Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4422667 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4422667

Odpowiedzi 14149

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Halo pomocy! idzie jakoś naprawić to, że palladyni mnie ''zbanowali' ;_; w sensie Garond mnie wyklął, nie mogę się wykupić ani nic, Magowie Ognia, Wody nic mi nie robią, ale całe miasto Khorinis się na mnie rzuca. POMOCY ;-;

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak mam wykraść Krwawe Puchary? Zawsze jak podchodzę do kufra, albo jak próbuję go otworzyć to ktoś się budzi, np. Fernando, Gerbranth. Czy to jest zależne od zręczności? Obecnie mam 11pkt.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Optymalny poziom pod koniec GD w 2r? Poziom latwy, 1.3.1, ReBalance 2.1, nekromanta :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Optymalny poziom pod koniec GD w 2r? Poziom latwy, 1.3.1, ReBalance 2.1, nekromanta :D

Na łatwym? to nawet i 40lvl.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A taka dolna granica? xD

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Vanaadis
Na 11 zręczności  to nawet martwego byś nie okradł. Na jakieś podstawowe skrzynki 25 wystarczy, na puchary więcej.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanko: da się jakoś ''naprawić'' save? podczas gry dostałem crasha i gdy chce wczytać grę mam przy zapisie białe tło i 0:00 czasu gry. Inny save mam sprzed 10h gry, Pliki zapisu w folderze mają normalną wagę.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie da się. Savowanie co 10 godzin to błąd, który teraz wychodzi.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Następnym razem (o ile będzie) będe robił na 2 slotach ^^

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zapisuj co godzinę albo przed jakąś ważną decyzją/wybijaniem lokacji. Ja na etapie 2 rozdziału mam z 70 savów żeby nie mnożyć starych błędów.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znaczy ja zapisuje często, ale na jednym slocie, slot się zepsuł to i nie mam zapisu

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I to jest błąd, w takiej grze jak Gothic zapisywanie gry na jednym slocie to głupota, a już zwłaszcza jak grasz na Returningu. Masz nauczkę żeby już tak więcej nie robić :d

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
30 godzin maga wody ;_;

Sesiek39

Sesiek39

Użytkownicy
posty7
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam.

Drodzy forumowicze potrzebuje pomocy z jedną sprawą.
1) Kiedy (w którym rozdziale) Bennet lun Jan uczy przekuwania średniej oraz ciężkiej zbroi łowcy smoków ?
Gdy chcę się nauczyć przekuwania  średniej zbroi łowcy u Benneta lub Jana to nic nie ma tylko "Wróć". Mam nauczone wszystkie najemnika oraz lekką łowcy smoków.
2) Kiedy możemy zdobyć średnią zbroję? Czy trzeba coś przynosić Janowi aby można byłoby kupić u niego średni pancerz?

Gram w V2.1 na patchu 1.3.2.

Z góry dziękuję za pomoc.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Cord, aby zgodził się na przyjecie mnie do najemników ma zwiększone wymagania co do moich % walki bronią? Mam 34% jednoręczną a nadal się nie zgadza. Patch 1.3.1.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Na 1.3.1 to chyba zbugowane jest, ale da się na spokojnie dołączyć bez jego głosu.

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sesiek39 Nie możesz się nauczyć przekuwania średniej zbroi, bo jej nie masz. Trzeba dać Janowi 20 smoczych łusek żeby ją dla ciebie wykuł.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś czy w R2 jest do zdobycia jakiś miecz jednoręczny, który ma ponad 200 obrażeń? Wiem o tym w zatopionej wieży, ale obecnie za słaba postać jeszcze żeby się tam udać. Obecnie biegam z nocnym łowcą, jest coś ciekawszego do zdobycia bez zbytniego problemu? Patch 1.3.2, hp 1.1k, siły 180 obecnie.

0 użytkowników
Do góry