Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4396450 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4396450

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Strażnik świątynny nie ma miecza z rudy. Tylko najemnik/łowca mogą sobie zrobić. Ewentualnie w 7 rozdziale miecz z czarnej rudy, albo miecz z rudy dla najemników Lee.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 problem taki, że jak dozbieram resztę bonusów co mi zostało to wyjdzie mi około 200 siły, też myślę czy już przy 190 siły nie iść do R3, bo wtedy to co mam do dozbierania stanie się łatwiejsze do zdobycia, a największy problem teraz jest w tym, że nie ma chyba żadnej broni dostępnej w R2, która jest lepsza niż moja :/ Cieniostwory i wargi składam bez problemów jakichkolwiek, smoczy zębacz dalej nie do tknięcia, a w r3 chyba tylko poszukiwacze się pojawiają z czegoś co może stanowić jakiekolwiek zagrożenie :D

Ja robiłem tak, od R2 używałem smoczej zguby 230dmg, potem w r3 używałem miecza od harda 260dmg za 2000golda, a potem z zadania dla opiekunów mieczyk zakonu 300dmg.

Smoczy zębacz osiągalny jest od minimum 290siły i jakiejś broni 260, a komfortowo od 300siły i 300dmg na broni.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@garry18 no tylko ja wojownik pod 1h broń, nic lepszego niż Gniew Demona 215 dmg nie ma na r2 chyba, a go nie dam rady wyciągnąć jeszcze, więc latam z mieczykiem 190 dmg :/

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy wybicie paladynów na Etlu ma jakieś późniejsze konsekwencje nie licząc karmy u Beliara i zadania Antyki? 

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy regeneracja many od Vatrasa i eliksir niekończącej się many za 5k (chyba od Sagitty) to to samo na 1.3.2? bo na rzeźniku jednak 20 pn by się przydało ;)

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś jakiś dobry sposób na pokonanie krwawych ogarów grając magiem? (Próbowałem magię ognia i wody i nic nie działa)
I jak pokonać ducha krwawego ogara?

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Duch krwawego ogara cholernie mocna bestia. Spróbuj może pięść wichru (tylko że tego mało jest). Ja na krwawe szedłem z piratami. a co do mojego problemu to pic na wode fotomontaż. 5k wydajemy za coś, co jednorazowo powoduje nam dwukrotną ilość swojej many (jednorazowo - jedna butelka eliksiru, można stworzyć wiele) a dla potomnych ma ją Isgaroth a nie Sagitta.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zna ktoś jakiś dobry sposób na pokonanie krwawych ogarów grając magiem? (Próbowałem magię ognia i wody i nic nie działa)
I jak pokonać ducha krwawego ogara?

jeśli patch 1.3.2 to bez problemu zabijesz go zmianą w ognistego jaszczura :)

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, czy zabicie paladynów na wyspie Ełtu niesie ze sobą jakieś konsekwencje nie licząc karmy?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, czy zabicie paladynów na wyspie Ełtu niesie ze sobą jakieś konsekwencje nie licząc karmy?

Nołp.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki, jeszcze mam pytanie, kiedy pojawia się Ur-Thrall? Mam 2 rozdział, wchodzę do miasta orków i orkowie są, ale Ur-Thralla niestety nie ma.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jest. Idź w górę.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Kurde na 1.3.2 pierwszy problem napotkany - dolina cieni. Jaszczuroczłeków defa już przebijam, ale ledwo, wciąż brakuje trochę siły/lepszej broni (obecnie broń 200 obrażeń). Muszę przyznać, że wojownik 2h miałby znacznie łatwiej jeśli ktoś umie walczyć, bo szybciej przebije defa, ja w dolinie obecnie to lurowanie po jednym szkielecie i powoli lecę do przodu :D a i czy opłaca się ulepszać lekką zbroję łowcy smoków czy przelecieć R3 na Kruka i dopiero potem w średnią się bawić?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
He, to ty jeszcze Kruka nie zabiłeś, a biegasz po dolinie cieni? :D

Morduj kruka jest łatwiejszy niż ork elita.

Btw, a może się przesiądziesz na 2h? PN ci raczej starczy, ale to twój wybór, i powiem ci ze broń z 200obr to za mało na orków w gd :/

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Lol, w zbroi Kruka latam od momentu jak ją zdobyłem ;o PN mi nie starczy na rozwój dwuręcznej, poziom rzeźnik, poza tym nie umiem tym walczyć. Orków pojedynczych poskładam, ale na stado to nie ma opcji jeszcze, za dużo biją.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czołem przyjaciele!
Mam takie pytanie, jak grając jako mag mocno podbić sobie mane? Widziałem że niektórzy na youtube mieli nawet po 800 many na ppziomie rzeźnik, powie mi ktoś może jak to sobie podbić do chociaż zbliżonego poziomu?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Ftihochou
Mikstury z ciemnych grzybów, stare kamienne tabliczki, kapelusz maga, piwa Coragona, mikstury z ognistych korzeni, mikstury many do znalezienia, biżuteria z maną, jedzenie/napoje (piwa, giny, wino), balsam widzenia (wino, receptura u Constantino), ogólnie to jest tego tona, pewnie coś zapomniałem jeszcze :D

Właśnie ubiłem Daktata - jest coś cięższego niż on w Dolinie Cieni? Bo tłukłem go chyba z 5 minut gdyby nie liczyć wszystkich faili (miał mnie na 3 hity XD).

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko - Z tego co wyczytałem to od Alberta dostaje się miecz na nieumarłych 1h (2h już mam, ale z nim tak średnio jak nie mam nawet 30% :D). Zrobiłem dla niego questy jakie mogłem i dostałem tylko pierścień. Tak więc albo to nieprawda, albo dostaje się go potem (2 rozdział)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Sotis dostaje się go na patchu 1.3.2, na innych ma go Inubis.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A już się napaliłem na ten mieczyk, w końcu bym się nie męczył z tymi szkieletami :D No nic, trzeba będzie się do niego wybrać. Dzięki za odpowiedź.

0 użytkowników
Do góry