu z Dexterem, ale pytanie, czy to mi nie popsuje później wątku z piratami w Jarkendarze czy coś takiego. Greg stoi obok farmy Onara na drodze i nic mu nie moge powiedzieć. Nie chciałem pomocy Grega, bo exp. :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie pojawia się jak powiesz mu o Dexterze zanim dasz mu te skarby. U mnie zawsze to samo. Niczego to nie popsuje.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Tak dla ścisłości, i bardzo dobrze że greg nie pojawia się koło dextera, bo to stary złodziej expa :]

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W którym rozdziale Tarrok pojawia się w GD? Patch 1.3.1

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
W r2, najpierw musisz iść do świątyni śniącego i uzyskać wpis o dziwnych rzeczach, które się tam dzieją, potem do Xardasa, potem do Ur-shaka i wtedy Tarrok się pojawia niedaleko chaty Cavalorna.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A wątek Świątyni Sniacego mozna zrobic w 2r?

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czołem przyjaciele!
Mam takie pytanie dotyczące Returninga 1.3.1 Rebalance 2.1, otóż widziałem na gameplay'u na youtube że pewnien gość posiadał regeneracje many. Chciałbym zapytać jak zdobyć ową regeneracje / od kogo się nauczyć i kiedy?

0 użytkowników
Do góry