1. Ile trzeba mieć zręczności żeby ukraść klucz do Etlu Hagenowi? (2 rozdział po Jarku)
2. Czy jest jakaś taktyka na wyczyszczenie krypty z Inubisem?
3. Czy jest jakiś quest który sie łączy z Inubisem jeśli nie gram Nekromantą i go sobie spierdzielę jeśli wyczyszczę kryptę?
4. Czy nic sobie nie zepsuję jeśli wyczyszczę GD i się wyexpię przed pójściem na Etlu? Znaczy czy Hagena da radę okraść z w miarę rozsądną ilością zręczności (Oczywiście bez zaczynania 3go rozdziału, czyli nie skończę misji u Garonda)
5. Postać:
http://imgur.com/a/OcBKi Czy toto ma sens iść do GD? (Wersja 1.2 poziom Normalny)
Jestem po zrobieniu wszystkich questów jakie mogłem w Khorinis i w Jarku, potworów zabitych jakieś 90% na mapie oprócz tego lasu gdzie jest bimbrownia Vino i bagien w Jarku, nienawidzę tych lokacji. Bonusy do siły jeszcze nie łyknięte, będzie tego z 30 pewnie bez mikstur z smoczych ale waham się czy trenować do 124 (mam do 95)
Zręki potrzebuje 10PN żeby ogarnąć do 34 a potem będe lecieć bonusy żeby dobić na okradnięcie Hagena. W sumie w co dalej pakować PN, walkę bronią pewnie?
Z góry dzięki za rady